Timeshare hulp bij problemen

Timeshare hulp Timeshare hulp bij ernstige problemen die ontstaan door toedoen van dubieuze bedrijfjes die nauw verbonden zijn met de timeshare industrie. Deze doen wederom negatief van zich spreken. Zij profileren zichzelf als zijnde een kennisbank op timeshare gebied. In realiteit zijn zij niets meer dan een verlengstuk van de timeshare industrie en interesseren zij zich niet voor de vele ernstige en nadelige gevolgen voor de timeshare consument. Het krijgen van timeshare hulp is dan ook zeer gewenst en soms ook dringend noodzakelijk.

 

Deze dubieuze bedrijfjes die zogenaamd timeshare hulp bieden, zeggen dat ze zich bezighouden met timeshare consumenten in Nederland en dat zij timeshare contracten ontbinden. Dit is absoluut onjuist! Hetgeen deze bedrijfjes doen, is klanten die binnen de wettelijke Cool Off periode van 14 dagen vallen, zeggen wat ze moeten doen. Er is een geval bekend van een bedrijf, die klanten hiertoe een zelfgeschreven, en in onze optiek, geheel overbodige brief geeft, waarin de klant om annulering van zijn contract vraagt. Deze brief heeft de klant niet nodig aangezien de klant al een annuleringsbrief heeft meegekregen toen zij het contract ondertekende. Deze brief is standaard en kan gewoon, het liefst aangetekend, worden opgestuurd naar het adres zoals vermeld op de annuleringsbrief. Hiervoor heeft men geen timeshare hulp nodig en zullen de timeshare gevolgen zeer beperkt blijven. Heeft men een aanbetaling gedaan dan is het bedrijf niet verplicht om deze terug te betalen. Wij van Timesharestop,geven alle noodzakelijke timeshare hulp en zorgen ervoor dat deze WEL wordt terugbetaald. Mocht men geen wettelijk verplichte annuleringsbrief hebben meegekregen toen men het contract ondertekende, dan wordt de wettelijk bepaalde cool-off periode verlengd. Neem in dat geval gewoon even contact met ons op. Wij zullen u dan geheel gratis van dienst zijn, totdat deze vervelende situatie is opgelost voor u. Tevens zullen wij de door u gedane aanbetaling terugvorderen. Ook dit gebeurt geheel kosteloos. U heeft hiermee dus absoluut geen kosten. Wij ontbinden deze timeshare contracten geheel kosteloos, zonder te vragen om een vrijwillige financiële bijdrage. Wij roepen alle financiële timeshare gevolgen een halt toe middels onze timeshare hulp

Timeshare hulp met gevolgen

Wij bieden gegarandeerde timeshare hulp, aangezien vele timeshare eigenaren het slachtoffer worden van diverse resale bedrijven/personen. Hierdoor houden wij van Timesharestop de ontwikkelingen nauwgezet in de gaten. Ook zullen we hieronder nog even de feiten, met betrekking tot de diverse dubieuze bedrijfjes op een rijtje zetten. Timeshare hulp

  • Dit soort dubieuze bedrijven of instanties, zeggen vaak dat klanten geen reis hoeven te maken naar hun kantoor. Waarom zeggen zij dit? Zou de reden zijn dat zij geen ontvangstmogelijheid hebben? Iets dat erg vreemd is voor instanties die beweren de belangen te behartigen van timeshare gedupeerden.
  • Zij proberen alles op te lossen via post en email. Dit klopt, aangezien dit soort bedrijfjes alleen een postadres hebben. Dit is iets waarvoor wij iedere keer weer waarschuwen op onze website. Doe geen zaken met bedrijven of instanties die zich verschuilen achter postadressen!! Een bedrijf moet werkzaam zijn op hetzelfde adres als waar zij staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Vele timeshare gedupeerden hebben hier niet op gelet, waardoor de timeshare gevolgen enorm waren. Onze timeshare hulp komt nooit te laat!!
  • Op hun websites (als ze al een website hebben) zeggen dit soort bedrijven/personen, dat zij alles per post en/of email wil regelen omdat dit kostenbesparend werkt voor de klant. Waarom vragen zij aan de klant, dan wel vaak om geld vooraf, of om een vrijwillige financiële bijdrage? Timeshare hulp is bij dit soort bedrijven of instanties ver te zoeken.
  • Ons is bekend dat er zelfs bedrijfjes/personen zijn, die aan timeshare eigenaren het advies geven om gewoon te stoppen met het betalen van de jaarlijkse onderhoudskosten!!? met alle toekomstige-, juridische gevolgen van dien. Door dit advies komen vele timeshare eigenaren in de problemen en worden geconfronteerd met deurwaarders en incasso bedrijven. Onlangs zijn wij van timesharestop wederom benaderd door een timeshare eigenaar die daadwerkelijk voor het gerecht is gedaagd door het bedrijf Excelsior 2 dat onderdeel is van Enduria Travel of Atlantic experience op Gran Canaria. Dit vanwege achterstallige onderhoudskosten van 4 jaren.

Dat er vele vraagtekens zijn bij deze bedrijven/personen moge meer dan duidelijk zijn. Ons advies is dan ook om bijzonder voorzichtig te zijn tijdens het contact met deze instanties. Bij een bedrijf dat zich verschuilt achter een postbus en gsm nummer plaatsen wij uiteraard onze vraagtekens.Timeshare hulp

Heeft u contact gehad met dit soort bedrijven of instanties en twijfelt u over het resultaat of wilt u gewoon een ‘second opinion’? Dan horen wij dit graag van u. Wij bieden directe timeshare hulp. Dit mag via ons telefoonnummer: +31 33 2022 096 of via het reactie formulier op onze website. U mag ook gewoon HIER klikken. Wij nemen altijd binnen 24 uur contact met u op om samen met u een oplossing voor uw probleem te vinden waardoor uw financiële timeshare gevolgen verdwijnen of worden stopgezet. Timeshare hulp heeft u hier gevonden!

 

error: Content is protected !!