Vakantie ellende

Vakantie ellende en zomervakantie? De zomervakantie geeft ons altijd een gevoel van verdiende rust, vrijheid en tijd voor het gezin. Wij gaan er automatisch vanuit dat dit voor iedereen geldt.
De realiteit is echter geheel anders! Vakantie ellende ligt overal op de loer!

Vakantie ellende

Slachtoffer van vakantie ellende? Neem contact met ons op: +31 33 2022 096

Deze zomer was voor ons drukker dan welke andere periode dan ook. We hebben dagelijks telefoontjes en emails ontvangen van zowel vakantiegangers geconfronteerd met vakantie ellende en die tijdens hun vakantie een contract hebben ondertekend op een timeshare resort en hier enorm veel spijt van hebben. Gelukkig gaat het hierbij meestal om vakantie pakketten en kunnen wij deze timeshare slachtoffers snel behulpzaam zijn waardoor de vakantie ellende geminimaliseerd wordt. Echter kregen we ook extreem veel meldingen binnen van timeshare eigenaren die frequent gebeld werden door diverse bedrijven of personen die zich uitgaven als zijnde notaris of advocaat.
Tegenwoordig zien we een zorgelijke tendens dat zelfs telemarketers zichzelf juridisch adviseur gaan noemen waardoor de bekende vakantie ellende een andere dimensie krijgt.

Vakantie ellende per telefoon

Vakantie ellende

Wij helpen uw vakantie ellende te vergeten

Als we al deze verhalen moeten geloven dan moeten er in Spanje ongelooflijk veel rechtzaken lopen tegen de diverse timeshare resorts…. Volgens de cold callers zijn er blijkbaar nog zoveel achterstallige belastingen te betalen door de timeshare eigenaren dat de economie van Spanje eigenlijk tot de beste van Europa zou behoren. We weten allemaal dat niet zo is.. Spanje is een mooi vakantie land maar ook een land waar de vakantie ellende het grootst is

Timeshare eigenaren worden benaderd door gewetenloze cold callers die hen benaderen met leugens.Ze proberen onder valse voorwendselen geld uit de zakken van de timeshare eigenaar te halen. Vaak zijn de ouderen onder ons de dupe hiervan. Zij zijn vaak gevoeliger voor de gladde praatjes van deze oplichters, die altijd op het gevoel van de timeshare eigenaar inspelen.
De oudere timeshare eigenaar wordt vaak het slachtoffer van deze cold caller, die het prima vindt om op deze manier zijn of haar geld te verdienen ten koste van de timeshare eigenaar. De meeste timeshare eigenaren zijn al eerder geconfronteerd geweest met een vorm van vakantie ellende waardoor ze destijds zijn overgegaan tot de aanschaf van hun timeshare.

De oplossing van vakantie ellende

Gelukkig zijn wij er om deze timeshare eigenaren ter zijde te staan bij de oplossing van de vakantie ellende. Wij willen dan ook vragen om, mocht u benaderd zijn door een zogenaamde cold caller die u belt, zonder dat u daarom gevraagd hebt, ons hiervan op de hoogte te stellen. Wij zullen dit dan op onze websites onder de aandacht brengen.
Laat u niet verleiden door deze cold callers, tot het doen van een betaling. Vraag altijd om de mening van experts zoals Timesharestop. Wij hebben een netwerk van Timeshare specialisten en onze expertise is zeer hoog. Wij zullen u per direct adviseren of, mocht u al slachtoffer zijn, met raad en daad ter zijde staan. Vele timeshare slachtoffers die ten prooi zijn gevallen aan dit soort praktijken zijn u voor gegaan. Bekijk onze website of neem contact met ons op: + 31 33 2022 096 Wij zullen binnen 12 uur terug reageren om tot een gewenste oplossing te komen. Vakantie ellende

  • Bent u benaderd door een cold caller?
  • Bent u slachtoffer van een cold caller?
  • Heeft u tijdens uw vakantie een contract ondertekend?
  • Wilt u uw timeshare contract ontbinden?
  • Slachtoffer van andere vakantie ellende?

Neem dan snel contact met ons op!

error: Content is protected !!