Timeshare Reclaim – Met 100% zekere garantie!

Over de Timeshare Reclaim is zeer veel informatie te geven aan timeshare eigenaren. Feit is ook dat er zeer veel veranderingen gaande zijn in Spanje. Het is van belang dat deze veranderingen nauwlettend in de gaten dienen gehouden te worden. Timesharestop en Immoclaim doen dit natuurlijk! Voor timeshare eigenaren die gebruik zouden willen maken van deze Timeshare Reclaim mogelijkheden is de mentale barriëre natuurlijk bijzonder groot. Dit vanwege het feit dat ze al zo veel geld hebben moeten betalen voor hun timeshare, waar ze niet echt tevreden mee zijn geweest en die nu een financiële last blijkt te zijn, waar ze niet zonder kleerscheuren vanaf komen. Het is dan ook fantastisch nieuws om te kunnen mededelen dat wij nu ook een 100% zekere garantie kunnen en mogen geven op onze timeshare reclaim procedures! Op deze wijze kunnen timeshare eigenaren met een gerust hart van deze juridische dienstverlening gebruik maken! Laat dus uw contract geheel vrijblijvend door ons beoordelen!

Timeshare Reclaim informatie

Met betrekking tot een timeshare reclaim is het belangrijk te weten dat veel timeshare eigenaren zo ontevreden zijn met hun timeshare lidmaatschap dat zij willen stoppen met het gebruik van hun timeshare en dus op zoek gaan naar een manier om hun timeshare contract te laten ontbinden, dit kan o.a. mogelijk zijn met behulp van een timeshare reclaim. Op dat moment begint er een speurtocht via het internet, waarbij wantrouwen en scepsis, heel begrijpelijk, voorop staan. Men is al vaak het slachtoffer geworden van oplichters, denk hierbij aan de zeer dubieuze bedrijfjes Timeshare Compensation, ABC Lawyers en nu zeer recentelijk de actieve Cold Caller met de naam: Peninsula Legal Agents die timeshare eigenaren bellen en hen uitnodigen om naar Tenerife te komen of in het geval van Peninsula Legal Agents, mensen bellen en zeggen dat ze hun timeshare kunnen verkopen aan een Chinese investeringsgroep. Hun website vermeld een adres waar zij niet ingeschreven staan en bij controle van deze adresgegevens blijkt dat niemand hier ooit van dit bedrijf heeft gehoord. Aangiftes zijn inmiddels door diverse personen gedaan tegen deze oplichter. Een laatste bedrijf dat onze aandacht zeker verdiend is het bedrijf dat samenwerkt met Silverpoint Vacations en zich Centaurus Mediations noemt. Het zijn deze Cold Callers, timeshare verkopers en Timeshare Reclaim bedrijven die zeggen u te kunnen helpen bij de ontbinding van uw timeshare contract of die zeggen dat er geld voor u klaarligt dankzij een toegewezen timeshare reclaim oordeel. Veel van deze cold callers en bedrijfjes komen en gaan. Men vindt op het internet op dat moment niets negatiefs over deze personen en bedrijfjes, aangezien deze continue van naam veranderen. Zodra de eerste negatieve berichten verschijnen op het internet is het meestal al te laat en zijn de oplichters verdwenen en van naam veranderd. Van het zogenaamde toegewezen timeshare reclaim geld is niets te bespeuren.

Timeshare eigenaren worden langs alle kanten lastiggevallen en benadeeld, dit begint al bij de verkoop van de zogenaamde onbruikbare certificaten die worden verkocht door bedrijven zoals Enduria Travel en Liberty Holiday 2017, reden temeer om eens serieus en rustig naar uw timeshare lidmaatschap en mogelijke timeshare reclaim te kijken en proberen hierbij zo objectief mogelijk te blijven. Stel uzelf de volgende vragen en probeer deze zo eerlijk mogelijk te beantwoorden

 • Gebruikt u uw timeshare nog?
 • Zijn de onderhoudskosten te hoog?
 • Heeft uw timeshare nog een kostenvoordeel t.o.v. andere vakantie-mogelijkheden?
 • Voelt u zich misleid en benadeeld?
 • Wilt u stoppen met uw timeshare lidmaatschap? Wilt u een timeshare ontbinding
 • Wilt u uw mogelijkheden op Timeshare Reclaim laten toetsen?

Timeshare Reclaim vs timeshare Contract ontbinding

 1. Indien u uw timeshare eigenlijk niet meer gebruikt dan betaald u dus de jaarlijkse onderhoudskosten voor niets! Weggegooid geld dus. Bedenk dat u dit geld op vele andere manieren waarschijnlijk goed zult kunnen gebruiken. Onze timeshare reclaim kan er toe leiden dat de door u betaalde onderhoudskosten moeten worden terugbetaald door het timeshare bedrijf.
 2. Indien u van mening bent dat de door u betaalde jaarlijkse onderhoudskosten in geen enkele verhouding staan, tot het daadwerkelijke onderhoud van uw timeshare accommodatie, en u via de bekende internet vakantie-websites veel goedkoper en beter op vakantie kunt gaan, dan is het misschien tijd om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen!
 3. In de jaren ’90 en begin jaren 2000, de bakermat van de Timeshare Reclaim, had timeshare vaak een groot kostenvoordeel t.o.v. de traditionele reisindustrie en was het dus niet eens zo’n slecht vakantiesysteem. Echter onder andere door de komst van het internet verdween dit voordeel al snel. Timeshare resorts waren al snel goedkoper en eenvoudig te boeken door niet-timeshare eigenaren. Het members-only aspect was geheel verdwenen. Met andere woorden: iedere keer dat u op vakantie gaat met uw timeshare lidmaatschap, weet u dat vele andere personen dit zelfde resort hebben geboekt voor veel minder geld dan wat u als timeshare eigenaren betaald aan jaarlijkse onderhoudskosten per week. Iedere keer dat u dus een timeshare vakantie boekt, gooit u dus eigenlijk geld weg! Geld dat u middels onze Timeshare Reclaim terug kunt krijgen.
 4. Heeft men u tijdens de verkoop leugens verteld? Heeft men bijvoorbeeld tegen u gezegd dat u uw timeshare weer eenvoudig kunt verkopen in de toekomst? Heeft u een aanbetaling gedaan tijdens de wettelijke bedenktijd die door de timeshare wet van dat moment was vastgesteld? Heeft u uw timeshare volledig betaald binnen 3 maanden na ondertekening van uw aankoopcontract? Is uw aankoopcontract opgesteld in een andere taal dan uw eigen taal? Is een of meerdere van deze vragen te beantwoorden met “ja” , neem dan zeker contact met ons op! Waarschijnlijk zijn er voor u duidelijke mogelijkheden aanwezig om middels onze Timeshare Reclaim uw geld terug te vorderen. Bij een nietigverklaring van uw contract tijdens een timeshare reclaim, door de rechtbank, zult u het door u betaalde aankoopbedrag inclusief betaalde onderhoudskosten en wettelijke rente terug ontvangen.
 5. Ook als wij geen mogelijkheden hebben om uw geld terug te vorderen middels het opstarten van een gerechtelijke procedure, zullen wij in ieder geval uw timeshare contract kunnen ontbinden. Hiervoor krijgt u bij ons zelfs een schriftelijke garantie!

Onze Timeshare Reclaim – Gedane investering grotendeels terug

Laat uw timeshare contract en uw wettelijke mogelijkheden m.b.t. een timeshare reclaim gratis door ons team beoordelen. Laat geen geld bij uw timeshare bedrijf liggen, zij, en dan met name bedrijven als Silverpoint Vacations – Club La Costa – Anfi op Gran Canaria – Cala Pi Onagrup – MGM Muthu – Club Infiniti – Atlas Club – Van Gogh Promoties in België – Marriott Vacation Club – Diversified Resorts – Crown Resorts – Diamond Resorts International – Chayofa CC op Tenerife – Karma Resorts – Club Melia – Regency Resorts – Club Marina en andere, hebben al genoeg aan u verdiend en weten dat zij grove juridische fouten hebben gemaakt waardoor zij naar aanleiding van onze Timeshare Reclaim zullen worden veroordeeld door de rechterlijke macht. Vooral bij het bedrijf Silverpoint op Tenerife zijn er vele mogelijkheden aanwezig, dit vanwege het feit dat zij de wetgeving vaak naast zich neer hebben gelegd.

In Maart 2018 waren er in totaal ongeveer 105 uitspraken tegen de timeshare industrie geweest, waarvan 42 tegen Silverpoint Vacations en 37 tegen Anfi op Gran Canaria, 8 tegen Palm Oasis en 6 tegen de Puerto Calma Group. Dat zijn mooie cijfers die alsmaar hoger worden. Het komt ook niet als een verrassing dat er zoveel gerechtelijke uitspraken zijn tegen Silverpoint.

KLIK HIEREn wij beoordelen uw contract en mogelijkheden

Timeshare annuleren zonder verlies van uw investering

Timeshare Reclaim

Voor een timeshare reclaim zijn er vaak meer mogelijkheden dan u denkt! Een gerechtelijke en buitengerechtelijke. Wij van timesharestop hebben bijna 4 jaren ervaring in het ontbinden van timeshare contracten. Mede door meerdere uitspraken van het Spaanse gerechtshof hebben wij nu zeer vele goede mogelijkheden om timeshare eigenaren behulpzaam te zijn bij het oplossen van hun timeshare probleem. Dit kan zijn de juridische ontbinding van het timeshare contract maar, en hier hebben wij steeds meer mogelijkheden, zeer zeker ook bij een Timeshare Reclaim dus het inleiden van gerechtelijke procedures. Hierbij is het doel, om het geld dat door de timeshare eigenaar is geïnvesteerd in een timeshare product, dat bij nader inzien toch geen investering geweest is maar een financieel verlies, via de rechter terug te vorderen door een Timeshare Reclaim. De mogelijkheden zijn hierbij, zeker vanwege de recente jurisprudentie in Spanje, zeer groot! Hierbij maken wij dan ook dankbaar gebruik van onze Spaanse partners van ImmoClaim.   Timeshare Reclaim

Laat ook uw kansen op een Timeshare Reclaim procedure bekijken om al uw geld terug te laten vorderen door ons. Zijn deze kansen niet aanwezig, dan kunnen wij gegarandeerd uw timeshare contract ontbinden, zodat de contractuele verplichting die u bent aangegaan met uw timeshare bedrijf, definitief beëindigd zal zijn.

Timeshare Reclaim – De rechter beslist

Een Timeshare Reclaim klinkt natuurlijk zeer verlokkend en prettig. U zult echter kunnen begrijpen dat niet iedereen hiervoor in aanmerking komt. Belangrijk is het, wanneer wij een timeshare oplossing aanbieden, onder andere om te weten wanneer precies u uw timeshare contract heeft afgesloten. Dit is niet van belang met betrekking tot het timeshare ontbinden, uw contract ontbinden kunnen wij namelijk altijd! Hiertoe krijgt u bij ons zelfs een schriftelijke garantie, nee, het is belangrijk om te weten of u uw timeshare heeft aangekocht na 1999. Heeft u uw timeshare aangeschaft na 1999 dan hebben wij in zeer vele gevallen de mogelijkheid om een Timeshare Reclaim op te starten.

Indien de rechter, tijdens onze Timeshare Reclaim procedure, oordeelt dat uw timeshare contract niet voldoet aan de wettelijke eisen dan betekent dit dat uw timeshare contract onwettig en dus illegaal is. Met andere woorden: Uw timeshare bedrijf zal verantwoordelijk worden gehouden voor deze wanprestatie of illegale verkoop, dit houdt in dat uw timeshare bedrijf een schadevergoeding aan u zal moeten uitkeren. De huidige wettelijke Spaanse jurisprudentie voor een succesvolle Timeshare Reclaim is in ruime mate aanwezig. Het timeshare bedrijf zal het door u betaalde aankoopbedrag aan u moeten terugbetalen, dit voor het gedeelte dat (nog) niet is gebruikt, met een maximum van 50 jaren. Ook zal in vele gevallen het timeshare bedrijf de door u betaalde jaarlijkse onderhoudskosten moeten terugbetalen aan u. Tot slot zal ook de door u misgelopen rente moeten vergoed worden aan u en in vele gevallen zal het timeshare bedrijf de door u gedane aanbetaling dubbel moeten terugbetalen. In september, oktober en november 2017 zijn er weer tal van succesvolle Timeshare Reclaim procedures afgehandeld en ingeleid.

Timeshare Reclaim en de Timeshare ontbinding

Timesharestop is in 2014 begonnen met haar werkzaamheden. Niet met de Timeshare Reclaim maar met de timeshare ontbinding, als hulp- en adviesorgaan voor timeshare gedupeerden. Wij kwamen er al snel achter dat de problematiek veel groter was dan aanvankelijk door ons was ingeschat. Het ging niet alleen om de feitelijke gebruiksproblematiek zoals het moeilijke-, vaak onmogelijke en duurder wordende boekingsproces (lees vrijwel geen beschikbaarheid) en de stijgende jaarlijkse onderhoudskosten. We zagen in de laatste jaren ook hoe ongelooflijk hebberig en tegelijkertijd bijzonder vindingrijk de timeshare bedrijven zijn geworden. Contracten die min of meer verplicht werden aangepast, Timeshare bedrijven die aan hun klanten een meer dan dubieus uittredings-mogelijkheid aanbieden ( Silverpoint  – MGM Muthu – Atlas Club en Infiniti ) en timeshare bedrijven die hun klanten vertellen dat ze geen timeshare meer verkopen maar bereid zijn om de waardeloze timeshare van de klant terug te nemen onder voorwaarde dat deze klant een ander product (investering) zoals het (door ons beslist af te raden) product van Excel Overseas Holdings , bij hen koopt.

Wij hebben getracht om de vele timeshare eigenaren hiervoor te waarschuwen en hopen dat we hierin de laatste 3 jaren enigszins geslaagd zijn. Helaas horen we toch af en toe dat een timeshare eigenaar gezwicht is voor de druk van de timeshare verkopers. Met name op Tenerife gebeurd dit frequent. Hierdoor hebben wij dus minder mogelijkheden m.b.t. een Timeshare Reclaim

Onze reclaim mogelijkheden dankzij bindende jurisprudentie in Spanje

We hebben vele successen geboekt met het ontbinden van timeshare contracten en hebben nog steeds een 100% score hiermee. Wij zijn dan ook bijzonder verheugd te kunnen melden dat op dit moment – februari 2018, ook vele successen behaald zijn met betrekking tot gewonnen gerechtelijke procedures n.a.v. onze gevoerde Timeshare Reclaim. Klanten die ons hebben ingeschakeld om geld voor hen terug te vorderen waarbij de rechters in het voordeel van onze klanten hebben geoordeeld. Uitspraken waarbij de contracten van onze klanten nietig oftewel ongeldig en onwettig zijn verklaard. Het gaat hierbij o.a. om contracten afgesloten bij Silverpoint Vacations – Palm Oasis – Royal Park Albatros – Club Atlas – ANFI – Heritage Resorts – Puerto Calma – Fairways Club – Regency Country Club – Onagrup – Diamond Resorts en Club La Costa. Een groot aantal procedures lopen momenteel nog. De snelste procedure waarbij een uitspraak werd bedongen bedroeg 9 maanden, de langstlopende procedure waarbij een uitspraak werd bedongen bedroeg 32 maanden. Timeshare reclaim

Wij kunnen niet ieder timeshare contract aanvechten door een Timeshare Reclaim, dat is begrijpelijk. Wij kunnen wel van iedere timeshare eigenaar die zijn timeshare ontbinden wil, zijn of haar timeshare contract gratis laten beoordelen en bekijken of er mogelijkheden aanwezig zijn om een reclaim procedure op te starten. We doen dit tijdens een telefonische intake en/of afspraak op ons kantoor in Nederland of België. Vanwege de vele wijzigingen die momenteel plaatsvinden in de timeshare industrie, in zowel Europa als USA, wijzigingen die eventueel onze procedures zouden kunnen beïnvloeden, proberen wij altijd om de afspraken binnen 2 weken na ons intake gesprek te laten plaatsvinden.

OPGELET OPLICHTING!

Maak geen geld over naar Bankrekening: ES2821009035770200244534 waarbij vaak de naam Jan Gerrit Meijer wordt gebruikt. Dit zijn oplichters die, nadat ze hun slachtoffers Cold Callen, zeer overtuigend overkomen. wederom geldt hier: Indien u telefonisch bent benaderd door iemand, zonder dat u hier zelf om heeft gevraagd, dan heeft u te maken met oplichters!

Het bankrekeningnummer: ES2821009035770200244534 zien wij met grote regelmaat terug bij diverse cold callers. Wij willen iedereen die is benaderd door een persoon of bedrijf die gebruik maakt van dit Bankrekeningnummer, vragen om direct contact met ons op te nemen. Op dit moment gebruiken zij onder andere de naam: Ballesteros Y Asociados ( met email: info@vb.ballesterosyasociados.com) Deze werkwijze lijkt zeer veel op die van andere oplichters zoals Peninsula Legal Agents

Tevens willen wij iedereen aanmoedigen om aangifte te doen hiervan. Indien u hierbij hulp nodig hebt, neem dan contact met ons op.

Club Infiniti van MGM Muthu Hotels

Wij hebben 3 jaar geleden een aankoop gedaan bij Club Infiniti van MGM Muthu Hotels. Door deze extra aankoop zouden we 3 jaar later (nu dus) onze timesharepunten terug mogen geven aan club Infiniti. Ook al waren de onderhoudskosten gestegen van €1800 in het begin, naar nu €5200, toch hebben we dit betaald omdat we dan van onze timeshare af zouden zijn…dachten we. Wat blijkt nu! Wij mogen alleen onze extra aankoop teruggeven en blijven alsnog met onze eerste timeshare bij Infiniti zitten. Wat nu? Kunnen jullie ons helpen?

fam. G.B.

Silverpoint Vacations en Excel Overseas Holdings

3 jaren geleden waren wij tijdens onze huwelijksreis op Tenerife en hebben daar een timeshare gekocht bij het bedrijf Silverpoint. Het zou binnen een jaar verkocht worden zo werd ons verzekerd. Nu we dit jaar (3 jaar later) terug zijn gegaan, wordt ons ineens verteld dat onze timeshare niet meer kasn worden verkocht omdat timeshare niet meer van deze tijd is en gewoon veel te duur is vanwege de hoge onderhoudskosten. Ook onze onderhoudskosten zullen zeer snel omhooggaan vertelde onze verkoper ons. De enige oplossing zou zijn dat we ons gaan inkopen bij Excel Overseas Holdings, dit is een soort investeringsprogramma. Moesten we ruim € 45000 betalen en dan zouden zij onze timeshare terugnemen. Dit doen we natuurlijk niet. Graag hulp van jullie!

 

G en J

Rechtbank Duitsland

Rob en Ewald ik wil jullie ontzettend bedanken voor alles wat jullie voor mama hebben gedaan. Nadat ze al 5 jaren geen kosten meer had betaald moest ze voor de rechter komen omdat, volgens het bedrijf uit Gran Canaria, mama nog steeds eigenaar was en alles moest betalen. Dankzij jullie is nu alles opgelost!

dank dank dank

Esther

 

E. M.

Andere mogelijkheden die wij aanbieden en die leiden naar een Timeshare Reclaim of ontbinding van uw contract

Wij begrijpen dat een timeshare annuleren voor vele timeshare eigenaren van groot belang en dringend gewenst is, maar dat het niet voor iedereen mogelijk is om naar ons kantoor te komen. Wij bieden echter ook de mogelijkheid aan timeshare eigenaren uit België en Nederland, om gebruik te maken van  de gehele afwikkeling per Post / Email / telefoon.

Neem hiervoor gewoon even contact met ons op. Bel: +31 85 0607 100 of +32 3 8087 411  Of vul ons contactformulier in. Wij zullen, na ontvangst contactformulier, binnen 48 uur contact met u opnemen. Reacties door ons ontvangen op vrijdag, zullen ten laatste de eerstvolgende werkdag worden beantwoord. Tijdens dit vrijblijvende gesprek zal onze Timeshare expert uw timeshare lidmaatschasp onder de loep leggen en uw mogelijkheden op een Timeshare Reclaim of een timeshare ontbinding met u bespreken.

error: Content is protected !!