Timeshare slachtoffer

Als het te mooi is om waar te zijn, dan is dat ook meestal zo. Wijze woorden die wij al meerdere keren hebben gehoord of gelezen. En toch trap je erin. we verbazen er ons nog steeds over.

Toen we na onze vakantie eens goed gingen snuffelen op het internet, bleek al snel dat diamond resort niet in een al te best daglicht stond. Tussen al de berichten stond er gelukkig ook de site van timesharestop tussen. Na contact met Rob werd het slechte imago van diamond resorts bevestigd en gaf hij ons advies over wat te doen. Op onze vraag wat dat ging kosten zij Rob dat het gratis was. Hmmmm. ” Als iets te mooi is om waar te zijn …..”

In dit geval echter waren er geen kosten aan verbonden. Zelfs niet toe ik aan Rob vroeg of hij mijn brief wilde reviewen die ik naar diamond resort ging versturen om het contract te cancellen en het betaalde geld terug te storten. Rob gaf direct antwoord met een aantal aanpassingen aan de tekst. Deze hebben we vervolgens via de mail en aangetekend verstuurd..

Ik heb tot op de dag van vandaag geen reactie of bevestiging gehad op die brief. Wel nam iemand contact met mij op of ik al wist wanneer ik naar de preview week zou komen. Toen ik aangaf dat ik afzag van de preview en daar ook een aangetekende brief voor had gestuurd, werd er contact opgenomen door de manager die met ons in griekenland het contract had opgesteld en getekend. Zij gaf aan dat het contract zelf ontbonden was maar dat de preview buiten het timeshare contract viel. Dat kon niet gecanceld worden en daar had ik ook voor getekend. Timeshare slachtoffer

Ik heb haar daar gelijk in gegeven en al lachend gezegd dat ik het toch de moeite waard vond om met mijn juridisch adviseur te kijken of het teruggedraaid kon worden. En of ze mij via de mail wilde bevestigen dat het contract ontbonden was en ik geen recht had op teruggave van het betaalde bedrag.
Haar antwoord daarop was dat ze de bevestiging zou opsturen en of de terugbetaling gedaan mocht worden op het visa rekening nummer waarvan ik het betaald had. Dat laatste kwam totaal onverwacht en ik heb dan ook alleen maar gezegd dat ik dat heel aardig vond. Diezelfde dag had ik via de mail mijn bevestiging en drie dagen later was het bedrag teruggestort op de rekening.

Uiteindelijk heeft het ons alleen maar een paar dagen buikpijn en hoofdpijn gekost. En daar zijn we blij om. Maar waar we het meest blij mee zijn is dat er nog mensen zijn als Rob die niet gelijk overal een slaatje uit willen slaan en gewoon belangeloos je door de eerste stappen heen helpen en je de broodnodige steun geven.

Dank daarvoor en met vriendelijke groeten,
Ben V.

Tot zover de reactie van dit Timeshare slachtoffer. Wij helpen daar waar wij kunnen. Timeshare eigenaren zijn al te lang Timeshare slachtoffer.

error: Content is protected !!