Timeshare contract in Spanje per direct beëindigen

Wilt u ook niet langer slapeloze nachten ervaren door een naar contract vanTimeshare in Spanje? Neem dan contact op met Timeshare-stop. Met ons ervaren netwerk van juristen en andere deskundigen zorgen wij er voor dat uw contract zo snel mogelijk geannuleerd of ontbind wordt. Tevens zoeken wij een mogelijkheid tot terugvordering van uw betaalde geld.

Timeshare-stopis er voor u in Spanje

Timeshare-stop staat ook voor u klaar in Spanje.Wij voorzien u van gedegen en onafhankelijk advies en helpt u bij het ontbinden van het contract. Wij werken daarbij met een ervaren netwerk van juristen en andere deskundigen. Stop met investeren in iets dat geen investering blijkt te zijn.

Over Timeshare

Bij het ondertekenen van een Timeshare contract, wordt u vertelt dat u het recht heeft om ieder jaar op vakantie te gaan in een bepaald vakantiepark of resort. Dat kan over de hele wereld zijn. Helaas blijkt het vaak wat minder rooskleurig uit te pakken. Zo zit u vaak voor vele jaren vast aan Timeshare in Spanje. Ook worden 4 en 5 sterren resorts beloofd, maar is de realiteit helemaal anders. Vaak komt u terecht bij grote resorts waarbij de eigenaren u bewust misleiden, zoals:

  • Diamond Resorts International;
  • Anfi Group;
  • Silverpoint;
  • Club La Costa;
  • Marriott Vacation Club;
  • Infinity.

Ruilen via RCI, de Timeshare ruilbank, is meestal niet of bijna niet mogelijk. Daardoor krijgt u niet wat u wilt, neemt u met minder genoegen of is er geen sprake van beschikbaarheid. En dat terwijl u wel jaarlijks geconfronteerd wordt met stijgende onderhoudskosten of andere kosten.

Neem contact op met Timeshare-stop

Stop ook met het onnodig betalen van uw Timeshare contract in Spanje. Timeshare-stop is uw partner en helpt u verder. Neem met ons op voor het per direct ontbinden of annuleren van uw Timeshare contract in Spanje. Vul ons contactformulier in en onze adviseur zal op werkdagen binnen 24 uur contact met u opnemen om uw mogelijkheden te bespreken.

error: Content is protected !!