Ga naar het Timeshare Stop reclaim formulier

Veelgestelde Timeshare vragen

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op!

Timeshare vragen

Wij komen uit België, kunnen wij ook gebruikmaken van jullie dienstverlening?

Jazeker! Onze dienstverlening is ook toegankelijk voor Belgische timeshare gedupeerden. Ook kunt u gebruikmaken van de door ons geboden mogelijkheid tot “Thuisbezoek”. Is het voor u lastig om ons te komen bezoeken, dan kunnen onze deskundige adviseurs gewoon bij u thuis langskomen op een tijdstip dat u het beste uitkomt! Zelfs op Zaterdag! Neem gewoon even contact met ons op via het contactformulier of bel gewoon even naar: +31 33 2022 096

Indien wij gebruik willen maken van uw dienstverlening, wat moeten we dan doen?

U kunt u ons contacteren via ons contactformulier.  Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer: +31 33 2022 096 Wij maken graag een afspraak met u in ons kantoor in Nederland. Wij bieden tevens de mogelijkheid om gebruik te maken van onze Thuisbezoek mogelijkheid. 1 van onze deskundige adviseurs zal u graag thuis bezoeken, zodat u samen met hem of haar, uw mogelijkheden kunt doornemen en ander timeshare vragen beantwoord kunt krijgen.

Een timesharecontract ontbinden, hoe gaat dat?

Indien u hebt besloten uw timeshare contract ontbinden te laten realiseren door ons, dan nodigen wij u uit om ons kantoor in Nederland te bezoeken. Vanwege de enorme drukte werken wij alleen op afspraak. Het is tevens mogelijk dat een van onze adviseurs u gewoon thuis bezoekt. Zodat u samen met de adviseur, uw mogelijkheden kunt doornemen in uw eigen omgeving.  Alvorens wij een timeshare contract ontbinden gaat er een volledige inventarisatie aan vooraf. Ook zullen de bijkomende timeshare vragen dan beantwoord kunnen worden.

Ik heb al een week gereserveerd bij mijn Resort en heb weken gedeponeerd bij RCI. Heeft dat gevolgen voor ons?

Nee, dit heeft geen gevolgen. Aangezien u deze weken/punten al betaald heeft, kunt u deze zeer vaak, gewoon blijven gebruiken.

Moeten wij kosten vooraf betalen aan Timesharestop, met de belofte dat onze timeshare verkocht zal worden?

Nee! Uw timeshare contract ontbinden wij snel maar wij zijn geen bedrijf dat claimt, uw timeshare te kunnen verkopen. Wij vragen dus ook geen zogenaamde advertentiekosten of andere verkoopkosten met de mededeling dat we uw eigendom van uw naam halen zodra er een (niet-bestaande) koper is. Steeds meer timeshare eigenaren realiseren zich dat de timeshare onverkoopbaar is. Het timeshare contract ontbinden blijkt dan nog de enige oplossing.

Tijdens onze vakantie zijn wij benaderd door een verkoper om over te stappen op Points, is dit wel verstandig?

Wij krijgen veel timeshare vragen over dit onderwerp. Het antwoord op deze vraag is resoluut: Nee! Wij weten dat er tegen u gezegd wordt om op “Points” over te stappen, aangezien dit meer flexibiliteit zou bieden.Dit is absoluut niet waar! Beter is het om uw week te behouden. Een week geeft u het gebruiksrecht van een week vakantie. Bij het puntensysteem wisselt dit sterk. Een voorbeeld: Dit jaar betaalt u 1000 punten, om gebruik te maken van 1 week vakantie bij resort A, volgend jaar betaalt u, om gebruik te maken van ditzelfde resort A, 1300 punten. Indien u maar 1000 punten in uw bezit heeft, betekent dit dus dat u punten moet gaan bijkopen. Dit zal een structureel patroon gaan worden! Altijd maar bijkopen en nog eens bijkopen, het wordt een timeshare verhaal zonder einde!

Conclusie: Laat u niet verleiden tot de aankoop van- ,of omschakeling naar het puntensyteem. U moet hiervoor vaak weer veel geld betalen en het timeshare bedrijf krijgt hiertoe de kans om hun contracten weer aan te passen aan de op dat moment geldende timeshare wetgeving. Waardoor de kansen om geld terug te vorderen aanzienlijk zullen slinken.

Willen jullie iets anders aan ons verkopen? Zo ja, wat verkopen jullie?

Veel timeshare vragen gaan over dit onderwerp. Nee, integendeel, wij verkopen niets! Wij waarschuwen juist voor de bedrijven die dat wel doen! Uw timeshare contract ontbinden garanderen wij. Eveneens bekijken wij samen met u of u kans maakt om geld terug te vorderen. Aan deze eventuele terugvordering zijn voor u geen kosten verbonden. Wel behouden wij 25% van het bedrag dat eventueel uitgekeerd zal worden aan u. Hierover zullen duidelijke afspraken worden gemaakt. Uw timeshare contract zal echter gegarandeerd geannuleerd zijn, nadat wij de dienstverleningsovereenkomst met u zijn aangegaan.

Mijn kinderen willen onze timeshare niet overnemen en willen hiermee, ook in de toekomst, niets te maken hebben. Wat kan ik doen?

De beste oplossing is door gebruik te maken van onze dienstverlening. Uw timeshare contract ontbinden wij snel en vakkundig. U bent, na gebruikmaking van onze dienstverlening, gegarandeerd verlost van uw timeshare last. Hierdoor hoeft u niet meer bang te zijn dat uw kinderen het eigendom en de daarmee gepaard gaande kosten, moeten overnemen na uw dood.

Wij kunnen onze timeshare niet verkopen. Verliezen wij nu al ons geld als jullie ons timeshare contract ontbinden?

Wij gaan tijdens de afspraak met onze klanten, dit kan in ons kantoor zijn maar ook gewoon bij u thuis, bekijken of er mogelijkheden zijn om geld terug te vorderen bij het timeshare bedrijf. Dit is afhankelijk van een aantal aspecten. Wij hebben hiertoe een reclaim formulier op onze website staan. U kunt deze korte vragenlijst invullen zodat wij een eerste indruk hebben, om te bepalen of er mogelijkheden zijn om timeshare geld terug te vorderen. De vragenlijst kunt u HIER invullen. Wij zullen naar aanleiding hiervan, binnen 24 uur contact met u opnemen om uw mogelijkheden te bespreken.

 

Waar moet ik aan voldoen?

Wil men zijn timeshare contract ontbinden dan geldt vaak (niet altijd) dat de lopende jaarlijkse onderhoudskosten moeten zijn betaald alvorens wij kunnen overgaan tot het beëindigen van uw timeshare contract. Heeft u meer timeshare vragen over dit onderwerp dan kunt u ons contacteren via ons contactformulier of belt u gewoon even naar: +31 33 2022 096

Wie kunnen er gebruikmaken van de Timesharestop dienstverlening?

Onze dienstverlening is zowel voor timeshare-eigenaren die hun timeshare contract willen laten ontbinden, maar ook voor personen die tijdens hun vakantie een contract hebben ondertekend waar ze spijt van hebben. Wij geven timeshare hulp en advies aan alle Nederlandstalige en Duitstalige klanten. Onze klanten komen voornamelijk uit Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Wij annuleren timeshare contracten die zijn afgesloten in Europa maar ook daarbuiten. Denk hierbij aan de USA, Thailand, India, Aruba, Sint-Maarten, Domenicaanse Republiek e.o.

Zal mijn naam dan niet meer verbonden zijn aan het timeshare belang?

Inderdaad, want uw timeshare contract ontbinden wij o.a. door het juridisch ontbinden van uw timeshare contract of door het wijzigen van de tenaamstelling van uw timeshare contract, zodat u geen enkele verplichting meer heeft jegens uw timeshare bedrijf. Niet nu en niet in de toekomst. Wij zorgen er tevens voor, dat u zult hiervan een bevestiging ontvangt van uw timeshare bedrijf.

Wie betaalt de toekomstige jaarlijkse kosten met betrekking tot ons timeshare belang?

Zodra u besluit gebruik te maken van onze dienstverlening zijn wij, mits voldaan aan alle voorwaarden, direct verantwoordelijk voor alle kosten die betrekking hebben op uw timeshare eigendom. U bent hiervoor dan niet langer verantwoordelijk. We zullen hiertoe een dienstverleningsovereenkomst aangaan met onze klanten, waarin wij u ook garanderen dat wij uw timeshare contract ontbinden. Meer antwoorden op timeshare vragen als deze, vindt u op onze website.

MGM Muthu biedt ons een oplossing om over 5 jaren onze timeshare terug te geven. Is dit betrouwbaar?

Antwoorden op dergelijke Timeshare vragen vindt u op ons Timeshare Stop TV kanaal Hier behandelen wij op bijna wekelijkse basis de meest actuele onderwerpen in de timeshare industrie. Wij zijn op de hoogte van het zogenaamde 5 jaren plan van MGM Muthu / Infiniti. Zij doen de timeshare eigenaar, die aangeeft van zijn contract af te willen, geloven dat over 5 jaren deze zijn timeshare gewoon terug mag geven. Wel moet deze timeshare eigenaar eerst nog even flink in de buidel tasten en een extra week of extra punten bijkopen. Meestal gaat het hierbij om een bedrag tussen de € 6000 en € 10.000. Let op!! In het contract dat men moet ondertekenen staat NIETS vermeld over deze 5 jaren regeling. Terwijl het toch juist eenvoudig zou zijn om dit nieuwe contract gewoon een looptijd te geven van 5 jaren, zodat de timeshare eigenaren zeker weten dat ze over 5 jaren ook effectief van hun timeshare af zullen zijn. NIET DOEN DUS! Bekijk HIER de info over deze 5 jaren regeling bij MGM Muthu.

Meer antwoorden op timeshare vragen als deze, vindt u op onze website.

error: Content is protected !!