Timeshare problemen

Timeshare problemen

Timeshare problemen die wij steeds vaker horen van timeshare eigenaren. Behalve o.a. het gebrek aan beschikbaarheid en de stijgende jaarlijkse onderhoudskosten, vallen timeshare bezitters in de hebberige handen van de vele timeshare ontbindings bedrijven en herverkoop organisaties. Timeshare problemen zijn de reden dat de eigenaren op zoek gaan naar mogelijkheden om uit hun timeshare verplichtingen te komen. Men gaat in op een aanbieding om naar (meestal) zuid Spanje te gaan. Hoe gaat zoiets nu in zijn werk, wat is de werkwijze van deze bedrijven?

  1. Men wordt benaderd door een bedrijf dat met u wil praten over uw timeshare eigendom
  2. Timeshare problemen zijn de leidraad van dit gesprek
  3. De eeuwig durende contracten zijn een belangrijk gespreksitem voor deze oplichters
  4. De stijgende jaarlijkse onderhoudskosten worden breeduit gemeten
  5. Als laatste verteld men u over de mogelijkheid zich bij een gezamenlijke aanklacht aan te sluiten, een zogenaamde ‘Class-Action’, meestal tegen RCI. op een No Win No Fee basis.
  6. Men moet hiervoor naar een kantoor van de organisatie komen. Dit kantoor bevind zich altijd in Zuid Spanje of Portugal.

Timeshare problemen en de gevolgen

Mocht u op dit aanbod ingaan dan zullen uw timeshare problemen alleen maar groter worden, evenals het financiële verlies. Probeer uw geld maar eens terug te halen bij een bedrijf dat werkzaam is in zuid Spanje maar geregistreerd staat op de Seychellen of de Kaaiman eilanden Bent u slachtoffer geworden van een dergelijke organisatie? neem dan contact met ons op.

Timeshare problemen moeten worden opgelost. Wij begrijpen dan ook heel erg goed, waarom mensen ingaan op de aanbiedingen van dit soort bedrijven. De timeshare problemen worden zodanig groot dat eigenaren geen oplossing meer zien en iedere strohalm aanpakken. Met alle gevolgen van dien. Indien u een oplossing voor uw timeshare problemen zoekt lees dan hetgeen wij vermelden op onze website.

Timeshare problemen – Waarschuwing!

Onderstaande Artikels gaan over de timeshare problemen en de dubieuze bedrijven die hiermee hun voordeel willen doen ten koste van de vele timeshare eigenaren. Mocht u uw timeshare contract willen laten ontbinden neem dan contact op met ons of met een ander bedrijf dat niet is gevestigd in Duitsland, Spanje, Portugal of Engeland. Kies altijd voor een land waar timeshare verboden is. Nederland is zo’n land! Wij van TimeshareStop garanderen uw timeshare contract ontbinding. Ongeacht de timeshare problemen die u heeft.


 Timeshare Problemen in zuid-Spanje

17 Maart 2015:
Engelse timeshare bende die timeshare eigenaren voor meer dan 4 miljoen Euro per jaar oplichtten, eindelijk opgepakt door politie in Zuid-Spanje (engels).
Klik hier voor meer info

Recentelijk heeft de politie weer een groot aantal oplichters opgepakt in zuid Spanje ( Fuengirola, Mijas, Malaga en Marbella) die de timeshare problemen van eigenaren zouden aanpakken. Het enige dat ze aanpakten was het geld van de slachtoffers.

Timeshare problemen lossen wij op!

Timeshare problemen, waardoor de actieve oplichters, met name in Spanje en Portugal, profiteren. Zij doen u geloven dat ze uw timeshare contract zullen ontbinden. Het enige dat ze doen is uw geld binnenhalen. Meer niet! Wees alert en vermijd dit soort bedrijven! Uw timeshare contract ontbinden doet u gewoon in Nederland.

Zuid-Spanje: 56 Engelsen gearresteerd vanwege grootschalige timeshare resale en timeshare contract ontbindings-oplichting.
Klik hier voor info


 Timeshare problemen – voordeel voor timeshare eigenaren?

Timeshare problemen

14 April 2015: Timeshare eigenaren, aan wie op een misleidende wijze timeshare is verkocht, kunnen, mits goed begeleidt, geld terugvorderen van hun timeshare bedrijf. Timeshare problemen zoals een contract zonder einddatum kunnen nu in het voordeel van de timeshare eigenaar zijn! Neem voor meer inlichtingen, en om uw mogelijkheden te ontdekken, contact met ons op!

 

Noot van de redactie: Al eerder is er melding gedaan door timeshare eigenaren dat ze werden benaderd door onbekende bedrijven/personen m.b.t. hun timeshare eigendom. Wij raden dan ook aan om nooit enige informatie aan bedrijven door te geven, zonder dat men zeker weet dat de intenties van dit bedrijf goed zijn.


Uw timeshare problemen oplossen in Nederland

error: Content is protected !!