Timeshare kopen voor de laatste keer?

Een nieuwe timeshare kopen, wie doet dat nog? Tegenwoordig zien we in toenemende mate, dat timeshare eigenaren wederom overgaan tot het doen van nieuwe aankopen bij hun eigen-, of bij een ander timeshare bedrijf. Is dit, omdat ze zo tevreden zijn dat ze wederom een nieuwe timeshare kopen? Of is er hier iets anders aan de hand?
De huidige- en zeer bekende timeshare problematiek zoals het gebrek aan beschikbaarheid, het feit dat men als puntenbezitter iedere keer weer meer punten moet bijkopen, de zeer hoge- en steeds verder stijgende jaarlijkse onderhoudskosten en de contractuele verplichting waaruit geen ontsnappen mogelijk lijkt waardoor het timeshare belang op de kinderen over zal gaan, maakt het zeer onwaarschijnlijk dat men een nieuwe aankoop doet omdat men zo tevreden is met hetgeen men bezit. Het nieuwe timeshare kopen wordt gemotiveerd door de wanhoop van de timeshare eigenaar.
De reden dat men een nieuwe aankoop doet, komt voort uit de grote angst dat men niet meer van zijn timeshare bezit af kan komen en er hierdoor nog vele jaren aan vast zal zitten! Deze angst van steeds meer timeshare eigenaren, wordt hen ingegeven door de leugenachtige- en niets ontziende verkopers bij timeshare bedrijven zoals bijvoorbeeld Silverpoint op Tenerife!

Waarom zou je nog een timeshare kopen?

Deze verkopers vertellen de timeshare eigenaar diverse verhalen, allen met als doel dat deze een nieuwe aankoop doet bij hen.
Zo wordt hen verteld dat hetgeen ze bezitten iets is waar ze niet vanaf kunnen komen. Hierdoor zullen ze verplicht zijn om jarenlang veel onderhoudskosten te moeten betalen, waarvan de kinderen later ook het slachtoffer zullen worden en dat wil men natuurlijk niet. Dit, zo gaat de verkoper verder, kan alleen worden opgelost indien de klant een nieuwe aankoop doet bij hem. Dit kan zijn een extra week, extra punten of zelfs een aandeel of een bedrijfsparticipatie in een Spaanse SL. (namen die wij vaak horen zijn “The Suites SL” of “Palm Beach Tenerife SL”, allen behorende tot het bedrijf Silverpoint Vacations op Tenerife)  Gelijktijdig zal hij of zij dan ook de huidige timeshare van de klant overnemen, waardoor alle problemen van de timeshare eigenaar zullen zijn opgelost. Dat het tegendeel waar is en dat men zich nog meer financiële problemen op de hals heeft gehaald, realiseert men zich op dat moment nog niet. Dat timeshare eigenaren op dit moment hun timeshare kopen met een brok in hun keel is schrijnend te noemen.

Timeshare kopen, NIET DOEN!

Timeshare kopen

Indien men van zijn timeshare af wil geraken, weet dan dat er wel degelijk een veel goedkopere oplossing voorhanden is.
Neem gewoon even contact met ons op, deel uw ervaringen met ons en laat u voorlichten over uw mogelijkheden. Wij garanderen de ontbinding van uw timeshare contract waardoor uw financiële last en contractuele verplichtingen, definitief zullen zijn opgelost. Geniet weer van uw vakantie en ga op vakantie wanneer en waar U dat wilt! Zonder dat u wordt lastiggevallen door opdringerige timeshare verkopers.

error: Content is protected !!