Timeshare contract in Aruba per direct beëindigen

Ligt u wakker van een naar Timeshare Aruba contract? Wilt u af van die torenhoge rekeningen? Dan wordt het tijd om aan te kloppen bij Timeshare-stop. Met ons ervaren netwerk van juristen en andere deskundigen zorgen wij er voor dat uw contract zo snel mogelijk ontbind wordt. Tevens zoeken wij een mogelijkheid tot terugvordering van uw betaalde geld. Stop met investeren in iets dat geen investering blijkt te zijn.

Stop met verplichten: ontbindt uw Timeshare contract in Aruba

Timeshare-stop is ook uw partner in Aruba. Vaak blijven de (onderhouds)kosten onverklaarbaar jaarlijks stijgen. Wij zorgen er voor dat u niet langer hoeft wakker te liggen van stijgende kosten, die u naar alle waarschijnlijkheid zelfs tot na uw dood zullen blijven achtervolgen. Timeshare-stop voorziet u van gedegen en onafhankelijk advies en helpt u bij het ontbinden van het contract.

Wat is Timeshare?

Bij het ondertekenen van een Timeshare contract, heeft u het recht om ieder jaar op vakantie te gaan in een bepaald resort of vakantiepark. Dat kan over de hele wereld zijn. Echter is er veel oplichterij in de Timeshare wereld. Ruilen via de RCI (Timeshare ruilbank) blijkt bijvoorbeeld vrijwel onmogelijk, er is geen beschikbaarheid of u moet genoegen nemen met iets wat niet naar uw wens is. Tevens worden er vaak 4 of 5 sterren hotels beloofd, terwijl u terecht komt bij grote resorts met eigenaren die u bewust misleiden (Anfi Group, Silverpoint, Infinity, Club La Costa, Diamond Resorts International, Marriot Vacation Club). Met de hulp van Timeshare-stop komt u zo snel mogelijk van dit soort oplichters af.

Contact opnemen Timeshare-stop

Stop ook met het onnodig betalen van uw Timeshare contract in Aruba. Neem contact op met Timeshare-stop voor het per direct ontbinden of annuleren van uw Timeshare contract in Aruba. Vul ons contactformulier in en onze adviseur zal op werkdagen binnen 24 uur contact met u opnemen om uw mogelijkheden te bespreken.

error: Content is protected !!