Timeshare resale oplichting

Timeshare resale oplichting – Hoe werkt dit nu precies. De timeshare resale oplichting komt nog steeds veel voor. Timeshare eigenaren die veel geld betaald hebben voor hun timeshare aankoop. Wetende dat de waarde van hun timeshare gelijk ‘Nul’ is, gaan toch proberen hun timeshare te verkopen. Velen worden slachtoffer van de timeshare resale oplichting. Geld weg – timeshare niet weg. Aangifte doen is een moeilijke en kostelijke zaak, aangezien deze timeshare resale oplichting bedrijven gevestigd zijn in het buitenland. Vaak Spanje of Portugal.  Het gehele timeshare resale scam proces staat zeer duidelijk in deze tekening beschreven.

De timeshare resale oplichting:  Word er geen slachtoffer van!

Timeshare resale oplichting is groeiende

Hier nogmaals de redenen waarom timeshare verkopen eigenlijk onmogelijk geworden is en waarom er dus zoveel bedrijven en personen werkzaam zijn in de timeshare resale oplichting industrie.

  • Timeshare resorts zijn eenvoudig, veel goedkoper te boeken via het internet. (hiermee is eigenlijk alles al gezegd)
  • De duur van de contracten. Men wil niet verplicht vastzitten aan langlopende contracten
  • Men betaald ook wanneer men het niet gebruikt – Dit is een belangrijk punt bij de timeshare resale oplichting
  • Op vakantie wordt men belaagd door verkopers die u nog eens iets willen verkopen
  • Kwaliteit wordt steeds minder. Waarvoor worden de jaarlijkse onderhoudskosten gebruikt?
  • Zeer beperkte beschikbaarheid bij ruilbedrijven zoals RCI

Vanwege de nood van de vele timeshare eigenaren om van hun timeshare contracten af te komen, is er dus een ‘nieuwe’ bedrijfstak bijgekomen, de timeshare resale oplichting! U wordt benaderd, men zegt dat ze een koper hebben, maar u moet nog wel eerst bepaalde kosten betalen. Indien u logisch nadenkt weet u al dat het niet klopt! Waarom zou iemand uw timeshare willen kopen? denk hierbij aan bovenstaande punten!

Timeshare resale oplichting en het antwoord

Er zijn, behalve bedrijven werkzaam in de timeshare resale oplichting, ook bedrijven of zelfs stichtingen, die zich bezighouden met het waarschuwen tegen dit soort bedrijven. Dit waarschuwen doen ze door allerlei berichtjes te verzamelen op het internet en deze op hun site te plaatsen. Een Nederlandse Stichting is hiervan een goed voorbeeld. Deze stichting verzamelt eigenlijk alleen berichten die al geplaatst zijn door derden, maakt zich dus misschien wel schuldig aan plagiaat(?) en plaatst deze op haar website. Uiteraard betreft het hier een stichting, kort gezegd mag een stichting geen winstoogmerk hebben. Men maakt echter alleen winst wanneer de kosten minder zijn dan de inkomsten. Wanneer bijvoorbeeld de kosten hoger worden, wordt de winst ook lager. Hoe meer kosten hoe minder winst!

Timeshare resale oplichting ook in Nederland?

Lees HIER meer over deze stichtingen zijn voorzitter, die zich niet schaamt om te liegen over dingen die gemakkelijk te weerleggen zijn. Wij hebben in het kader van de timeshare resale oplichting en andere onderwerpen m.b.t. timeshare al vaak contact met deze voorzitter gezocht. De voorzitter weigert echter om in gesprek te gaan met ons. Wij zien een tendens dat er steeds meer Nederlandstalige informatieve website bijkomen. Wij zijn hier erg blij mee! Wij zijn dan ook altijd bereid om met derden samen te werken. Het belang van een timeshare consument is te lang genegeerd.

error: Content is protected !!