Timeshare in Spanje

Timeshare in Spanje is een welbekend fenomeen. Het overgrote deel van de timeshare eigenaren in Europa hebben dan ook hun timeshare in Spanje gekocht. De absolute meerderheid van deze timeshare eigenaren, zeker van degene die zijn of haar timeshare contract in Spanje heeft afgesloten in de jaren ’90, zijn ooit tevreden geweest. Ja natuurlijk had het toen wel degelijk een groot kostenvoordeel ten opzichte van de klassieke wijze van op vakantie gaan….met het reisbureau. Dat deze tevredenheid al snel omsloeg in ontevredenheid is inmiddels wel beken en duidelijk, hierover zullen we niet nog een keer gaan uitwijden. Vanwege de vele problemen en oplichtingspraktijken die er tegenwoordig bekend zijn in deze “tak van sport”, willen veel timeshare eigenaren hun timeshare annuleren. Zij worden hierbij geconfronteerd met tal van problemen en grote financiële nadelen. Op deze pagina zullen wij een samenvatting geven van de problematiek die er momenteel te zien is in Europa. Allemaal het gevolg van het kopen van timeshare in Spanje.

Een timeshare in Spanje en de gevolgen

De gevolgen van een timeshare in Spanje kent iedereen zo langzamerhand wel. U zit er voor een zeer lange tijd aan vast. Dit houdt in dat u gedurende een lange periode wordt gedwongen tot het betalen van hoge-, zeer snel stijgende jaarlijkse onderhoudskosten. Gebruikt u uw timeshare in Spanje een jaartje niet? Dan zult u toch de jaarlijkse onderhoudskosten moeten betalen. Bent u ontevreden over uw timeshare, dan doet u uw beklag hierover. Deze klachten worden door de vele verkopers omgezet in een verkoopmogelijkheid. Iedere klacht is een verkoopsargument. Verder zien veel timeshare eigenaren dat ze hun timeshare eigenlijk niet of nauwelijks kunnen gebruiken. Er is nooit enige beschikbaarheid in een accommodatie die kwalitatief overeenkomst met hetgeen men heeft gekocht, of hetgeen er belooft is door de verkopers. Al deze punten ( we kunnen hier nog minimaal 10 punten bij vermelden) zorgen ervoor dat timeshare eigenaren hun timeshare contract ontbinden willen. De grootste problematiek zullen we nu hieronder gaan beschrijven.

Klik hier en ontdek welke mogelijkheden u hebt om geld terug te vorderen

Verkoop van timeshare in Spanje

Er zijn tal van websites te vinden waar eigenaren van een timeshare in Spanje ( of elders) hun beklag kunnen doen. Een van de meest beruchte timeshare bedrijven die er momenteel te vinden is: “Silverpoint” op Tenerife, nodigt timeshare eigenaren zelfs uit voor een zeer goedkope vakantie, waarin ze samen met de timeshare eigenaar de timeshare aan een soort APK gaan onderwerpen. De uitkomst is altijd negatief. Timeshare is uit de mode, zo wordt hen verteld door de verkoper. U komt er nooit meer vanaf is een ander gezegde dat en door de timeshare verkoper wordt verteld. Kortom: de timeshare eigenaar wordt bang gemaakt! De taak van de verkoper bestaat eruit om de eigenaar zo bang te maken dat deze ingaat op zijn aanbod. Wat houdt dit aanbod in?

Timeshare in Spanje – het Silverpoint aanbod.

Timeshare in Spanje

De verkoper van een Silverpoint timeshare in Spanje biedt het volgende aan:

 • Zij nemen de timeshare van de eigenaar terug. Op papier krijgt u hiervoor een mooi bedrag uitgekeerd
 • Dit bedrag wordt echter verrekend met het aankoop bedrag dat u moet betalen voor het nieuwe product dat u moet kopen bij Silverpoint. Per saldo zult u dus wederom diep in de buidel moeten tasten om van uw timeshare probleem af te geraken. Dat u zich middels de nieuwe aankoop, een nieuw en veel zwaarder probleem op de hals haalt weet u op dat moment nog niet.
 • Een ander aanbod wat Silverpoint op dit moment aanbied is het volgende: Timeshare eigenaren van andere timeshare bedrijven krijgen het aanbod om hun eigendom, dat door de verkoper met de grond wordt gelijkgemaakt, in te ruilen voor een timeshare bij Silverpoint, Ze moeten dan wel een extra week erbij kopen ( waardoor ze dus meer jaarlijkse onderhoudskosten moeten betalen) omdat het dan gemakkelijker wordt om deze weken te verkopen voor hen. Waardoor het dus een goede investering zal zijn.

INDIEN U WILT STOPPEN MET HET GEBRUIK VAN UW TIMESHARE – DOE DAN VOORAL GEEN NIEUWE AANKOOP!! ONGEACHT WAT DE VERKOPERS U VERTELLEN. UW TIMESHARE ZAL NOOIT WORDEN VERKOCHT DOOR HET BEDRIJF! HET GEVOLG IS DAT U MET MEERDERE WEKEN OF PUNTEN TIMESHARE ZULT BLIJVEN ZITTEN. WILT U UW TIMESHARE BEËINDIGEN, NEEM DAN CONTACT OP MET ONS. WIJ GARANDEREN DE ONTBINDING VA UW TIMESHARE CONTRACT!

Timeshare verkopers zijn uit op uw geld

Timeshare in Spanje heeft een bepaalde negatieve ontwikkeling doorgemaakt. De tendens in de timeshare industrie is dat men tracht om, iedere keer dat u op een timeshare vakantie bent, geld aan u te verdienen. Op welke wijze dan ook. Verkopers van timeshare in Spanje (en elders) weten maar al te goed dat u ontevreden en dat u eigenlijk afscheid wilt nemen van uw timeshare in Spanje. Dit staan ze natuurlijk niet toe! Ze trachten om u over te halen tot het doen van een nieuwe aankoop, waardoor u denkt dat u snel van uw timeshare eigendom af bent. Het tegendeel zult u hiermee bereiken.

Bekende problemen die momenteel spelen en waardoor timeshare eigenaren worden benadeeld, vaak met ernstige financiële nadelen tot gevolg:

 • The Suites at Beverly Hills – Men tracht u over te halen tot de aanschaf van Participaties. NIET DOEN!
 • Aanschaf van extra weken, met als doel de snelle verkoop van uw timeshare eigendom. NIET DOEN!
 • Het bekende 5 jaren exit program van MGM Muthu. NIET DOEN!
 • uitnodiging om uw timeshare door te laten lichten door Silverpoint op Tenerife. NIET DOEN!
 • U laten plaatsen op de resolutie lijst bij Palm Oasis. Ahoewel er enkele “gevallen” bekend zijn van succesvolle resoluties bij dit bedrijf, zijn er veel klanten die zich bij ons gemeld hebben waarvan de aanwezigheid op deze resolutie lijst al enkele jaren duurt. Jaren waarin ze wel hun onderhoudskosten moeten betalen.
 • Cold callers die timeshare eigenaren benaderen met de mededeling dat ze een koper hebben gevonden voor hun timeshare eigendom. NIET OP INGAAN!
 • Cold Callers die beweren dat er een rechtzaak is geweest tegen hun timeshare bedrijf, waardoor de eigenaar recht heeft op een relatief grote schadevergoeding. TRAP HIER NIET IN!
 • Ga nooit in zee met cold callers in het algemeen!
 • U wilt van uw timeshare af – zorg er dan voor dat u in zee gaat met een bedrijf dat uw huidige timeshare gaat ontbinden. Doe nooit een nieuwe aankoop!! Ruil uw huidige timeshare nooit in voor een ander product! Aangezien timeshare zijn kostenvoordeel heeft verloren is uw timeshare dus niet herverkoopbaar!
Timeshare in Spanje

Timeshare in Spanje – Ontbinding

Bent u tot de conclusie gekomen dat u uw timeshare contract wilt laten ontbinden? Neem dan contact op met Timeshare Stop. Wij ontbinden uw timeshare, u krijgt hierbij zelfs een schriftelijke garantie!

Neem contact met ons op. Tel: +31 33 2022 096 of vul ons contact formulier op de website in. Wij ontbinden niet alleen de contracten van uw timeshare in Spanje, Wij ontbinden timeshare contracten waar dan ook afgesloten, wereldwijd!

error: Content is protected !!