Wettelijke annulering Westgate

Wettelijke annulering Westgate

Ook in de Verenigde Staten ( USA ) is het voor de timeshare bedrijven verplicht om niet alleen de wettelijke annulering goed te beschrijven. Dat wil zeggen een duidelijke omschrijving op papier van de wettelijke annulering periode. Hiernaast moet er een duidelijke beschrijving aanwezig zijn op papier, wat de klant moet doen om het Timeshare contract binnen de gestelde termijn waarbinnen een wettelijke annulering mogelijk is.

Gelukkig is in de Verenigde Staten deze informatie normaal gesproken duidelijk voorhanden. Soms is het iets minder duidelijk, maar voor degene die de moeite neemt om het timeshare contract in zijn geheel door te nemen, is dit duidelijk vindbaar. Een wettelijke annulering binnen de gestelde cool off periode is hiermee relatief eenvoudig realiseerbaar.

In de USA is de wettelijke annulering goed geregeld. Gewoon doen wat er beschreven wordt en het net afgesloten contract is snel geannuleerd. Eveneens houdt dit in dat alle betaalde gelden hiermee terug moeten worden betaald door het timeshare bedrijf.

Wettelijke annulering Westgate extra moeilijk maken

Aangezien in de USA de gemiddelde timeshare aankoopprijs iets boven de $18000,- ligt, zult u begrijpen dat tegenwoordig de meeste timeshare bedrijven in de USA, niet al te veel moeite doen om de wettelijke annulering goed te beschrijven, laat staan dit goed uit te leggen. ECHTER ..Westgate Resorts gaat hierin nog een aantal schandalige stappen verder! De beschrijving van de wettelijke annulering bij Westgate wordt door hen eenvoudigweg verstopt in een verborgen vak van de map, die door Westgate Resorts aan de klanten wordt gegeven. Deze is eenvoudigweg onvindbaar! Een wettelijke annulering bij Westgate wordt hiermee erg moeilijk gemaakt. Dat er bij Westgate zeer veel niet deugt was al geruime tijd bekend. Maar pas recentelijk zijn er foto’s opgedoken van het verborgen vak in de map van Westgate Resorts. Het management team hier, verstopt de wettelijke annulering op papier in dit vak van de map.

Wettelijke annulering Westgate    Wettelijke annulering Westgate

Onthoud goed dat er maar een zeer korte periode is waarbij een wettelijke annulering is toegestaan. In sommige staten in de USA bedraagt deze periode slechts 3 dagen!! In Europa bedraagt deze periode momenteel 14 dagen(!) Hier staat uiteraard wel tegenover dat bij een overtreding van de timeshare wetgeving in de USA er zeer streng wordt opgetreden door justitie. In Europa overtreedt de gehele timeshare industrie de Europese timeshare wetgeving, maar justitie treedt niet of nauwelijks op. Er wordt gelukkig steeds meer opgetreden tegen de zogenaamde ‘Resale Oplichters’, de bekende Cold Callers, maar tegen de Timeshare bedrijven zelf, dus tegen de BRON, wordt niet opgetreden. Er wordt zelfs in zijn geheel geen aandacht aan besteedt. Het probleem wordt gewoon niet benoemd! Niet door de RDO en niet door Mindtimeshare. Waarom niet? Het antwoord ligt voor de hand: Bijt nooit de hand die je voedt!!

Wat is de reden van de vestopte wettelijke annulering Westgate? Wettelijke annulering Westgate

Iedereen moet voor zichzelf maar uitmaken waarom Timeshare Resorts deze wettelijke annulering papieren verstoppen. Wij van Timesharestop hebben onze eigen gedachten hierover. Bij Westgate Resorts zijn er ontelbare zaken die niet kloppen. Beginnend bij de verkoop presentatie en eindigend bij de timeshare contracten.

Heeft u ook een contract ondertekend bij Westgate Resorts en wilt u hier vanaf? Neem dan snel contact met ons op: +31 33 2022 096 of klik hier Wij realiseren uw timeshare contract ontbinding gegarandeerd! Ook bij Westgate Resorts. Of de beschrijving van de wettelijke annulering verstopt was of niet!

error: Content is protected !!