Timeshare Gran Canaria beëindigen

Heeft u te maken met een timeshare in Gran Canaria? En wilt u daar eigenlijk liever gisteren dan vandaag vanaf zijn? Timeshare-stop is een organisatie die kijkt naar de belangen van mensen die vastzitten aan een timeshare contract. Met ons ervaren netwerk van juristen en andere deskundigen zorgen wij ervoor dat uw contract zo snel mogelijk geannuleerd of ontbonden wordt. Daarnaast zoeken wij naar mogelijkheden tot terugvordering van uw betaalde geld.

Wat is Timeshare?

Timeshare is een koopovereenkomst waarbij de verkoper aan de koper – tegen betaling van een totaalprijs – een gebruiksrecht geeft tot het gebruik van een tot bewoning bestemde onroerende zaak, gedurende minstens één week per jaar. De meest gevallen van timesharing gebeuren onder toerisme. Makkelijker gezegd verstaat men onder timesharing het kopen van diverse verblijfsaccommodaties in populaire vakantiebestemmingen, waarbij men slechts voor bepaalde gedeeltes van een jaar eigenaar wordt van een accommodatie. Maar uit ervaring blijkt dat hier altijd haken en ogen aan verbonden zijn en dat u absoluut niet de enige bent die van dat timeshare contract af wilt.

Timeshare contract ontbinden met Timeshare-stop

Met behulp van ons uitgebreide netwerk aan professionals is het ons al vaak gelukt om ondertekende contracten van Timeshare ongedaan te maken. Wij helpen u ook graag van uw stress rond het timeshare contract af, zodat u weer met een gerust hart kunt slapen. Laat u niet langer afzetten met uw timeshare op Gran Canaria en schakel onze hulp in!

Krijg hulp van Timeshare-stop

Stop ook met het onnodig betalen van uw Timeshare contract op Gran Canaria. Timeshare-stop helpt u maar al te graag om dit probleem voor u op te lossen. Wilt u onze hulp inschakelen? Neem dan direct contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. Onze adviseur zal op werkdagen binnen 24 uur contact met u opnemen om de mogelijkheden te spreken. Daarnaast kunt u ons bereiken door te bellen naar +31 33 2022 096.

error: Content is protected !!