travelmarket 24

Travelmarket 24 op Gran Canaria

Dit artikel over Travelmarket24 heeft alleen betrekking op het bedrijf gevestigd in Sonnenland, Maspalomas op Gran Canaria. Andere bedrijven met dezelfde naamsvoering willen wij met dit artikel niet beschadigen of benadelen. Dit artikel heeft dus absoluut geen betrekking op andere bedrijven met dezelfde naam.

Travelmarket 24

Travelmarket 24 is werkzaam vanuit Centro Sonnenland in Maspalomas op Gran Canaria.

Travelmarket 24 op Gran Canaria, is opgezet door de heer Kim G. een voormalig verkoopleider van Anfi Beach op Gran Canaria. De heer Kim G. is samen met zijn verkoopmedewerkers frequent in het nieuws geweest met zijn bedrijf Liberty Holiday Group welke werkzaam was vanuit Arguineguin, eveneens op Gran canaria. Travelmarket24 gebruikt de website: travelmarkt24.net waar men alleen op terecht kan indien men in het bezit is van een wachtwoord en gebruikersnaam. Maandag 4 maart, heeft zij voor het eerst haar deuren geopend in haar vestiging in Centro Sonnenland in Maspalomas op Gran Canaria

Travelmarket24

Wanneer wij de werkwijze van de eigenaar van Travelmarket24 nader bekijken, wordt het al snel duidelijk dat ook hier bij travelmarket24 op Gran Canaria net zoals bij zoveel andere bedrijven, ook al betreft het hier geen officieel timeshare-produkt, uiterste voorzichtigheid is geboden!

Werkwijze Liberty Holiday Group

Liberty Holiday Group, verkocht zogenaamde goedkope vakanties die men kon boeken wanneer men via hen vakantie-vouchers kocht. Er werd hen, door goed getrainde timeshare verkopers in dienst bij Liberty Holiday Group, verteld dat dit een eenmalige mogelijkheid zou zijn en dat het aanbod alleen vandaag geldig zou zijn. Vervolgens kreeg men 2 aankoopprijzen te zien, de eerste( duurdere) prijs betrof een normale aankoop voor een bepaald bedrag, het 2e aanbod betrof een veel lagere prijs waarbij de klant echter afzag van zijn of haar annulatie-recht van 14 dagen (!!) Ook bij Travelmarket24 krijgen we van diverse klanten het bericht dat ook zij zich hebben laten overhalen om af te zien van het annulatierecht.

Gevolgen voor klanten

De klanten die destijds zijn overgegaan tot het doen van een aankoop bij Liberty Holiday, konden slecht in een aantal gevallen een vakantie boeken, en dan nog alleen in timeshare resorts met de verplichting deel te nemen aan een verkoop-presentatie. Op deze wijze leveren dit soort bedrijven dus klanten aan timeshare bedrijven en krijgen hiervoor zeer goed betaald.
Toen de druk op dit bedrijf toenam, verdween het bedrijf ineens. Klanten kregen, wanneer zij contact opnamen, te horen dat het bedrijf zou zijn verkocht of dat het failliet zou zijn gegaan. Naar hun aangekochte vakanties konden ze fluiten. Een vergoeding kregen ze ook niet

Travelmarket24 werkwijze

Travelmarket 24

Hier wordt bij aankomst bekeken of de klant wel geschikt is om deel te nemen aan een verkooppresentatie. Denk hierbij aan een vaste baan, het hebben van een creditcard en niet te jong en niet te oud zijn.

Travelmarket 24 werkt, zeker wat betreft de klantenwerving, op dezelfde oude wijze, ze zijn van locatie veranderd en zijn van naam veranderd. Nog steeds in de heer Kim. G. de eigenaar en zijn de verkopers dezelfde. Veelgehoorde namen zijn die van Jurgen L. en Thomas S. verkopers die ook in dienst waren van Enduria Travel – Liberty Holiday Group en nu dus Travel Market24
Zij lokt haar klanten met kraskaarten en andere “Hoofdprijzen” en gratis entreekaarten voor diverse parken op Gran Canaria. Vervolgens krijgt men een gratis taxi aangeboden die u naar de werkplek brengt van Travelmarket 24. Hier wordt men, na een grondige check-in, begroet door een verkoper die zich zal voordoen als zijnde uw beste vriend die het beste met u voorheeft. In een persoonlijk gesprek zal hij of zij, trachten zoveel mogelijk over u te weten te komen. Al deze kennis zal in een later stadium gebruikt worden door de verkoper. Ons advies is dan ook hier, om niet direct een beslissing te nemen om een aankoop te doen of niet. Impulsieve aankopen zijn in het algemeen niet goed. De vakantiemogelijkheden die worden aangeboden zijn vrijwel altijd in timeshare resorts, waarbij u de verplichting aangaat om deel te nemen aan een verkooppresentatie.

Travelmarket24

Heeft u een aankoop gedaan bij Travelmarket24 op Gran Canaria en wilt u hiervan af, om welke reden dan ook? Weet dan dat, indien Travelmarket24 niet bereid zou zijn u het betaalde bedrag binnen de cool off periode terug te geven, de enige wijze om uw geld terug te krijgen, de volgende is:
Ga terug naar daar waar u de aankoop hebt gedaan, daar waar alle aanwezige klanten zich bevinden of worden ingechecked. Zeg dat u uw contract wilt annuleren, ook al heeft u afgezien van uw annulatierecht. Zeg ook dat u uw geld terug wilt ontvangen. Indien men dit niet wil doen, zeg dan dat u de volgende dag terug zult komen. Spreek altijd met een luide stem en laat u niet overhalen om mee te lopen (naar een rustige omgeving waar klanten u niet kunnen horen) met de medewerker van Travelmarket24.
Aangezien dit bedrijf bang is dat u eventuele nieuwe klanten “verpest” zullen zij u uw geld teruggeven. Op deze wijze hebben al vele klanten hun geld terug ontvangen.

Travelmarket 24

Hier begint het “bewerken” van de nietsvermoedende reizigers.

Bent u in contact geweest met Travelmarket 24 op Gran Canaria neem dan even contact met ons op. Wij kunnen u alle informatie geven met betrekking tot dit bedrijf en andere bedrijven

error: Content is protected !!