Timeshare verkopen is een illusie

een timeshare verkopen, of beter gezegd een timeshare her-verkopen is een illusie gebleken. Misschien dat dat men 10 jaar geleden nog enige kans van slagen had om zijn of haar timesharing te kunnen verkopen, tegenwoordig lukt dat niet meer vanwege het enorme kosten-nadeel dat een timeshare met zich meebrengt. Een timeshare verkopen lukt hierdoor absoluut niet meer.

Voor zeer veel timeshare eigenaren is dit een nare gewaarwording, immers, de timeshare verkoper had zeer stellig beweert dat:

• “Indien u wilt stoppen met het gebruik van uw timeshare, dan nemen wij het weer van u terug voor minimaal hetzelfde bedrag.
• Als u uw timeshare verkopen wil, dan zult u de keuze hebben uit vele gegadigden
• “Uw timeshare zal in de toekomst in waarde stijgen”
• “Timeshare is veel goedkoper dan vakantie packs via het reisbureau”
• “Indien u geen gebruik maakt van uw timeshare, verhuren wij deze voor u”
• Als u nu een extra week koopt, dan kunnen wij deze timeshare verkopen voor u.
• U krijgt hoge kortingen op Autohuur, Vliegtickets, cruises enz.

Al deze bovenstaande punten zijn NIET WAAR gebleken en juist hierdoor is een timeshare verkopen niet meer mogelijk.

Hoe komt het dan dat er toch nog zo onvoorstelbaar veel timeshare eigenaren in de oplichtingspraktijken trappen van bedrijven en personen – Cold Callers – die claimen dat ze een koper hebben voor uw timeshare? Hoe is het mogelijk dat de oplichters nog steeds een kans hebben om timeshare eigenaren, met deze inmiddels zeer bekende trucs, op te lichten?

Timeshare verkopen m.b.v. de timeshare resale

Waarom wilt u uw timeshare verkopen? Als u een timeshare koopt dan verwerft u het recht om gedurende een vastgestelde periode gebruik te maken van een vakantie accommodatie. Aan timeshare verkopen denkt u niet als u net uw timeshare heeft gekocht. Alhoewel… een bedrijf als Silverpoint (Tenerife) verkoopt u de timeshare onder het mom van: “Binnenkort kunt u uw timeshare verkopen met veel winst”. Dit bedrijf heeft zich nog nooit aan de timeshare wet gehouden..De investeringsfraude van Silverpoint op Tenerife is zeer berucht. Timeshare verkopen doet een bedrijf als Silverpoint Vacations met misleiding en leugens. Indien u uw timeshare niet meer gebruikt, of u heeft problemen met het betalen van de jaarlijkse onderhoudskosten, dan denken vele timeshare eigenaren aan het timeshare verkopen. Het verkopen van een timeshare kan een moeilijke zo niet onmogelijke zaak zijn. Dit gezien het feit dat er ongelooflijk veel timeshare eigenaren hun timeshare willen verkopen. Mensen willen de langlopende contracten niet overnemen en willen hiervoor al zeker niet betalen. Een timeshare ontbinden door middel van het timeshare verkopen is absoluut geen optie meer.
Timeshare verkopen – de belofte
De timeshare verkopen of de timeshare annuleren is voor veel eigenaren zo belangrijk geworden, dat ze de veiligheid uit het oog verliezen. Ze worden door de verkopers op het resort benaderd met de mededeling dat hun timeshare eigendom niet meer van deze tijd is en dat ze er voor altijd aan vast zullen blijven zitten, met alle gevolgen voor hun kinderen. Altijd maar vast blijven zitten aan de jaarlijkse onderhoudskosten is toch niet wat ze willen? Uiteraard heeft de verkoper een passende oplossing! Zij nemen uw timeshare terug en u krijgt daar een bepaald bedrag voor. Dit gaat uiteraard alleen door als u een nieuw product aankoopt bij hen. Dit nieuwe product, zo wordt u verzekerd door de verkoper, is beslist geen timeshare, u zult dus geen onderhoudskosten meer hoeven te betalen. Echter hierdoor zal er ook geen Timeshare Reclaim meer kunnen worden opgestart – zelfs niet door de medewerkers van Immoclaim in Spanje – aangezien u een nieuw contract hiervoor hebt afgesloten.

Waarom geen kans op timeshare verkopen

“Iemand kan mijn timeshare verkopen” zo horen wij vaak van klanten die ons telefonisch benaderen, nadat ze op onze website zijn belandt. Wij antwoorden steevast op dezelfde wijze: “hoe heeft u deze koper gevonden?”. Iedere keer weer krijgen we te horen dat de timeshare eigenaar in kwestie is benaderd door een cold caller die zogenaamd een koper heeft voor de betreffende timeshare. Wij gaan op deze cold callers hier niet in. Daarover kunt u op voldoende plekken op onze website en andere websites lezen en leren.Timeshare Verkopen

Wij willen hier even kort ingaan op de reden waarom uw timeshare verkopen niet mogelijk is

 1. Vanwege het grote kostennadeel dat is opgetreden. – Aanvankelijk had timeshare nog een kostenvoordeel t.o.v. de toen geldende reisindustrie/reisbureaus, dit kostenvoordeel is echter in de loop der tijd verdwenen. Hotels en all-inclusive formules worden overal spotgoedkoop aangeboden waardoor gezinsvakanties veel goedkoper kunnen dan met de timeshare industrie.
 2. Het verdwijnen van het members-only voordeel: Iedereen kan eenvoudig op websites een vakantie boeken. Vrijwel ieder timeshare resort is vrij boekbaar via het internet voor iedereen. Voor prijzen die lager liggen dan de jaarlijkse onderhoudskosten die betaald moet worden door de timeshare eigenaar. Het kostenvoordeel van de timeshare eigenaar is een kostennadeel geworden. Dit kostennadeel is onomkeerbaar.
 3. Een timeshare eigenaar wordt geconfronteerd met enorme jaarlijkse onderhoudskosten die hij of zij verplicht moet betalen.
 4. Een timeshare eigenaar heeft een contractuele verplichting. Deze verplichting geldt ook wanneer men een jaar niet op vakantie gaat.

Een timeshare verkopen lukt niet – wat nu?

Eens de illusie van het timeshare verkopen is weggenomen en de timeshare eigenaar de hele zaak helder heeft overdacht en overwogen, breekt er soms enige paniek uit. “Zitten wij nu vast aan ons contract en is het geld dat we hebben betaald verdwenen?”.  NEE! Er zijn wel degelijk mogelijkheden, maar deze zijn afhankelijk van een aantal zaken.

 • een timeshare contract kan door ons altijd worden ontbonden! Het maakt hierbij niet uit waar u uw timeshare heeft gekocht. In Europa of daarbuiten, een timeshare ontbinding wordt door ons zelfs schriftelijk gegarandeerd. Hiermee is er echter maar een kleine kans dat er iets van het door u geïnvesteerde geld terug kan komen. Maar het goede nieuws is dus dat wij uw contract per direct kunnen laten ontbinden zodat u nooit meer jaarlijkse onderhoudskosten zult moeten betalen.
 • U kunt uw contract door ons geheel vrijblijvend en kosteloos laten beoordelen op mogelijkheden tot het starten van een timeshare reclaim. Dit is een gerechtelijke procedure waarbij wij uw timeshare contract onwettig laten verklaren door de rechter. Hierdoor zult u door het betr. timeshare bedrijf worden schadeloosgesteld voor de resterende duur van uw timeshare contract. Bij Timesharestop en Immoclaim krijgen timeshare eigenaren een 100% zekere garantie op deze Timeshare Reclaim

Timeshare verkopen door oplichters

 • Er zijn veel bedrijven die gebruik proberen te maken van de ellende van de timeshare eigenaar die zijn timeshare verkopen wil. Let op de volgende zaken en blijf weg bij deze bedrijven wanneer:• Bedrijven u contacteren uit het niets! Hoe komen ze aan uw gegevens? Bekende aktuele Cold Call oplichters zijn o.a. Peninsula Legal Agents, Gestion inmobiliaria Malaga, Centaurus Mediations, Alle callers uit Marokko, Timeshare Compensation en vele anderen.
  • Indien een cold caller u vooraf om een aanbetaling vraagt
  • Een bedrijf zegt dat ze een koper hebben voor uw timeshare
  • een bedrijf druk uitoefent op u om snel een beslissing te nemen.
  • Een organisatie om uw credit card gegevens vraagt terwijl ze zeggen dat ze geen geld ervan af gaan halen. Uw timeshare verkopen moet u geld opleveren en geen geld kosten!
  • U uitnodigt om naar een presentatie te komen. Hier wordt altijd wat verkocht!
  • Een bedrijf dat u contacteert met de mededeling dat uw timeshare contract juridische fouten zou bevatten. Met name leden van Club La Costa worden momenteel benaderd door Timeshare Compensation uit de UK. Zij nodigen leden uit om naar Tenerife te komen. GA HIER BESLIST NIET OP IN!
 • Let ook op wanneer een timeshare Reclaim bedrijf u vraagt om naar Spanje oftwel Gran canaria of Tenerife te komen. Er zijn ook bedrijven met een vestiging in Spanje én in Nederland en België. Immoclaim biedt deze mogelijkheid.

Timeshare Reclaim door bedrijven zonder normen en waarden

Bij het timeshare verkopen zijn er eigenlijk alleen maar oplichters. Bij de Timeshare Reclaim begint deze oplichting ook al serieuze vormen aan te nemen. We bedoelen hier niet alleen de Cold Callers mee die absoluut geen enkele tegenprestatie leveren maar allen op uw geld uit zijn. Nee wij bedoelen hier ook de Timeshare Reclaim bedrijven mee die timeshare eigenaren voorhouden dat ze een onwettig contract hebben afgesloten. Deze bedrijven zijn vrijwel altijd gevestigd op Gran Canaria en Tenerife. Het goede van deze bedrjven ten opzichte van de cold callers is dat zij wel een tegenprestatie leveren maar deze tegenprestatie komt met een prijs. Deze bedrijven vragen voor hun diensten vaak bedragen tussen de €7000 en €10.000, Dit terwijl zo’n procedure niet zoveel geld kost. Vaak willen deze bedrijven ook nog eens geld achteraf hebben. Of is dit slechts een psychologische zet? Indien deze bedrijven zo zeker van hun zaak zijn, waarom bieden ze deze timeshare eigenaren dan geen enkele vorm van Garantie? Zou het kunnen zijn dat zij ook klanten die in feite geen onwettig contract hebben afgesloten, wijsmaken dat ook zij recht hebben op een Timeshare Reclaim?

Timesharestop en Immoclaim zijn zo zeker van hun zaak dat zij hun klanten WEL een zekere garantie aanbieden m.b.t. de Timeshare Reclaim. Indien een klant niet in aanmerking komt voor een Timeshare Reclaim, krijgen klanten in ieder geval ook een 100% garantie dat hun timeshare contract zla worden ontbonden. Hoe dan ook, het beloven wederom spannende en zware tijden te worden voor de timeshare eigenaren. Oplichters en hebberige bedrijven liggen wederom op de loer! Uitkijken dus. Ons voorstel is dan ook: Laat uw timeshare contract geheel vrijblijvend en gratis beoordelen door Timesharestop. Wij zijn gewoon gevestigd in Nederland en in België. Hierdoor zijn wij niet alleen per telefoon bereikbaar maar kunt u ook gewoon bij ons langskomen op kantoor. de koffie staat klaar!

KLIK HIEREn wij beoordelen uw contract en mogelijkheden

error: Content is protected !!