Timeshare Survey

Timeshare Survey (.com) stuurt op dit moment een email aan timeshare eigenaren. In deze email doen zij de belofte dat Timeshare Survey een helpende hand zal bieden om timeshare eigenaren te verlossen van hun contractuele verplichting. Deze belofte geldt ook wanneer zij geen gebruik meer kunnen maken van de wettelijke bedenktijd ( op dit moment 14 dagen). Zoals altijd krijgen wij een wrange smaak, wanneer wij vernemen dat timeshare eigenaren worden benaderd door dit soort personen. Websites zoals die van Timeshare Survey zijn een doorn in het oog van ons.. Wij hebben dan ook enig onderzoek gedaan.

Timeshare Survey

Verstrek geen gegevens aan medewerkers van Timeshare Survey of Timeshare.lawyer

Wie is Timeshare Survey?

Timeshare Survey is een “Tool”, oftewel een website die behoort bij notoire cold callers. In dit geval  “Timeshare.Lawyer” oftewel ABC Lawyers oftewel Timeshare Compensation. Allemaal verschillende namen voor hetzelfde bedrijf. Degene die hierachter zit is de heer Mark R. uit Engeland, die al diverse malen op zijn vingers is getikt en veroordeeld door Justitie. Zoals iedere Cold Caller hebben ook zij lijsten opgekocht met daarin de gegevens van Timeshare eigenaren. Aangezien ook vele ex-timeshare eigenaren worden benaderd, zijn deze lijsten niet zeer aktueel.

Werkwijze van Timeshare Survey en Timeshare Lawyer

Timeshare eigenaren die ons hebben benaderd nadat zij een email hadden ontvangen van Timeshare Survey, worden vervolgens gecontacteerd door Timeshare.Lawyer. Een medewerker van dit bedrijf, stelt de vraag of er enige interesse is om veel geld terug te ontvangen van het timeshare bedrijf in kwestie. Dit is uiteraard een vraag waarop het antwoord bekend is. Wie wil er nu geen geld ontvangen? Timeshare Survey is een slim bedachte website die frequent wordt bezocht door potentiële slachtoffers. Er wordt vrijwel geen informatie gegeven op deze website.  Men wordt direct geconfronteerd met een contactformulier. Zoals gezegd zal men vervolgens, indien men het contactformulier van Timeshare Survey heeft ingevuld, telefonisch worden gecontacteerd door een medewerkster van Timeshare.Lawyer. Ons dringende advies is om voorla niet in te gaan op het voorstel van dit bedrijf. Het doel is om de timeshare eigenaar in kwestie zo ver te krijgen dat deze naar Tenerife gaat om daar een meeting bij te wonen.

Timeshare Survey

Timeshare Reclaim

Bent u timeshare eigenaar en bent u inmiddels ook gecontacteerd door iemand van Timeshare Survey of Timeshare.Lawyer? Neem dan even snel contact met ons op. Vindt uit of u  in aanmerking komt voor een succesvolle Timeshare Reclaim. Ook indien u gewoon uw timeshare contract wilt laten ontbinden. Laat uw contract geheel vrijblijvend en kosteloos door ons beoordelen. Vul het Reclaimformulier in en wij nemen binnen 48 uur contact met u op om uw mogelijkheden met u te bespreken.

geheel vrijblijvende contract-beoordelingklik hier

error: Content is protected !!