Source: Timeshare Odds and Ends: May 2, 2015 | Timeshare Insiders’ Blog | The GateHouse

Timeshare inkomsten

► Kijk hier voor de timeshare inkomsten van de diverse bedrijven en zie hoeveel geld de verschillende timeshare bedrijven verdienen. Het gaat hierbij om enorme bedragen. Waar komt dit geld vandaan? Juist…uit de zak van de timeshare eigenaren. Aankoopbedragen, maar vooral de jaarlijks stijgende onderhoudskosten en upgrades. Deze timeshare eigenaren hebben iets gekocht, doordat het hen vaak op uiterst misleidende wijze is verkocht. De timeshare bedrijven die zich niet aan de vastgestelde wettelijke bepalingen hebben gehouden toen ze het product aan u verkochten. Lees het volgende artikel.

Stijgende timeshare inkomsten

We praten hier over de timeshare inkomsten van een miljarden industrie. Het afgelopen jaar zijn er in totaal mionder mensen op een timeshare presentatie geweest. Echter de timeshare inkomsten zijn in diezelfde periode gestegen! Heel eenvoudig gezegd komt dit doordat er per klant meer is uitgegeven, tenminste zo luidt de uitleg van de timeshare industrie. Je zou ook kunnen zeggen dat de timeshare inkomsten zijn gestegen doordat de prijzen zijn verhoogd en de jaarlijkse onderhoudskosten ook alsmaar blijven stijgen!

Timeshare inkomsten niet meer uit uw zak!

Timeshare inkomsten

Stop met uw timeshare en ga weer lekker op vakantie zoals u het wilt. Zonder de jaarlijkse verplichtingen en frustraties. Neem contact met ons op en bekijk wat uw mogelijkheden zijn om uw geld terug te laten vorderen door ons! Er zijn in 2015 veel zaken veranderd, maak hier gebruik van zolang het nog kan!

Wij garanderen uw timeshare contract ontbinding en zullen, indien mogelijk, geld voor u gaan terugvorderen! De timeshare inkomsten van de timeshare bedrijven blijven niet uit uw zak komen! Het wordt tijd dat er wordt teruggeslagen.

Klik op onderstaande link en lees het artikel.
 

Source: Timeshare Odds and Ends: May 2, 2015 | Timeshare Insiders’ Blog | The GateHouse

error: Content is protected !!