Timeshare weken

Timeshare weken

Timeshare weken behouden of per direct stoppen met het gebruik hiervan, oftewel stoppen met het betalen van uw jaarlijkse onderhoudskosten. Het annuleren van het timeshare contract brengt vooral veel opluchting bij de vele timeshare eigenaren. Niet meer die dreiging dat de kinderen, de timeshare weken moeten  gaan gebruiken in de toekomst.

Veel eigenaren van timeshare weken maken zich zorgen dat hun kinderen het timeshare lidmaatschap moeten overnemen, mocht hun iets overkomen. Het timeshare contract loopt nog zo lang door, of erger nog: Het timeshare contract heeft helemaal geen einddatum! Tel hierbij de jaarlijks stijgende onderhoudskosten op en het gebrek aan beschikbaarheid. Wat inhoudt dat men dus geen gebruik kan maken van zijn of haar timeshare weken of punten, maar wel gewoon de onderhoudskosten moet betalen. Dit alles zijn de meest voorkomende problemen waardoor timeshare eigenaren op zoek gaan naar een oplossing. Hierdoor vaak in handen vallend van de vele Cold Callers, of een gemakkelijke prooi zijn voor de timeshare verkopers. Deze zijn immers ook op de hoogte van deze problematiek, wat hen dus automatisch een paar goede, nieuwe verkoopsargumenten in handen geeft. De timeshare weken omruilen naar punten is een veelgehoorde `oplossing`. Maar is dit wel een oplossing? NEE! Kijk uit voor deze timeshare leugens

Timeshare weken omzetten

Tijdens het gebruik van timeshare weken, worden timeshare eigenaren iedere keer benaderd door gehaaide verkopers, die uiteraard exact op de hoogte zijn van de klachten die eigenaren over hun timeshare lidmaatschap hebben. Met name de duur van het timeshare contract is een favoriet verkoopsargument. Ze bieden u een fantastische mogelijkheid aan, waarbij de duur van het contract wordt gereduceerd tot ongeveer 10 – 20 jaar. Na afloop van dit contract zal uw nieuwe timeshare product worden verkocht en krijgt u minimaal uw inleg terug. Uw huidige eigendom wordt bij hen ingeruild en in mindering gebracht op de aankoop van het nieuwe product. Toch moet u nog een groot bedrag bijbetalen. Maar ja, u bent dan wel over een aantal jaren verlost van uw timeshare weken en krijgt uw geld nog eens terug ook, tenminste, dat denkt u….

HELAAS IS DE REALITEIT GEHEEL ANDERS!! Laat u hierover snel informeren. Gebruik het contactformulier of bel ons: +31 33 2022 09

Timeshare weken

Timeshare weken als investering

een ander veelgehoord probeersel dat timeshare verkopers, met name bij Silverpoint op Tenerife, proberen, is het volgende:

Uw timeshare weken , zo zegt de verkoper van Silverpoint op Tenerife, zijn eigenlijk niets waard!  In de toekomst zult u hier nauwelijks gebruik van kunnen maken. Silverpoint echter, wil deze timeshare weken wel van u overnemen, indien u lid wordt bij hen. Dit houdt in dat, indien u bij hen meerdere timeshare weken koopt, zij deze de eerste 3 jaren zal verhuren, waardoor u dus geen onderhoudskosten hoeft te betalen. Na deze 3 jaren zullen zij deze, met winst, gaan verkopen voor u. Een goede investering denkt u! HELAAS , ook hier moeten wij u teleurstellen. De realiteit is ook hier geheel anders. Uw huidige timeshare weken zullen inderdaad worden teruggenomen door Silverpoint, u betaalt een groot bedrag om over te stappen op hun timeshare product, de eerste 2 jaren betaalt u, als u geluk hebt, geen onderhoudskosten. Uw timeshare weken zullen echter NIET worden verkocht door Silverpoint. Nee u zult al snel torenhoge rekeningen gaan krijgen van de jaarlijkse onderhoudskosten met betrekking tot deze timeshare weken. In uw contract staat geen enkele garantie dat uw weken effectief zullen worden verkocht. Ook hier geldt: Timeshare wordt niet gekocht – Het wordt VERKOCHT! U bent niet op vakantie gegaan met de gedachte: “Wij zullen eens even timeshare weken gaan kopen”. Nee u bent overgegaan tot aankoop hiervan, door hetgeen de verkoper tegen u heeft gezegd en aan u heeft beloofd. Leugens en misleiding hebben u doen overhalen om geld te investeren in iets dat geen investering bleek te zijn. Uw timeshare weken hebben geen waarde en u zult deze niet kunnen verkopen!

Onthoud goed: Overstappen van timeshare weken op het puntensysteem is geen oplossing, het is een bodemloze put! Ook Silverpoint zorgt ervoor dat u alleen maar meer geld kwijt raakt en u met uw timeshare weken blijft zitten. Ook MGM doet hier aan mee. Zij bieden het zogenaamde 5 jaren plan aan.

KLIKHIER voor meer info hierover.

 

Uw timeshare weken stopzetten

Het overzetten van uw timeshare weken naar een ander timeshare product is absoluut geen oplossing voor het beëindigen van uw timeshare problematiek. Het maakt niet uit hoe mooi deze verkopers het verhaal ook maken. U als timeshare eigenaar zult ALTIJD de verliezer zijn indien u met hen in zee gaat! Zij hebben niet het beste met u voor, nee zij hebben alleen het beste met zichzelf voor! De timeshare industrie is een leugenachtige industrie met vele leugenachtige bedrijven met een leugenachtig management en leugenachtige verkopers. Wiens taak het is om zo snel mogelijk bevriend met u te geraken. KLIK HIER voor meer hierover

Timeshare weken stopzetten en uw timeshare annuleren

Laat uw timeshare weken annuleren of ontbinden, bezoek onze website of bel ons direct: +31 33 2022 096 –  Wij ontbinden uw timeshare contract gegarandeerd en onderzoeken uw mogelijkheden tot het terugvorderen van geïnvesteerd geld. Geld dat u heeft geïnvesteerd in iets dat bij nader inzien geen investering was, maar een financiële last met vele frustraties tot gevolg.

Schaam u niet! Wij krijgen wekelijks vele reacties binnen van mensen die hetzelfde hebben meegemaakt als u. Velen zijn inmiddels al geholpen door ons. KLIK HIER voor onze verifieerbare referenties. Stop met het betalen van uw timeshare weken – het is weggegooid geld

error: Content is protected !!