Walker Padron Perez oftewel wpp consultants

Walker Padron Perez is een bedrijf dat ook de naam WPP Consultants gebruikt. Dit bedrijfje is werkzaam op Tenerife en staat geregistreerd in Engeland. Een medewerker van dit nog zeer nieuwe bedrijf, vertelt haar klanten dat zij een advocaten kantoor is dat al geruime tijd bestaat. Uit schriftverkeer dat er is geweest tussen klanten van ons en wpp consultants, wordt er door het bedrijf gemeld dat zij al meer dan 1800 families hebben geholpen bij het ontbinden van timeshare contracten en terugvorderen van gelden! Als men bedenkt dat een rechtzaak tegen een timeshare bedrijf gemiddeld 24 tot 30 maanden duurt… Dit terwijl het bedrijf pas geregistreerd is door 1 persoon in Engeland in december 2017… Ook de website is pas online sinds december 2017… Onderaan de website van wpp consultants melden zij een copyright vanaf 2014…..?!

Zij zou timeshare eigenaren helpen bij het opzetten van een timeshare reclaim. Klanten die zijn benaderd door Walker Padron Perez of wpp consultants vertellen allen hetzelfde ZIj zijn benaderd door het bedrijf. Zelf hebben zij dit bedrijf NIET benaderd.

wpp consultants

WPP Consultants

Klanten van WPP Consultants op Tenerife,die ons benaderden, zeggen te zijn benaderd door ene heer Martijn S.

Deze heer vertelde dat de klant zijn of haar timeshare contract kan ontbinden door de hulp van Wpp Consultants. Hiervoor wordt een bedrag in rekening gebracht van bijna €6000. Tevens wordt er een aanbetaling gevraagd van €2000. Het restant mag de klant betalen bij de ontbinding. Er wordt tevens melding gemaakt van een schriftelijke garantie van ontbinding. Van wie de garantie komt dat het contract is ontbonden is niet bekend. Tevens is het niet bekend of er ook vooraf een garantie wordt gegeven dat het contract zal worden ontbonden. Na de ontbinding heeft de klant, zo vertelt de medewerker van WPP Consultants, 6 maande de tijd om alsnog voor een Compensatie te gaan. Hiervoor moeten extra kosten worden betaald van ruim €3000.
Wij hebben uiteraard even nagekeken met wie we hier te doen hebben. Het bedrijf gebruikt een website: www.wppconsultants.com – . Deze website bevat geen melding van enig telefoonnummer. Het adres dat door WPP Consultants wordt vermeld op de website is The Apex, 2 Sheriffs Orchard, Coventry, West Midlands, United Kingdom, CV1 3PP. Na controle hiervan, blijkt dat er zich hier een bedrijfsverzamelgebouw bevindt waar bedrijven zich kunnen inschrijven. Het meest frapante is echter dat onderaan de website vermeld wordt, dat deze al bestaat sinds 2014.  Het bedrijf werd echter pas geregistreerd op 6 december 2017 en de website kwam nóg later uit.

wpp consultants

Op de website van wpp consultants staat duidelijk vermeld dat het bedrijf bestaat sinds 2014. In werkelijkheid bestaat dit bedrijf pas sinds december 2017.

Werkzaam op Tenerife!

Bent u ook benaderd door dit bedrijf  om naar Tenerife te komen, of bent u benaderd op Tenerife zelf en wilt u meer weten? Neem dan even contact op met ons. Wij beoordelen uw timeshare contract geheel kosteloos en geheel vrijblijvend! Wij kennen de Spaanse wetgeving als geen ander en weten waar u op moet letten om een succesvolle Timeshare Reclaim op te laten zetten. Een Reclaim waarbij u uw aankoopbedrag zult kunnen terug ontvangen(minus de verstreken jaren van het contract). Uiteraard geven wij een 100% Garantie. Blijkt een Timeshare Reclaim niet mogelijk dan kunt u altijd gebruik maken van onze ontbindings-service. Hierbij ontbinden wij uw timeshare contract, uiteraard wederom met een 100% resultaat-garantie.

Heeft WPP Consultants u geholpen? Dan vernemen wij dit graag, wij verwelkomen graag goede-, nieuwe bedrijven die het goed voorhebben met timeshare eigenaren.

geheel vrijblijvende contract-beoordelingklik hier

error: Content is protected !!