Via de Post

Wij begrijpen dat een timeshare annuleren voor vele timeshare eigenaren van groot belang en dringend gewenst is, maar dat het niet voor iedereen mogelijk is om naar ons kantoor te komen. Om deze reden bieden wij nu ook de mogelijkheid dat Nederlandstalige- en Duitstalige timeshare eigenaren gebruik kunnen maken van  onze “Via de Post” – service. Wij kunnen, na een uitvoerig- kosteloos- en geheel vrijblijvend intake gesprek, de gehele afwikkeling via de post / email / telefoon laten verlopen. Dit is al veelvuldig handig gebleken voor timeshare eigenaren die niet in staat waren om naar één van onze kantoren te komen. Dit kon zijn vanwege gezondheidsredenen, werk, geografische locatie e.a.

Via de post timeshare ontbinding

Uiteraard komen wij graag ALLE timeshare eigenaren tegemoet en bieden deze oplossing aan iedereen aan in de volgende talen: Nederlands, Duits en Engels

Neem hiervoor gewoon even contact met ons op: +31 85 0607 100 of op +32 3 8087 411 of vul ons contactformulier in of vul ons timeshare reclaim formulier in. Wij zullen, na ontvangst contactformulier, binnen 24 uur contact met u opnemen. Reacties door ons ontvangen op vrijdag, zullen ten laatste de eerstvolgende werkdag worden beantwoord.

Klik hier en vul de timeshare reclaim beoordeling in

 

Timeshare annuleren zonder verlies van uw investering

Uw timeshare annuleren?

Wij zijn gevestigd en geregistreerd in Nederland. Wist u dat de actieve verkoop van timeshare producten in Nederland verboden is?

Mede hierdoor kunnen wij uw gegarandeerd uw timeshare annuleren en zullen wij ook bekijken of er mogelijkheden zijn om geld terug te vorderen via onze timeshare reclaim. Geld dat u destijds heeft geïnvesteerd in een timeshare eigendom dat nu absoluut geen investering blijkt te zijn maar een dreigende financiële last!

Timeshare Stop helpt consumenten bij de oplossing van hun (timeshare) probleem. 100% van de klanten die van onze dienstverlening gebruik hebben gemaakt, zijn door ons geholpen. Wij hebben alle timeshare contracten kunnen beëindigen en hebben in vele gevallen geld terug kunnen vorderen.

error: Content is protected !!