Timeshare Resorts Europa

De volgende timeshare resorts hebben maar 1 doel. Dit doel is uw geld. Hoe ze het in hun bezit krijgen is niet zo belangrijk. Met name het bedrijf Enduria Travel SL, werkzaam vanuit het Resort “Atlantic Beach Club” in Playa del Ingles, gelegen aan het strand van Gran Canaria, verkoopt met mooie beloftes vakantieweken aan de argeloze vakantiegangers. Dat deze vakanties veel te duur zijn en u RCI Certificaten koopt die niet de waarde vertegenwoordigen die u belooft wordt, weet de toeristen nog niet. Een gedane betaling of aanbetaling zal door Enduria Travel SL die zich ook wel Atlantic Experience noemt, NOOIT worden terugbetaald. Dit is op dit moment wel een beetje de algemene tendens bij de meeste timeshare Resorts in Europa. Veel beloven maar weinig doen!

Timeshare wordt nog steeds verkocht met behulp van leugens en misleiding! Veel info wordt achtergehouden. U weet immers dat bij de meeste timeshare resorts de verkopers puur op commissie werkzaam zijn. Dit betekent dus, indien zij niets verkopen zij ook niets verdienen. Hierdoor zullen zij dan ook hun toevlucht nemen tot het vertellen van leugens en u, door middel van misleiding en het niet vermelden van bepaalde zaken, trachten over te halen tot het doen van een aankoop. Uiteraard zullen de verkopers u niet vertellen dat zij op commissie basis werken, hierdoor wordt u immers argwanend. Bij Enduria Travel SL werkt men exact zo. Men vertelt u dat dit product geen timeshare is etc. Men verkoopt u een vakantiepakket van 1 tot 6 weken. Variërend in prijs van €1600 – tot €4500. Alleen de eerste week terug bij Atlantic Beach Club zal u bevallen, al heeft u hier uiteraard veel te veel voor betaald. Een niet timeshare eigenaar kan eenvoudig een weekje in dit kleine resort boeken voor een bedrag rond de €300 – €400. Onder andere hierom wil men dan ook zijn of haar timeshare annuleren

Ook bij Timeshare Resorts zoals Palm Oasis is er al veel gebeurd. Ontevreden Leden in Nederland, hebben zich verenigd en zijn nog niet zo lang geleden een collectieve gerechtelijke actie begonnen tegen dit timeshare bedrijf. Alhoewel vele mensen en zelfs instanties als het ECC deze actie geen enkele kans van slagen gaven, is deze collectieve actie toch doorgezet. Wij vragen ons nog steeds af waarom!

Op dit moment benadert het timeshare bedrijf Silverpoint andere timeshare eigenaren. Het vreemde hiervan is dat Silverpoint eigenaren van onder andere Diamond Resorts per email benadert. Silverpoint biedt aan om een zogenaamde Health Check te doen van uw timeshare. Wat dit betekent laat zich raden. Bij Silverpoint komt het altijd op het volgende neer: Leugens, Misleiding en de zekerheid dat het u geld kost, erg veel geld! Men neemt de timeshare terug van u en verteld u dat, indien u een product koopt bij hen. U de eerste paar jaar geen onderhoudskosten hoeft te betalen, aangezien deze gedekt zullen worden door de verhuuropbrengst van het product dat u bij hen moet kopen. Vervolgens zegt men u dat ze uw product na een paar jaren zal gaan verkopen met winst. Een investering dus. Dit zal niet gaan gebeuren!! U zult na de eerste paar jaren gewoon uw onderhoudskosten moeten gaan betalen en vastzitten aan een timeshare contract. Wij raden het bedrijf Silverpoint met al haar slimme verkoopformules dan ook zeker niet aan! Sterker nog, gezien de ervaringen die wij hebben opgedaan met dit bedrijf, zouden wij juist iedereen willen waarschuwen tegen deze timeshare verkoper. Een timeshare kopen bij Silverpoint gebeurt zeer snel, maar een timeshare annuleren is een geheel ander verhaal.

Silverpoint Tenerife

Hollywood Mirage – Beverly Hills Heights – Beverly Hills Club – The Suites SL – Palm Beach Silverpoint timeshare resorts Reacties van ontevreden Silverpoint eigenaren.

Club la Costa

Met onder andere Marina del Sol in Zuid-Spanje als thuishaven
club la costa timeshare resorts
Reacties van ontevreden Club la Costa eigenaren.

Onagrup

Met timeshare resorts als Cala Pi
Timeshare Resorts
Reacties van ontevreden Onagrup eigenaren.

Diamond Resorts International

Met timeshare resorts op Tenerife, Rhodos, Kreta, Zuid-Spanje etc.
Timeshare resorts - diamonds resorts international
Reacties van ontevreden DRI eigenaren.

MGM Muthu

Timeshare resorts in Spanje,Portugal e.o.
mgm muthu timeshare resorts

Reacties van de vele ontevreden MGM Muthu eigenaren.

Palm Oasis

Timeshare resort – Gran Canaria
Palm Oasis

Lees over Palm Oasis en uw mogelijkheden

error: Content is protected !!