Timeshare contract wiki

Bent u het slachtoffer van een Timeshare contract? Ligt u wakker van torenhoge rekeningen? Maak kennis met Timeshare-stop. Wij helpen u bij het annuleren en ontbinden van vervelende Timeshare contracten. Over Timeshare is veel te vinden, bekijk eens de Timeshare Wiki. Timeshare-stop helpt u verder!

Timeshare contract ontbinden met Timeshare-stop

Met behulp van ons uitgebreide netwerk aan ervaren juristen en andere deskundigen, is het ons al vaak gelukt om ondertekende contracten van Timeshare ongedaan te maken. Tevens zoeken wij een mogelijkheid tot terugvordering van uw betaalde geld.Wij zorgen er voor dat u niet langer hoeft wakker te liggen van stijgende kosten, die u naar alle waarschijnlijkheid zelfs tot na uw dood zullen blijven achtervolgen.

Wat is Timeshare?

Zijn er u bij het ondertekenen van uw Timeshare contract ook prachtige beloftes gedaan? Het recht om ieder jaar op vakantie te gaan op een prachtig resort of vakantiepark, op een prachtige plek op de wereld? Pas op voor oplichterij! Vaak blijkt de werkelijke situatie anders uit te pakken. Beloofde 4 of 5 sterrenhotels blijken grote resorts met eigenaren die u bewust misleiden (Diamond Resorts International, Silverpoint, Anfi Group, Infinity, MarriotVacation Club,Club La Costa). Ook blijkt ruilen via RCI, de Timeshare ruilbank, niet mogelijk. Er is geen beschikbaarheid of u dient genoegen te nemen met minder. Timeshare-stop helpt u van deze oplichters af!

Krijg hulp van Timeshare-stop

Stop ook met het onnodig betalen van uw Timeshare contract in Aruba. Bekijk de Timeshare Wiki voor meer informatie of neem contact met ons op. Wanneer u ons contactformulierinvult zullen onze adviseurs binnen 24 uur contact met opnemen (op werkdagen). Wij zorgen er voor dat uw contract zo snel mogelijk gestopt wordt!

error: Content is protected !!