Timeshare verkopen of stopzetten

“Ik wil mijn timeshare verkopen of stopzetten.” Deze wens horen we van veel Europeanen die vooral in de jaren ’90 hun timeshare product hebben gekocht met de gedachte later eenvoudig hun timeshare verkopen te kunnen.. Ze dachten hiermee een recht te hebben gekocht dat hen gegarandeerde 4- en 5 sterren vakanties zou opleveren. Niet alleen voor hen maar ook voor hun kinderen. Dit alles voor een eenmalig bedrag dat hen verzekerde van levenslang vakantiegenot. Dat er ook jaarlijkse kosten betaald moesten worden werd hun eigenlijk niet of nauwelijks verteld. Dat deze jaarlijkse onderhoudskosten ieder jaar met een hoog percentage zouden stijgen, werd hen nooit verteld. Dat hun timeshare verkopen of hun timeshare annuleren niet zo gemakkelijk zou zijn in de toekomst werd ook niet verteld. Het volgende is u door de verkopers waarschijnlijk wél verteld:

 • “Uw timeshare stopzetten zal niet nodig zijn in de toekomst aangezien het weer zal worden teruggenomen door ons voor minimaal hetzelfde geld als dat u nu betaalt”
 • Als u uw timeshare verkopen wil, dan zult u de keuze hebben uit vele gegadigden
 • “Uw timeshare zal in de toekomst in waarde stijgen”
 • “Uw eigendom zal zeer gemakkelijk kunnen worden verkocht, timeshare verkopen levert veel winst op!”
 • “Timeshare is veel goedkoper dan vakantie packs via het reisbureau”
 • “Met timeshare kunt u wereldwijd op vakantie middels het ruilsysteem van bijvoorbeeld RCI”
 • “Uw kinderen mogen deze timeshare verder gebruiken, in geval u komt te overlijden”
 • “U mag gasten gebruik laten maken van uw timesharing, of gasten meenemen op vakantie”
 • “Indien u geen gebruik maakt van uw timeshare, zal deze worden verhuurd”
 • “U krijgt korting op autohuur, hotels, etc.”
 • Als u nu extra punten bij koopt, dan kunt u over 5 jaar gewoon uw timeshare verkopen of teruggeven aan ons
 • Als u nu een extra week koopt, dan kunnen wij deze over 3 jaar gemakkelijk verkopen. Tot die tijd verhuren wij het gewoon voor u, zodat u geen onderhoudsgeld hoeft te betalen. – (de eerste 2 tot 3 jaren zult u effectief geen onderhoudskosten hoeven te betalen, ECHTER het zal NOOIT verkocht worden door de timeshare bedrijven.
 • Nee, dit product is geen timeshare, het zijn gewoon een aantal weken vakantie…

Timeshare verkopen?

Kortom: “U zult wel gek zijn om niet op dit aanbod in te gaan!” Goed, u heeft uw timeshare gekocht op de Canarische eilanden, het vasteland van Spanje of elders in de wereld. Het eerste jaar dat u uw timeshare gebruikt ziet u het meestal als een prettige ervaring. Het komt nog niet in u op om uw timeshare te verkopen of te annuleren. Men laat u met rust en voor u is alles nieuw en vooral zeer comfortabel. U bent happy! Maar daarna wordt het al snel minder… De jaarlijkse kosten gaan al snel omhoog en het boeken wordt al lastiger. U komt in een neergaande spiraal: steeds hoger wordende jaarlijkse kosten, steeds minder beschikbaarheid bij RCI en zodra u op vakantie bent in een timeshare resort, wordt u snel lastiggevallen door de bekende verkopers die van mening zijn dat men u iets heeft verkocht wat niet aan uw behoefte voldoet. Men probeert u over te halen tot een andere aankoop. of men probeert u over te halen om over te stappen op een puntensysteem of een Fractional ownership systeem. Alles om maar blijvend geld aan u te verdienen. Het liefst zo vaak mogelijk. Uw timeshare stopzetten of beter nog; uw timeshare verkopen komt voor het eerst in u op.

Uw timeshare verkopen – de resale

Timeshare verkopen, waarom? Als u een timeshare koopt dan verwerft u het recht om gedurende een vastgestelde periode gebruik te maken van een vakantie accommodatie. Aan timeshare verkopen denkt u niet als u net uw timeshare heeft gekocht. Alhoewel… een bedrijf als Silverpoint (Tenerife) verkoopt u de timeshare onder het mom van: Binnenkort kunt u uw timeshare verkopen met veel winst.De investeringsfraude van Silverpoint op Tenerife is zeer berucht. Timeshare verkopen doet een bedrijf als Silverpoint Vacations met misleiding en leugens. Indien u uw timeshare niet meer gebruikt, of u heeft problemen met het betalen van de jaarlijkse onderhoudskosten, dan denken vele timeshare eigenaren aan het timeshare verkopen. Het verkopen van een timeshare kan een moeilijke zo niet onmogelijke zaak zijn. Dit gezien het feit dat er ongelooflijk veel timeshare eigenaren hun timeshare willen verkopen. Mensen willen de langlopende contracten niet overnemen en willen hiervoor al zeker niet betalen. Een timeshare ontbinden door middel van het timeshare verkopen is absoluut geen optie meer.

Timeshare verkopen

Timeshare verkopen – de belofte

De timeshare verkopen of de timeshare annuleren is voor veel eigenaren zo belangrijk geworden, dat ze de veiligheid uit het oog verliezen. Ze worden door de verkopers op het resort benaderd met de mededeling dat hun timeshare eigendom niet meer van deze tijd is en dat ze er voor altijd aan vast zullen blijven zitten, met alle gevolgen voor hun kinderen. Altijd maar vast blijven zitten aan de jaarlijkse onderhoudskosten is toch niet wat ze willen? Uiteraard heeft de verkoper een passende oplossing! Zij nemen uw timeshare terug en u krijgt daar een bepaald bedrag voor. Dit gaat uiteraard alleen door als u een nieuw product aankoopt bij hen. Dit nieuwe product, zo wordt u verzekerd door de verkoper, is beslist geen timeshare, u zult dus geen onderhoudskosten meer hoeven te betalen.

Dit is een veelgeziene werkwijze van de verkopers bij het timeshare bedrijf “Silverpoint” op Tenerife. ZIj bieden het product: “The Suites at Beverly Hills” aan. dit is een Participatie programma, waarmee u financieel nog veel verder benadeelt zult worden. Niet doen dus!

Timeshare verkopen is absoluut onmogelijk! Uw timeshare annuleren echter niet! Neem hiervoor contact met ons op. Wij ontbinden uw timeshare contract en onderzoeken of er mogelijkheden zijn om geld terug te vorderen voor u. Geld dat u heeft geïnvesteerd in een timeshare product, dat bij nader inzien toch geen investering is gebleken, maar een zwaarwegende financiële last.

Timeshare Stop bestaat inmiddels ruim 3 jaar!! Al ruim 3 jaren zijn wij 100% succesvol in het ontbinden van timeshare contracten. Bij ons krijgt men een 100% zekere-, schriftelijke garantie! Hierdoor weten onze klanten zeker dat hun timeshare verplichting stopt bij ons.

Timeshare verkopen

Bewaren

Stoptimeshare op TV in België 12-08-2017

Timesharestop op RTL4 (april-2016)

Timesharestop op RTL4 (juni-2015)

Nieuwe truc Silverpoint

Silverpoint Timeshare verkoop

Volg / Like ons

GOOGLE
GOOGLE
https://www.timesharestop.nl/timeshare-verkopen">
YouTube
Facebook
RSS

WAARSCHUWING!

Timeshare Claim

MEER INFO

Snel contact

9 + 11 =

Timeshare verkopen – Altijd dubieus!

Er zijn veel bedrijven die gebruik proberen te maken van de ellende van de timeshare eigenaar die zijn timeshare wil verkopen. Let op de volgende zaken en blijf weg bij deze bedrijven wanneer:

 • Bedrijven u contacteren uit het niets! Hoe komen ze aan uw gegevens?
 • Indien een organisatie u vooraf om een aanbetaling vraagt
 • Een bedrijf zegt dat ze een koper hebben voor uw timeshare
 • een bedrijf druk uitoefent op u om snel een beslissing te nemen.
 • Een organisatie om uw credit card gegevens vraagt terwijl ze zeggen dat ze geen geld ervan af gaan halen. Uw timeshare verkopen moet u geld opleveren en geen geld kosten!
 • U uitnodigt om naar een presentatie te komen. Hier wordt altijd wat verkocht!
 • Een bedrijf dat u contacteert met de mededeling dat uw timeshare contract juridische fouten zou bevatten. Met name leden van Club La Costa worden momenteel benaderd door Timeshare Compensation uit de UK. Zij nodigen leden uit om naar Tenerife te komen. GA HIER BESLIST NIET OP IN!

Timeshare verkopen: een onmogelijke opgave

Timeshare verkopen

De timeshare verkopen blijkt in de meeste gevallen helaas een onmogelijke opgave. Timeshare heeft namelijk zijn kostenvoordeel verloren. Het is tegenwoordig veel goedkoper om op vakantie te gaan zonder gebruik te maken van een timeshare lidmaatschap. Dit omdat de jaarlijkse kosten van een timeshare inmiddels hoger liggen dan de wekelijkse accommodatiekosten voor de niet-timeshare bezitter, die zijn/haar vakantie boekt via het reisburo of het internet. Timeshare verkopen wordt hierdoor onmogelijk! De onderhoudskosten zijn een goede en zekere bron van inkomsten voor een timeshare bedrijf. Niemand wil uw langlopende contract overnemen en hierdoor de kinderen later opzadelen met een verplicht timeshare gebruik of met het betalen van de stijgende jaarlijkse onderhoudskosten. Zodra u uw timeshare resort contacteert met de vraag of zij het van u willen terugnemen, zult u al snel te horen krijgen dat zij dit niet doen.Zij raden u aan om over tegaan tot het timeshare verkopen en verwijzen uw door naar een herverkoper die meestal in handen is van de RDO Timeshare bedrijven nemen uw ongewenste timeshare niet terug. Timeshare verkopen lukt niet – timeshare teruggeven lukt niet – de timeshare weggeven is ook al onmogelijk. Trouwens…wie zou u dat willen aandoen? Men wil het nog niet eens gratis van u overnemen. Wat nu? Het lijkt erop dat het stoppen met uw timeshare niet mogelijk is.

Gelukkig is er wel een mogelijkheid voor u.

Bewaren

Is er een andere oplossing?

Ja, die is er! Wij kunnen uw timeshare contract ontbinden, hierbij is het niet van belang waar u uw timeshare heeft gekocht! U krijgt van ons dan ook een schriftelijke resultaatgarantie. Onze werkwijze is sinds 2014 zo succesvol dat wij op dit moment nog steeds een 100% resultaatscore hebben.

Timeshare Reclaim

 • Heeft u uw contract afgesloten na 7 januari 1999?
 • Heeft u destijds een aanbetaling gedaan tijdens de wettelijke bedenktijd oftewel Coll-Off periode?
 • Heeft u het volledige aankoopbedrag binnen 3 maanden voldaan?
 • Heeft u gebruik gemaakt van een financierings-aanbod voor de aankoop?
 • Is de looptijd van uw contract langer dan 50 jaren?
 • Heeft uw contract geen einddatum?

Indien u 1 of meerdere bovenstaande punten bevestigend kunt beantwoorden, maakt u een zeer grote kans, dat wij middels een timeshare reclaim uw contract met succes kunnen aanvechten. Dankzij de beschikbare jurisprudentie is het mogelijk voor ons om een rechter te laten oordelen over uw contract en deze ongeldig en onwettig oftewel NIETIG te laten verklaren, waardoor uw timesharebedrijf het volledige aankoopbedrag inclusief alle betaalde onderhoudskosten zal moeten terugbetalen aan u.

Neem contact op met Timeshare Stop in Nederland. Wij weten heel goed: timeshare verkopen is niet mogelijk. Wij nemen per direct de volledige verantwoordelijkheid van het annuleren van uw timeshare over. U heeft dus na de afwikkeling van de ontbinding van uw timeshare contract, geen enkele financiële verantwoordelijkheid ten opzichte van uw timeshare meer. U hoeft nooit meer onderhoudskosten te betalen en heeft nooit meer die contractuele timeshare verplichting! U ontvangt hierover dan ook een bevestiging van uw timeshare bedrijf.

Indien er mogelijkheden zijn om geld terug te vorderen van uw timeshare bedrijf dan zullen wij deze claim gaan opstarten. Op deze manier heeft u in ieder geval nog een zeer goede kans om, ook al is uw timeshare niet verkoopbaar, een (groot) gedeelte van het door u geïnvesteerde geld terug te krijgen. Geld dat u heeft geïnvesteerd in iets, dat absoluut geen investering blijkt te zijn! Wij van Timeshare Stop zullen uw timeshare annuleren en los hiervan, gratis onderzoeken welke juridische mogelijkheden u heeft om geld terug te vorderen. Wel is het zo dat wij 25% van het eventueel uitgekeerde bedrag zullen behouden. 75% zal dan uiteraard aan u toekomen. Steeds meer timeshare eigenaren realiseren zich dat timeshare verkopen geen optie meer is. Zij zijn al gelukkig wanneer hun timeshare verplichting tot een einde wordt gebracht! Wij garanderen dat, na gebruikmaking van onze dienstverlening, het annuleren van uw timeshare contract door ons gerealiseerd zal zijn.

Welke mogelijkheden heb ik om geld terug te vorderen? klik hier!

error: Content is protected !!