Timeshare Reclaim oplossing

De Timeshare Reclaim oplossing

Aangezien Timeshare eigenaren zich steeds vaker realiseren dat de Timeshare Reclaim oplossing een zeer goede mogelijheid is, om geld terug te vorderen en van hun contract af te zijn, staan ze automatisch meer open personen en/of pseudo bedrijven die een timeshare reclaim oplossing aanbieden en die hen hoge bedragen beloven, maar in feite alleen maar op hun geld uit zijn zonder hiervoor een tegenprestatie te leveren. De meeste van deze bedrijfjes bevinden zich op Gran Canaria en Tenerife. Zij nodigen de timeshare eigenaar uit om naar Spanje te komen om daar de zaak aan te spannen. Deze bedrijfjes durven aan timeshare eigenaren extreem hoge bedragen te vragen. Bedragen van €12.000 tot €18.000 zijn bij ons al gemeld. Dit is weggegooid geld wat men nooit meer terugziet, immers deze bedrijven bevinden zich in Spanje en hebben geen enkele garantie gegeven. Hier komt nog eens bij dat deze personen/bedrijven komen en gaan en er van een timeshare reclaim oplossing absoluut geen sprake is.Timeshare Reclaim oplossing

De kosten van een Timeshare Reclaim

Uiteraard zijn er gelukkig ook bedrijven die gewoon doen hetgeen ze beloven. Het is natuurlijk bekend dat hoe hoger het claimbedrag is, hoe meer geld een gerechtelijke procedure kost. Helaas krijgt de klant geen enkele garantie op succes bij bedrijven die elders gevestigd zijn!
Wij begrijpen dat er werk wordt verricht en dat hiervoor betaald dient te worden, echter in vele gevallen zijn de juiste verhoudingen geheel zoek. Wij vinden het onaanvaardbaar dat een klant de volledige gerechtskosten moet betalen en dat de klant maar moet afwachten of de Timeshare Reclaim succesvol wordt afgerond! Bovendien moet men communiceren met een bedrijf dat zich in Spanje bevindt en waar men ook nog eens naar toe moet gaan. Hoe fijn is het wanneer men als timeshare eigenaar weet dat zijn of haar belangen worden behartigd in Spanje door een bedrijf dat ook haar kantoren heeft in Nederland en België! Timesharestop in Nederland en Immoclaim in België is zo’n bedrijf.  Bij Timesharestop en Immoclaim krijgt u een 100% zekere schriftelijke garantie. Hiermee zijn zij de enigen die hun klanten een garantie geven!

Laat nu uw timeshare contract beoordelen door ons, uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos. Neem contact met ons op en maak nu gebruik van onze Timeshare Reclaim garantie en/of timeshare ontbindings-garantie Wij halen uw recht!

KLIK HIEREn wij beoordelen uw contract en mogelijkheden

error: Content is protected !!