Timeshare informatie

Timeshare informatie

Timeshare informatie

Veel klanten die op zoek zijn naar objectieve timeshare informatie komen op onze website terecht. Ze denken vaak dat wij ons bezighouden met de herverkoop van timeshare. Dat wij dit NIET doen is voor sommigen moeilijk te begrijpen. Uiteraard leggen we hier graag uit waarom wij ons niet bezighouden met de herverkoop van timeshare. Deze timeshare informatie delen we graag met iedereen middels deze pagina.

Uw timeshare verkopen:

Als u het niet gebruikt, niet kunt gebruiken, of gewoon niet meer wilt gebruiken om wat voor reden dan ook: VERKOOP HET! Dit is de meest voor de hand liggende gedachte voor de meeste artikelen of items. Met betrekking tot timeshare producten, gaat deze gedachte echter vrijwel nooit op!

Wij van Timeshare Stop willen dan ook benadrukken dat wij geen timeshare herverkopen of hierbij bemiddelen en dat we geen platform bieden aan timeshare eigenaren om hun timeshare aan te bieden om te herverkopen. Dit omdat wij weten dat de herverkoop van uw timeshare gewoon NIET MOGELIJK is! Wij proberen dit uiteraard te verduidelijken middels het geven van uitgebreide- en objectieve timeshare informatie.

Timeshare Informatie: De top 5 nadelen van de herverkoop van timeshare

Timeshare informatie

Er zijn veel meer verkopers dan kopers. Het is belangrijk dat men begrijpt waarom dit zo is. De meerderheid van de timeshare eigenaren, vooral in Europa, zijn op zoek naar een mogelijkheid om van hun timeshare af te komen. De eerste gedachte is dan uiteraard om de timeshare te verkopen. Dit is immers, ten tijde van aankoop, als uitstekende mogelijkheid aangegeven door de timeshare verkopers. De timeshare-resale markt wordt echter overspoeld met timeshare eigenaren die hun timeshare te koop aanbieden. Dit vaak voor 1 euro of zelfs helemaal gratis. Dit alles zonder succes.
Dave Ramsey, een financieel timeshare expert uit de USA, gaf jaren geleden al aan, dat de waarde van een timeshare, ongeacht of u het gebruikt of niet, vele malen sneller in waarde daalt dan de waarde van een auto. U krijgt steeds minder waarde en kwaliteit voor uw betaalde geld. De kwaliteit van de accommodatie gaat snel achteruit, vakanties via het reisbureau of internet boeking sites, worden steeds goedkoper en zijn al vele malen goedkoper dan timeshare vakanties. Om een bepaalde kwaliteit te garanderen, zult u steeds meer geld moeten uitgeven en punten of weken bij moeten kopen. Dit gaat vooral op bij de puntensystemen. U moet ieder jaar meer punten betalen voor dezelfde week accommodatie. Het is niet meer verkoopbaar!
Heel soms, en dan met name in Azië, horen we nog wel eens dat een timeshare wordt verkocht of wordt weggegeven. Het gaat dan met name om de “duurdere” timeshare eigendommen bij de top-rated resorts. In Europa en de USA lukt dit vrijwel NOOIT. De meeste van onze klanten die gebruik maken van onze dienstverlening, zijn al eens het slachtoffer geworden van de timeshare herverkoop industrie en de daarbij horende Cold Callers. Ze zijn veel geld kwijtgeraakt aan deze oplichters. Omdat timeshare bedrijven hun leden niet willen laten gaan (o.a. vanwege de jaarlijkse onderhoudskosten, hetgeen een gegarandeerd jaarlijks inkomen is voor de timeshare resorts), worden deze leden, die aangeven dat ze van hun timeshare af willen, doorverwezen naar zogenaamde herverkoop organisaties zoals “Travel and Leisure”, “Sell my timeshare now” en anderen. Dit met als enig doel, de instandhouding van uw timeshare contract. Immers, men houdt u voor, dat u een mooi bedrag zult kunnen krijgen voor uw timeshare eigendom bij een succesvolle verkoop. Dat dit nooit gaat gebeuren weet u op dat moment nog niet. U blijft gekluisterd aan uw timeshare contract en blijft netjes de jaarlijkse onderhoudskosten betalen. Ongeacht onze timeshare informatie, maken nog steeds veel eigenaren deze fout. Onze dienstverlening is altijd succesvol en komt met een 100% resultaat-garantie! Timeshare annuleren doen wij wereldwijd!
Kijk uit voor de zogenaamde timeshare herverkopers die u vertellen dat ze een koper hebben voor uw timeshare eigendom/lidmaatschap. Stel uzelf altijd de vraag waarom iemand bereid zou zijn om geld te betalen voor uw timeshare. De meeste timeshare resorts zijn vrij toegankelijk voor iedereen. Momenteel kan iedereen via de bekende internet boeking sites, timeshare resorts gebruiken. Dit voor veel minder geld dan wat een timeshare eigenaar kwijt is aan jaarlijkse onderhoudskosten. Onthoud: Uw timeshare is niet verkoopbaar! U zult dan in ieder geval geen slachtoffer meer worden van de herverkoop industrie in de vorm van de diverse Cold Callers.
Wij begrijpen als geen ander de negatieve spiraal waarin timeshare zich momenteel bevindt. – Onderhoudskosten blijven stijgen – U krijgt steeds minder waar voor uw geld – Het boeken van accommodatie wordt onmogelijk – Verkopers willen meer verkopen aan u – U voelt zich opgejaagd tijdens uw vakantie – Relationele problemen hierdoor – Financiële problemen hierdoor – Zorgen om de toekomst van uw kinderen Wij zorgen middels ons netwerk, expertise en dwingende onderhandelingen (zeer vaak ter plekke op locatie in Spanje, Canarische eilanden of elders) ervoor, dat uw timeshare contract wordt ontbonden. U krijgt hiervoor van ons een 100% schriftelijke garantie! Verder zullen wij middels een uitvoerig assessment uw kansen onderzoeken op het terugvorderen van geld. Geld dat u heeft geïnvesteerd in een timeshare eigendom dat bij nader inzien, deels te wijten aan de ontwikkelingen en opkomst van het internet, absoluut geen investering bleek te zijn, maar een toenemende financiële last en persoonlijke druk op uw geestelijke gezondheid en relatie.

Timeshare informatie in Nederland en België

De timeshare informatie die de Nederlandstalige timeshare eigenaren ter beschikking staat, is minimaal te noemen. Op veel bestaande websites wordt er wel gewaarschuwd tegen de Cold Callers enz. maar wordt er eigenlijk nooit gewaarschuwd voor de enorme oplichtingspraktijken van de timeshare resorts en haar verkopers zelf! Timeshare verkopers zijn er alleen maar op uit zijn om u meer te verkopen!  Zeker in de Nederlandse taal wordt er niet of nauwelijks gewaarschuwd hiertegen. Het is bijvoorbeeld te gek voor woorden dat andere websites met geen woord reppen over de verkoop praktijken die de timeshare verkopers erop na houden. Er wordt niets vermeld over de producten die er tegenwoordig verkocht worden op resorts zoals die van Silverpoint op Tenerife, Anfi op Gran Canaria, MGM Muthu in Spanje en Portugal, Enduria Travel op Gran Canaria enz. enz. Dat websites van nauwverwante bedrijven van de RDO hierover geen melding maken is logisch, dit aangezien zij er primair zijn voor de timeshare resorts zelf. Ook zijn er veel websites te vinden die de informatie die hen in goed vertrouwen verstrekt wordt door de timeshare eigenaar, doorspelen aan derden. Dit kunnen zowel de timeshare resorts zelf zijn, maar ook de dubieuze Cold Callers, die veel geld over hebben voor deze informatie.

Wilt u stoppen met uw timeshare verplichting neem dan snel contact met ons op via het formulier op onze website KLIK HIER. of telefonisch op nummer +31 33 2022 096 – Wij zijn gewoon werkzaam in Nederland en garanderen de ontbinding van uw timeshare contract. Al vanaf 2014 zijn wij 100% succesvol in de ontbinding van timeshare contracten. Zo succesvol, dat wij al diverse malen gevraagd zijn om de meest actuele timeshare informatie te delen op de zenders RTL4 en RTL5. Zo staan er momenteel ook uitzendingen gepland in Duitsland en Oostenrijk.

Ja, ik wil weten of ik geld terug kan vorderen!

Wij doen dit zodat timeshare eigenaren niet meer het slachtoffer worden van de vele oplichters die werkzaam zijn in deze branche.

Timeshare informatie

 

Bewaren

error: Content is protected !!