Timeshare Stop TV

De afgelopen jaren zijn wij frequent te zien geweest op tv om onze mening te geven over de timeshare-problematiek en informatie aan onwetenden te verstrekken. Onze insteek was het om de timeshare industrie iets transparanter te maken. Met andere woorden: Wij leggen de trucs van de timeshare bedrijven, de RDO en haar diverse nauw verwante bedrijven, bloot. Dit tot grote ergernis van deze bedrijven die ons liever zien gaan dan komen en die op dit moment alles in het werk stellen om ons werk te belemmeren. Hetgeen hen uiteraard niet zal lukken. Wij blijven onze werkzaamheden onvermoeid voortzetten en hebben nog steeds een 100% score met betrekking tot de ontbinding van timeshare contracten. Dat ook de media en consumentenorganisaties dit waardeert, blijkt uit de diverse tv uitzendingen in 2015, 2016. 2017 en binnenkort ook weer in 2018! Steeds meer timeshare eigenaren worden door consumentenorganisaties naar ons verwezen. Vaak kunnen wij een timeshare reclaim opstarten, daar waar wij geen mogelijkheden zien om deze procedure op te starten zullen wij de timeshare contracten ontbinden. Onze klanten maken hierbij gebruik van onze 100% zekere Garantie.

Timeshare Stop ook in 2016, 2017, 2018 en binnenkort (2019) wederom op TV!

Timeshare Stop TV – Timeshare Info

Wij willen met ons Timeshare Stop TV Kanaal niet alleen de vakantiegangers waarschuwen tegen de dubieuze verkoop praktijken van de bekende timeshare resorts op Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura, Lanzarote, Rhodos, Kreta en Zuid-Spanje. Met namen willen wij de huidige timeshare eigenaren waarschuwen voor de trucs die de verkopers momenteel uithalen, om deze kwetsbare groep andere producten te kunnen verkopen. Denk hierbij aan zogenaamde mogelijkheden om over 5 of 10 jaar de timeshare terug te kunnen geven (MGM Muthu) of om participaties aan te kopen waardoor men denkt geen onderhoudskosten meer te hoeven betalen ( Silverpoint Vacations SL ) Onze raad is duidelijk. Blijf weg bij Silverpoint Vacations SL. Teveel mensen zijn al de dupe geworden van de misleidende verkoop praktijken daar.

Aandacht!! Op dit moment stuurt Silverpoint een aanbieding rond per email en telefoon. Ga hier niet op in!! Klik voor meer info over de Silverpoint aanbiedingBent u timeshare eigenaar, laat u dan nooit overhalen tot het doen van een nieuwe aankoop, waardoor u denkt dat u beter af bent. U bent altijd slecht af. U weet dit op dit moment echter nog niet! Laat gewoon uw timeshare annuleren door Timeshare Stop. Op deze wijze bent u er in ieder geval zeker van dat u nooit meer onderhoudskosten hoeft te betalen en dat u alleen nog op vakantie gaat wanneer u dat wilt. U gaat alleen nog daarheen waar u op dat moment heen wilt gaan. U hoeft niet meer bang te zijn dat uw kinderen uw timeshare moeten overnemen en bent verlost van alle contractuele verplichtingen! Neem contact op met ons en bespreek uw mogelijkheden om uw timeshare contract te ontbinden en eventueel geld terug te vorderen van het timeshare bedrijf.

Neem contact met ons op

error: Content is protected !!