Uw Timeshare ontbinden

  • Is er bij RCI vrijwel nooit iets beschikbaar, ongeacht hoe vroeg u ook boekt?
  • Wilt u uw timeshare annuleren en zo snel mogelijk stoppen met uw timeshare eigendom en met het betalen van alle hoge kosten?
  • Timeshare verkopen is ook voor u helaas onmogelijk gebleken?
  • U wilt uw timeshare contract laten ontbinden?
  • Vindt u dat u recht zou moeten hebben op een schadevergoeding?

Laat dan uw Timeshare ontbinden door Timesharestop!

Doordat wij gevestigd zijn in Nederland, waar timeshare wettelijk verboden is, hebben wij meer mogelijkheden uw timeshare te ontbinden en uw geld terug te vorderen. Geld dat u heeft geïnvesteerd in timeshare, wat uiteindelijk geen investering blijkt te zijn. Hieronder een aantal redenen waarom mensen hun timeshare contract willen beëindigen. Eigenaren van RCI timeshare en overige hebben veel timeshare problemen en willen hun timeshare contract annuleren of van hun zojuist getekende overeenkomst af. Ook hier zijn wij de vele timeshare gedupeerden behulpzaam. Wij worden vaak benaderd door onder andere Diamond gedupeerden, Club la Costa gedupeerden en Anfi gedupeerden. Allen met dezelfde vraag: “Hoe kunnen wij onze timeshare annuleren?”

U wilt uw timeshare ontbinden? Dan is het volgende erg belangrijk! Op vakantie worden vakantiegangers vaak het slachtoffer van de praktijken van de vele timeshare Resorts. Velen ondertekenen hier een contract dat hen een aantal weken vakantie oplevert. DIT IS GEEN TIMESHARE CONTRACT!  Indien men toch een timeshare contract ondertekend dan kan men deze binnen 14 dagen na aankoopdatum heel eenvoudig zelf ontbinden. Gewoon door het opsturen van een ( meegeleverd) annuleringsdocument. Vergeet niet dit document aangetekend op te sturen naar het adres dat vermeld staat op deze brief. Indien u toch twijfels hebt hierover dan zijn wij u hierbij graag geheel kosteloos van dienst.  Vakantiegangers hebben ons weer benaderd met de mededeling dat advies hebben gekregen om gewoon niet meer te betalen. Hierdoor zijn zij bijna in de problemen zijn geraakt! Door onze bemiddeling hebben wij de ondertekende contracten weer ongedaan kunnen maken. Club La Costa gedupeerden en Anfi gedupeerden zijn zo al vaak door ons geholpen. Maar ook timeshare gedupeerden van andere timeshare resorts zijn door ons al vaak geholpen met het annuleren van hun timeshares.

Timeshare annuleren zonder verlies van uw investering

Laat uw Timeshare ontbinden met garantie

Timeshare verkopen

Uw timeshare ontbinden is uw belangrijkste wens. Geld terug krijgen m.b.t. de door u gedane investering is ook belangrijk. Ook al beseft u dat uw timeshare verkopen niet mogelijk is. Laat ons in ieder geval uw timeshare ontbinden en onderzoeken of en zo ja,welke mogelijkheden er zijn om geld voor u terug te vorderen. Wij bekijken wat uw mogelijkheden zijn tot het verkrijgen van een financiële restitutie van de door u betaalde gelden met betrekking tot uw timeshare aankoop of timeshare contract. Het eventuele proces m.b.t. een eventuele financiële restitutie, is volledig kosteloos voor u. Timesharestop zal in dat geval de volledige juridische kosten dragen. Wel zullen wij 25% van het eventueel uitgekeerde bedrag behouden. Het restant (75%) zal aan u toekomen. Uw timeshare ontbinding wordt gegarandeerd door ons! Club La Costa gedupeerden en Anfi gedupeerden evenals timeshare consumenten die elders gekocht hebben, worden snel door ons geholpen. Uw timeshare annuleren wij vakkundig en snel, maar vooral gegarandeerd! Met betrekking tot het eventueel terugvorderen van gelden, hebben onze klanten geen kosten!  Niet vooraf en niet naderhand!

Timeshare ontbinden

Hoe uw timeshare annuleren?

Een van de belangrijkste aspecten bij het timeshare ontbinden en het verkrijgen van een eventuele schadevergoeding is Skimming. Skimming is de twijfelachtige manier waarop RCI de door hen uitgevoerde timeshare exchange beheert. Hierdoor zijn ze niet in staat om ruilweken, waarop hun leden recht hebben, te garanderen.Het timeshare ontbinden is dan vaak nog het enige dat van belang is. Bent u van mening dat u ook recht heeft op een schadevergoeding en dat er ten tijde van uw aankoop veel onwaarheden zijn verteld? Uw timeshare verkopen lukt niet. Neemt uw resort uw eigendom niet terug, maar wilt u echt uw timeshare ontbinden of annuleren? Neem dan contact met ons op!

Waarom uw timeshare ontbinden?

Dat de realiteit anders is dan wat men u deed geloven ten tijde van uw aankoop en dat het timeshare ontbinden niet zo maar gaat, weten inmiddels de meeste timeshare-bezitters. Momenteel, mede door de opkomst van het internet, heeft timeshare zijn kostenvoordeel verloren. Timeshare resorts zoals:Club La Costa (CLC ), Diamond Resorts International (DRI) , Marriott Vacation Club (MVC) , Anfi Group , Petchey Leisure (MGM,Infiniti) , Silverpoint (Resort Properties) , Diversified Resorts (Crown Resorts) , Pearly Grey e.a. zijn door iedereen (ook door niet timeshare bezitters) te boeken via de bekende internet booking sites. En dan ook nog eens voor veel minder geld dan wat eigenaren aan onderhoudskosten per jaar betalen. Dit is dan ook een belangrijke reden dat uw timeshare verkopen onmogelijk geworden is en eigenaren via ons hun timeshare ontbinden of hun timeshare annuleren. Een andere belangrijke reden is dat zeer veel contracten geen einddatum hebben – Perpetuity.  Dit schrikt kopers terecht af, timeshare is niet verkoopbaar aangezien niemand deze contracten wil overnemen van u en hierdoor zal vastzitten aan het betalen van de stijgende jaarlijkse onderhoudskosten. Men wil immers niet zijn kinderen opzadelen met de hoge onderhoudskosten –  de maintenance fees – en de langlopende timeshare overeenkomst. Mocht u uw timeshare ontbinden dan bent u van deze dreiging af.

Timeshare ontbinden is meestal niet mogelijk zonder professionele hulp!

Timeshare bedrijven verschuilen zich achter de steeds veranderende constituties van hun bedrijf. Ze verzinnen steeds weer nieuwe redenen waardoor ze uw timeshare eigendom niet terug kunnen nemen. Eveneens komen ze met onduidelijke redenen waardoor het timeshare ontbinden onmogelijk gemaakt wordt zonder hulp van deskundigen zoals timesharestop. Uw timeshare ontbinden is meestal onmogelijk zonder professionele hulp. Wij bieden deze hulp! Wij garanderen dat, na gebruikmaking van onze services en timeshare advies, uw timeshare ontbinding gerealiseerd zal zijn.

Timesharestop helpt gedupeerden met de oplossing van hun timeshare probleem. In 100% van de gevallen was het voor ons mogelijk om de timeshare ontbinding te realiseren. U krijgt van ons dan ook een 100% Garantie hierop! Eveneens zullen wij uw mogelijkheden onderzoeken om geld terug te vorderen.

Ik wil weten welke mogelijkheden er zijn om geld terug te vorderen!

error: Content is protected !!