Westgate Resorts

Timeshare problemen zijn er niet alleen in Europa. Westgate Resorts in de USA is een goed voorbeeld van hoe het niet moet! Vele timeshare eigenaren bij o.a. Westgate resorts hebben echt een groot probleem. De jaarlijkse maintenance fees blijven gewoon stijgen. Klanten van Timesharestop, die gekocht hebben bij dit zeer dubieuze timeshare bedrijf, zijn zich inmiddels allemaal bewust van het feit dat enorm zijn misleidt. Het probleem is hiermee echter niet opgelost. Westgate Resorts stuurt incasso medewerkers en gaat door tot ze het geld hebben ontvangen, of totdat er een goede betaalregeling is getroffen. Meer klachten over dit niets ontziende timeshare bedrijf vindt u HIER!

Westgate Resorts – een timeshare misleiding?

Westgate Resorts

Vele berichten van timeshare owners die bij Westgate Resorts hebben gekocht spreken van misleidende manieren van verkoop, uitgevoerd door de verkoopteams van dit hebberige bedrijf. Het begint al met de wijze waarop men terecht komt op de verkoop-presentatie. Westgate Resorts bedenkt steeds weer iets nieuws! Zij hebben een zeer actieve marketing afdeling. Timeshare, en dan met name die in de USA, heeft 1 van de meest effectieve marketing systemen ter wereld. De druk wordt, tijdens de verkoopsgesprekken, enorm hoog opgevoerd. Dit is uiteraard niets nieuws, aangezien ook in Europa timeshare bedrijven deze ‘tactiek’ hanteren.

Westgate Resorts –  Nee is nee!

Westgate Resorts

Ook Westgate Resorts neemt de timeshare niet terug van u. Men geeft u het advies deze maar ergens te verkopen. Hierover zullen we het maar niet meer hebben. Ook u als timeshare eigenaar weet inmiddels dat de timeshare absoluut onverkoopbaar is.

Indien u uw timeshare bij Westgate Resorts – of bij een ander timeshare resort in de USA – wilt beëindigen, neem dan contact met ons op. Ook uw timeshare bij uw resort kunnen en zullen wij voor u beëindigen. Afhankelijk van een aantal factoren kunnen wij ook geld voor u terugvorderen. Een timeshare contract ontbinding, ook bij Westgate Resorts, wordt uiteraard door ons gegarandeerd!

 

error: Content is protected !!