Timesharing informatie voor timeshare eigenaren

Timesharing informatie, hiermee bedoelen we alleen de 100% OBJECTIEVE timesharing informatie, is zeer moeilijk te vinden in de Nederlandse- en/of Duitse taal. Gelukkig is hier ruim 3 jaar geleden verandering in gekomen met de komst van het bedrijf Timeshare Stop. Wij bestaan nu dan ook alweer ruim 3 jaar!! Tijd om de afgelopen periode te evalueren en stil te staan bij hetgeen wij allemaal bereikt hebben. Het geven van timesharing informatie in combinatie met het ontbinden van timeshare contracten en het te woord staan van vaak zeer emotionele klanten, hebben ons een duidelijk inzicht gegeven waar precies de timeshare problematiek vandaan komt en hoe het komt dat deze problematiek alleen maar groter aan het worden is.

Toekomstige timesharing informatie

Wij zullen ook de komende jaren actief en vastberaden timesharing informatie blijven geven aan iedereen die hierom vraagt. Eveneens zullen wij doorgaan met het actief ontbinden van timeshare contracten wereldwijd! Dit gaat uiteraard gepaard met onze unieke schriftelijke garantie. Wij garanderen de volledige ontbinding van uw timeshare contract! In de afgelopen 3 jaren hebben wij dan ook nog steeds een score van 100% met betrekking tot het annuleren en/of ontbinden van timeshare contracten. Hierop zijn we uiteraard enorm trots!!

Ook zijn we erg trots en voldaan dat we steeds meer timeshare eigenaren kunnen helpen met behulp van een Timeshare Reclaim waardoor vele contracten onwettig oftewel ongeldig zijn verklaard door de Spaanse Rechtbank. Op deze wijze hebben timeshare eigenaren hun volledige aankoopbedrag en betaalde onderhoudskosten teruggekregen. WIlt u een gratis beoordeling van uw mogelijkheden? Neem dan even geheel vrijblijvend contact met ons op.

Klik hier en ontdek welke mogelijkheden u hebt om geld terug te vorderen

Snel contact

9 + 7 =

Timesharing informatie met een doel!

Wij geven niet alleen timesharing informatie aan vakantiegangers, nee wij geven de meeste informatie aan timeshare eigenaren zelf. Zeer veel timeshare eigenaren benaderen ons met dezelfde vraag: “Wij willen van onze timeshare af, kunnen jullie ons helpen?”. Gelukkig is het antwoord hierop in vrijwel alle gevallen “JA”

In de laatste 2 jaren zagen wij een bepaalde tendens die ons ernstig zorgen baart. Timeshare eigenaren die zich melden bij hun timeshare bedrijf met de mededeling dat zij toch erover nadenken om te stoppen met het gebruik van hun timeshare, worden met een kluitje in het riet gestuurd. Zij worden nog steeds doorverwezen naar een timeshare herverkoop organisatie zoals bijvoorbeeld Travel and Leisure, deze zegt hen dat zij ervoor gaan zorgen dat hun timeshare verkocht zal worden. Uiteraard zeggen zij wel dat het niet erg gemakkelijk gaat worden maar dat ze ervan uitgaan dat de timeshare toch wel binnen een bepaalde tijd verkocht zal worden. Garanties bieden ze echter niet! Zodoende houden deze herverkoop organisaties, die allen gelieerd zijn aan de RDO, de vaak wanhopige timeshare eigenaar een lekker kluif voor. Op deze wijze blijft de eigenaar ieder jaar de onderhoudskosten betalen maar zal deze nooit van zijn of haar timeshare afkomen.

Timesharing Informatie – Opgelet!

Hetgeen ons nog veel meer zorgen baart is het gegeven dat, indien de timeshare eigenaar niet ingaat op het voorstel om zijn of haar timeshare te koop te zetten bij zo’n herverkooporganisatie, of wanneer zij hun timeshare uit de verkoop haalt bij zo’n organisatie omdat het al jarenlang niet is verkocht, de timeshare eigenaar benaderd wordt door oftwel de verkopers op het timeshare resort die hen middels misleiding en leugens tracht een ander product te verkopen, oftewel wordt benaderd door de diverse Cold Callers die vertellen dat zij een koper hebben voor de timeshare of die vertellen dat er een rechtszaak is geweest tegen het betreffende timeshare resort waardoor de timeshare eigenaar recht heeft op een grote som geld. In alle genoemde gevallen moeten wij dringend afraden om hierop in te gaan!! Er wordt zeer veel mondeling verteld maar de gegeven mondelinge garanties zult u nooit terugvinden op papier! Onze timesharing informatie is er dan ook mede op gericht om timeshare eigenaren te waarschuwen voor de praktijken van deze personen/instellingen. Timeshare verkopers zijn gewoon niet betrouwbaar en onthoud ook dat uw timeshare niet kan worden verkocht! Neem voor meer informatie gewoon even contact op met ons en laat u voorzien van duidelijke en objectieve timesharing informatie.

Het gevolg van onze timesharing informatie

Of het nu gaat om gewone algemene timesharing informatie of om het effectief ontbinden van timeshare contracten. Feit is dat wij de afgelopen jaren een betrouwbare partner zijn gebleken bij het ontbinden van timeshare verplichtingen van Nederlands- en Duitstalige timeshare eigenaren. ook zijn wij succesvol gebleken bij het terugvorderen van gelden voor onze klanten. Middels diverse schikkingen met timeshare bedrijven zijn wij er in geslaagd om geld terug te vorderen voor vele klanten van ons. Geld dat zij hadden geïnvesteerd in iets dat absoluut geen investering bleek te zijn, maar een bodemloze put waarin zeer veel geld verdwenen is.
Een ander gevolg van onze timesharing informatie en handelswijze is dat we al zeer vaak “verzoeken” hebben ontvangen van diverse timeshare bedrijven om per direct te stoppen met onze werkzaamheden. We hebben ons eveneens moeten verdedigen tegen twijfelachtige instanties die jarenlang hebben geprofiteerd van de onwetendheid van de timeshare eigenaren. Zich verschuilend achter postbusnummers en gsm nummers enz. dachten zij de wijsheid in pacht te hebben. Hoe fout is en was hun handelswijze.
Onze timesharing informatie heeft er eveneens toe geleid dat Timeshare Stop al diverse keren op de Nederlandse TV is verschenen, om de meest uiteenlopende timesharing informatie en kennis te delen met de Nederlandstalige timeshare eigenaren in Nederland en België. Met behulp van onze sponsoren hebben we ons eigen Youtube kanaal gelanceerd waarin we de timeshare industrie aanpakken door het blootleggen van hun praktijken. Dat dit ons niet in dank wordt afgenomen door de timeshare industrie moge duidelijk zijn.
Het meest trots zijn we op het feit dat wij in de afgelopen 2 jaren zeer veel timeshare eigenaren behulpzaam hebben kunnen zijn bij het ontbinden van hun timeshare contract. Nadat ze gebruik hadden gemaakt van onze dienstverlening, was de aangegane timeshare verplichting per direct beëindigd. Weg waren de zorgen en financiële twijfels.

Voor zeer veel timeshare eigenaren is er nog steeds een vals gevoel van schaamte aanwezig. Deze schaamte maakt het voor velen erg moeilijk om contact met ons op te nemen. Vaak weet de direct omgeving niets eens dat men in het bezit is van een timeshare, ook de kinderen weten het vaak niet. Wij willen middels onze timesharing informatie dan ook met klem benadrukken dat deze schaamte volkomen misplaatst is! In de jaren 90 en begin jaren 2000, had timeshare absoluut een groot kostenvoordeel ten opzicht van de traditionele manier van op vakantie gaan ( o.a. reisbureau) echter, sinds de opkomst van het internet is dit kostenvoordeel verdwenen, het is inmiddels een kosten-nadeel geworden. Het is momenteel veel goedkoper om op vakantie te gaan via de bekende internet boeking-sites. Timeshare was een zeer goed systeem, op dit moment echter is het een financiële last.

Middels dit bericht willen wij dan ook iedereen die ons heeft geholpen, hartelijk danken. Wij willen al onze klanten bedanken voor het vertrouwen dat zij in ons hebben gehad. We willen ook al onze klanten feliciteren met de door ons gerealiseerde timeshare contract ontbindingen.

Tegen klanten die ons nog niet hebben bereikt, willen we het volgende zeggen: “Trap niet in de manipulatieve wijze van verkoop op de timeshare resorts. Laat u niet iets nieuws aanpraten. Weet dat er wel degelijk een goede oplossing is”. Neem contact met ons op, wij garanderen ook schriftelijk, de ontbinding van uw timeshare contract! Onze timesharing informatie heeft tot doel ervoor te zorgen dat ontevreden timeshare eigenaren hun probleem met een gerust hart in onze handen kan leggen.

error: Content is protected !!