Timeshare Stop TV

Wij zullen wederom te zien zijn op RTL4, dit keer in het populaire programma “LifestylExperience”.  Timeshare Stop zal op onderstaande data, de meest actuele problematiek met betrekking tot timeshare, belichten en toelichten. Iedere uitzending zullen wij een timeshare probleem onder de aandacht brengen. Het zal hierbij gaan om de dubieuze-, en misleidende wijze van verkoop door de timeshare bedrijven, maar ook over de producten die verkocht worden en waarom juist deze producten worden verkocht. Wij zullen trachten om de timeshare industrie iets transparanter te maken. Met andere woorden: Wij leggen de trucs van de timeshare bedrijven, de RDO en haar nauw verwante bedrijven, bloot. Dit tot grote ergernis van deze bedrijven die ons liever zien gaan dan komen en die op dit moment alles in het werk stellen om ons werk te belemmeren.

Timeshare Stop ook in 2016 wederom op RTL4!

Bekijk hieronder een uitzending van Timeshare Stop op RTL4 ( 4 december 2016)

Wanneer zijn/waren wij te zien op RTL4?

Klik op de datum om de betreffende uitzending te bekijken

Zaterdag 27 juni 2015, om 14.20 uur bij RTL4

Zondag 17 april, om 14.20 uur bij RTL4

Zondag 1 mei, om 14:20 uur bij RTL4

Zondag 5 juni, om 14:20 uur bij RTL4

Zondag 3 juli, om 14:20 uur bij RTL4

 

Timeshare Stop TV – Timeshare Info

Wij willen met ons Timeshare Stop TV Kanaal niet alleen de vakantiegangers waarschuwen tegen de dubieuze verkoop praktijken van de bekende timeshare resorts op Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura, Lanzarote, Rhodos, Kreta en Zuid-Spanje. Met namen willen wij de huidige timeshare eigenaren waarschuwen voor de trucs die de verkopers momenteel uithalen, om deze kwetsbare groep andere producten te kunnen verkopen. Denk hierbij aan zogenaamde mogelijkheden om over 5 of 10 jaar de timeshare terug te kunnen geven (MGM Muthu) of om participaties aan te kopen waardoor men denkt geen onderhoudskosten meer te hoeven betalen ( Silverpoint Vacations SL ) Onze raad is duidelijk. Blijf weg bij Silverpoint Vacations SL. Teveel mensen zijn al de dupe geworden van de misleidende verkoop praktijken daar.

Aandacht!! Op dit moment stuurt Silverpoint een aanbieding rond per email en telefoon. Ga hier niet op in!! Klik voor meer info over de Silverpoint aanbiedingBent u timeshare eigenaar, laat u dan nooit overhalen tot het doen van een nieuwe aankoop, waardoor u denkt dat u beter af bent. U bent altijd slecht af. U weet dit op dit moment echter nog niet! Laat gewoon uw timeshare annuleren door Timeshare Stop. Op deze wijze bent u er in ieder geval zeker van dat u nooit meer onderhoudskosten hoeft te betalen en dat u alleen nog op vakantie gaat wanneer u dat wilt. U gaat alleen nog daarheen waar u op dat moment heen wilt gaan. U hoeft niet meer bang te zijn dat uw kinderen uw timeshare moeten overnemen en bent verlost van alle contractuele verplichtingen! Neem contact op met ons en bespreek uw mogelijkheden om uw timeshare contract te ontbinden en eventueel geld terug te vorderen van het timeshare bedrijf.

Neem contact met ons op

error: Content is protected !!