U bent beland op een dreigende timeshare verkoop presentatie. Niet dat dit uw bedoeling was, nee gewoon omdat u gelokt bent met Cadeaus of misschien wel met geld. Dat timeshare verkoop presentaties niet altijd gezellig en leuk of zelfs veilig zijn dat bewijzen deze mensen in de onderstaande film. Helaas is deze film in het Engels maar wij willen u deze toch niet onthouden. Denk nu niet dat dit een uniek geval is, nee er zijn tal van verhalen bekend waar nietsvermoedende personen tijdens een timeshare verkoop presentatie worden gedrogeerd. Waarna ze geheel versuft alles ondertekenen wat ze voorgeschoteld krijgen. Op zo’n timeshare verkoop presentatie doet zo’n gedrogeerd koppel uiteraard heel erg gemakkelijk een riante aanbetaling die ze, uiteraard, nooit meer terugkrijgen.

Mocht u tijdens uw vakantie ook worden aangesproken door een ‘promotiemedewerker’ op straat of Hotel en belooft deze u geld om een timeshare verkoop presentatie bij te wonen. U bent gewaarschuwd!

Timeshare verkoop presentatie afwimpelen

Mocht u op straat worden aangesproken of mocht u worden uitgenodigd voor een gratis ontbijt in een timeshare resort. Mocht u onverhoopt op een Timeshare verkoop presentatie terecht komen, onthoud dan de volgende tips goed. Men zal u de rest van uw welverdiende vakantie met rust laten aangezien u geen ideel slachtoffer bent. U zult een niet graag geziene gast zijn op iedere timeshare verkoop presentatie.

  • Zeg dat u niet samenwoont – degene op straat moet zich houden aan een aantal kwalificaties waaraan de door hem ‘uitgenodigde’ koppels moeten voldoen. Langer dan 2 jaren samenwonen of getrouwd zijn is 1 van deze kwalificaties. Hetzelfde geldt ook voor de volgende punten. De timeshare verkoop presentatie zal aan uw neus voorbij gaan. Godzijdank!
  • Zeg dat u geen baan heeft of part-time werkt
  • Zeg dat u dezelfde dag bent aangekomen en morgen weer weggaat
  • zeg dat niet op hetzelfde adres woont
  • Zeg niet dat u in het bezit bent van een creditcard, ook niet als ze verhaaltje opdissen waarbij er op het resort een loterij plaatsvindt waarbij er een grote prijs voor u is als een nummer op uw creditcard overeenkomt met het nummer op de receptie van het hotel
  • Zeg gewoon dat u broer en zus bent of neef en nicht enz.

Mocht u zich houden aan 1 van deze genoemde punten, dan zult u niet uitgenodigd worden op een timeshare verkoop presentatie. Mocht u onverhoopt toch worden uitgenodigd dan houdt u zich tijdens de timeshare verkoop presentatie wederom aan bovengenoemde punten. De timeshare verkoop presentatie zal niet lang duren en u krijgt toch uw cadeautje.

Timeshare verkoop presentatie

 

error: Content is protected !!