Timeshare wederverkoop timeshare wederverkoop

Er is weer een nieuwe timeshare wederverkoop gesignaleerd. Atlantis Travel SA genaamd, wij willen met klem waarschuwen tegen dit soort timeshare wederverkoop bedrijven! Ook dit bedrijf doet aan Cold Calling en vallen timeshare eigenaren dus uit het niets lastig. Hoe komen zij aan uw gegevens? Bijna ieder dag komt er wel een Cold Caller bij.  Zij vertellen allen aan de timeshare eigenaar dat ze een koper hebben voor hun eigendom. Uiteraard vragen zij hiervoor een bedrag vooraf. Dat uw timeshare niet wordt verkocht moge duidelijk zijn. Dit is een vaste werkwijze van de timeshare wederverkoop bedrijven. Deze werkwijze is altijd ten nadele van de timeshare eigenaren. Wordt u benaderd door een cold caller met de mededeling dat zij uw timeshare kunnen verkopen, leg de hoorn neer en meld dit bij ons!

Timeshare wederverkoop is een illusie Timeshare wederverkoop

Het timeshare wederverkoop bedrijf, Atlantis Travel SA, zegt dat ze gevestigd zijn in Barcelona, ze zijn eveneens moeilijk traceerbaar, aangezien ze alleen gebruik maken van een Soaans GSM nummer. Wij hebben op onze website al erg vaak gewaarschuwd voor bedrijven die schuil gaan achter Postbus nummers en Gsm nummers. Of dit nu een timeshare wederverkoop bedrijf is of een stichting waarvan de website af en toe uit de lucht wordt gehaald wegen leugens, smaad en laster. De bedoelingen kunnen nooit goed zijn.

De waarschuwing voor de timeshare wederverkoop ellende

Het timeshare wederverkoop bedrijf Atlantis Travel SA, hanteert de volgende werkwijze: NA het eerste telefoongesprek stuurt Atlantis Travel SA, een aantal documenten toe, waaronder een koopovereenkomst op naam van de ‘koper’, samen met het ‘bewijs’ dat deze zogenaamde koper al een aanzienlijk bedrag heeft gestort op een ‘derden-rekening’.  Het is nu aan de timeshare eigenaar om de verkoop ‘af te ronden’. Dit moet gebeuren door een bedrag van rond €3500 te betalen op dezelfde bankrekening.timeshare wederverkoop

Onderzoek heeft aangetoond dat er in Spanje geen bedrijf staat geregistreerd met de naam Atlantis Travel SA. Dit heeft tot gevolg gehad dat timeshare eigenaren die dit bedrag hebben betaald, van hun geld af zijn. Helaas is hun timeshare nooit verkocht.

Vraag uzelf altijd af: Waarom moet er geld vooraf worden betaald aan een timeshare wederverkoop bedrijf, dat zegt dat ze een koper hebben voor uw timeshare eigendom? Vraag uzelf ook af: Waarom zou iemand uw timeshare kopen?

BELANGRIJK: VERTROUW NOOIT EEN BEDRIJF OF STICHTING OF PERSOON DAT ZICH VERSCHUILT ACHTER EEN POSTBUS EN/OF GSM NUMMER! VERTROUW GEEN BEDRIJF OF STICHTING OF PERSOON DAT AAN COLD CALLING DOET! VERTROUW GEEN BEDRIJF OF STICHTING OF PERSOON WAARVAN EEN WEBSITE OFLINE GEHAALD WORDT!

TEVENS WILLEN WIJ WAARSCHUWEN VOOR DE ZOGENAAMDE COMMERCIËLE BEDRIJVEN DIE ZEGGEN DAT ZE UW TIMESHARE CONTRACT KUNNEN ONTBINDEN, ZONDER DAT ZE AANTOONBARE REFERENTIES KUNNEN PRESENTEREN DIE VERIFIEERBAAR ZIJN!

Kortom: bent u benaderd door een bedrijf, stichting, of persoon die zegt dat ze uw timeshare kunnen verkopen of die zeggen dat ze uw timeshare contract kunnen ontbinden, neem dan contact met ons op. Bel: +31 33 2022 096 of neem contact op via onze website. Timeshare wederverkoop is vrijwel gelijk aan oplichting.

Volg ons via Facebook of volg ons via Google+

error: Content is protected !!