Timeshare contract in Tenerife annuleren of ontbinden

Bent u het slachtoffer geworden van een Timeshare contract? Schakel dan de hulp in van Timeshare-stop. Wij helpen u om uw Timeshare contract in Tenerife te annuleren of ontbinden. Zo ligt u niet langer wakker van torenhoge rekeningen die u tot na uw dood achtervolgen.

Timeshare-stop ook uw partner in Tenerife

Is u beloofd dat u door het ondertekenen van een contract het recht koopt om ieder jaar op vakantie te gaan? Overal ter wereld, in kleine vakantieparken maar ook in grote resorts? Vaak blijkt het toch niet zo mooi te zijn als men u deed geloven. Zo blijkt dat u voor vele jaren aan Timeshare in Tenerife verbonden zit. Ook worden 4 en 5 sterren resorts beloofd, maar is de realiteit helemaal anders. Vaak komt u terecht bij grote resorts waarbij de verkopers u bewust misleiden, zoals:

  • Anfi Group;
  • Club La Costa;
  • Diamond Resorts International;
  • Infinity;
  • Silverpoint;
  • Marriott Vacation Club.

Tevens wordt snel duidelijk dat ruilen via RCI, de Timeshare ruilbank, vrijwelonmogelijk is. Het resultaat is dat u niet krijgt wat u wil, u met minder genoegen moet nemen of dat er geen sprake is van enige beschikbaarheid. En dat terwijl u wel jaarlijks geconfronteerd wordt met stijgende onderhoudskosten of andere kosten.

Hulp op maat bij het beëindigen van uw Timeshare contract in Tenerife

Bij Timeshare-stop kunt u terecht voor gedegen en onafhankelijk advies, maar ook voor hulp bij het ontbinden van het contact. Wij zorgen er voor dat uw Timeshare contract in Tenerife zo snel mogelijk gestopt wordt. U zult per direct stoppen met het betalen van de kosten én wij zoeken voor u een mogelijkheid tot terugvordering van betaald geld. Zo zullen u veel slapeloze nachten in de toekomst bespaard worden.

Contact opnemen Timeshare-stop

Timeshare-stop maakt gebruik van een uitgebreid netwerk juristen en deskundigen die u verder helpen. Wilt u ook stoppen met onnodig betalen en uw Timeshare contract in Tenerife ontbinden of annuleren? Vul dan ons contactformulier in. Onze adviseur zal op werkdagen binnen 24 uur contact met u opnemen om uw mogelijkheden te bespreken.

error: Content is protected !!