Timeshare Compensation en ABC Lawyers

Het bedrijf Timeshare Compensation weet dat de timeshare wereld vol zit met eigenaren die de wens hebben om hun timeshare te verkopen of zelfs gratis weg te geven. Dit alleen maar om te ontsnappen aan de enorm hoge jaarlijkse onderhoudskosten en ervoor te zorgen dat hun kinderen niet de dupe worden van hun aankoop. Hierdoor zijn websites zoals die van de Timeshare Consumer Association ( TCA ) zo waardevol. Maar is dit wel juist? Is de TCA wel zo onafhankelijk als ze beweren? TCA is altijd in handen geweest van het bedrijf Tolmex Unlimited, met als directeur de heer Mark Rowe. Deze heer kennen we uiteraard als de eigenaar van Timeshare Compensation – Sellmytimeshare.tv en Monster Travel. Via de website van TCA worden deze websites van Mark Rowe handig gepromoot. Ook Timeshare Compensation wordt zeer vaak gepromoot. Absurd wanneer men bedenkt dat het callcenter van Timeshare Compensation nog steeds op grote schaal timeshare eigenaren tracht over te halen om naar Tenerife te komen. De medewerkster van Timeshare Compensation boekt zelfs het hotel voor u tegen zeer goede prijzen.

Timeshare Compensation verkoopt Jive Hippo

Op de vraag aan Mark Rowe of hij de website van TCA gebruikt om zijn andere zeer dubieuze websites zoals Timeshare Compensation en Monster Travel te promoten op een zeer sluwe wijze, antwoorde Mark Rowe het volgende: “Ik heb geen controle over de website van TCA”  Vervolgens werd Mark Rowe geconfronteerd met het koopcontract waarin staat dat Tolmex Unlimited de koper is van TCA. Hierop antwoorde hij dat Tolmex inderdaad TCA heeft gekocht maar het ook alweer heeft verkocht. Blijft dus de vraag ( terwijl we het antwoord wel kennen) Wie heeft de controle over de website van de TCA? De gegevens van deze website zijn privé afgeschermd maar het lijkt er verdacht veel op dat met name Timeshare Compensation hiervan enorm tracht te profiteren. Gezien het grote aantal slachtoffers, ook veel Nederlandstaligen, profiteren ze enorm. Slachtoffers worden benaderd via de telefoon – een cold call dus – en krijgen een verhaal te horen dat het timeshare contract dat de klant heeft afgesloten met zijn of haar timeshare resort, onwettig is en dat de klant recht heeft op zeer veel geld. Theoretisch gezien zou dit kunnen kloppen, gezien het grote aantal uitspraken die er geweest zijn tegen veel timeshare resorts, echter vanwege het feit dat het hierbij gaat om Mark Rowe en Timeshare Compensation, zou veel timeshare eigenaren toch moeten afschrikken. ( Lees het verhaal van 1 van onze klanten onderaan deze pagina ).

Silverpoint en Timeshare Compensation

Timeshare Compensation gebruikt ook de naam ABC Lawyers ltd. ( met onder andere de website www.timeshare.lawyer ) welke ook wordt gerund door Mark Rowe. Deze kerel is een oud timeshare verkoper die absoluut geen advocaat is! Wat is Mark Rowe wel geweest? Hij is lange tijd de Sales Manager van Resort Properties en Silverpoint Vacations geweest. Silverpoint, bekend van hun resort Hollywood Mirage, is het bedrijf dat al geruime tijd beschuldigd wordt van investeringsfraude en de misleidende timeshare verkoop. Silverpoint Vacations is ook het bedrijf waartegen vele rechtzaken zijn gestart ( onder andere door ons ) en waarvan de gerechtelijke uitspraken nu als een koude douche op het bedrijf neerdalen. Dit heeft er ook voor gezorgd dat Silverpoint Vacations nu is gestopt met de verkoop van Timeshare op Tenerife maar nu zijn overgestapt op Leisure Credits en producten van Excel Overseas Holdings met als verkoper of Marketing Agent, het bedrijfje Homes Under The Sun op Tenerife. Allen zijn ze trouwens werkzaam in het Silverpoint Resort “Hollywood Mirage”.

Geschiedenis van Timeshare Compensation

Mark Rowe stopte destijds als Timeshare verkoper en begon zijn eigen bedrijf. De naam van dit bedrijf en de voorloper van Timeshare Compensation was: “Hollywood Marketing SLU (Hollywood)” een Spaans bedrijf. In tegenstelling tot de meeste vakantiebedrijven werd er door Mark Rowe nog een bedrijf opgericht dat “Complete Internet Solutions” (CIS) heette en welke geregistreerd was op de Seychellen. Dit bedrijf was de uitvinder van hun eigen Currency “Monster Credits” genaamd. Mark Rowe creeerde vervolgens 2 verkoop-takken binnen “Hollywood”,

  • Sellmytimeshare.tv
  • Monster Travel

De tactiek was relatief eenvoudig en wordt door veel cold callers nog steeds gebruikt. Zorg ervoor dat je de gegevens van Timeshare eigenaren in handen krijgt en contacteer ze. Vertel hen dat hun timeshare verkocht zal worden, nodig ze uit en verkoop ze Monster Travel Points. Het vervolg is bekend; veel timeshare eigenaren waren blij dat er een mogelijkheid was om hun timeshare verkopen mogelijk te maken. Eigenaren gingen in op de uitnodiging en betaalden veel geld voor iets dat geen waarde had. Op dit moment is dit verhaal enigszins vergelijkbaar met de praktijken van Timeshare Compensation. Ook hier worden timeshare leden bestookt door een call center en worden ze uitgenodigd naar Tenerife om een afspraak bij te wonen met een medewerker van Timeshare Compensation of ABC Lawyers. Ook hier wordt hen verteld dat ze ook een product met de naam Jive Hippo moeten kopen alvorens ze aanspraak kunnen maken op de mogelijkheid om geld terug te ontvangen m.b.t. hun timeshare. Timeshare Compensation

Timeshare Compensation – hoe lang nog?

Timeshare Compensation is dus één van de vele bedrijfjes in het bezit van Mark Rowe. De werkwijze van hem is vrijwel altijd identiek en dus zeer herkenbaar. Contacteer eigenaren en vertel ze precies hetgeen ze willen horen en waarop ze eigenlijk al jaren wachten. Namelijk:

  1. De verkoop van hun timeshare
  2. Geld terug ontvangen voor hun timeshare, op welke wijze dan ook.

Timeshare Compensation is een beetje het lokaas. Gebruikmakend van de “gekochte ” lijsten, met daarop de gegevens van vele timeshare eigenaren, contacteren ze deze nietsvermoedende slachtoffers. Middels een goed ingestudeerd telefoongesprek proberen ze de eigenaren zover te krijgen dat ze een weekje naar Tenerife komen om een meeting bij te wonen. Ook een hotel regelen ze voor de klant, en dit tegen een aantrekkelijke prijs. Alles draait erom dat de klant verblind wordt door de mooie verhalen die verteld worden door de medewerkers van Timeshare Compensation en zijn of haar verstand uitschakelt. Om gebruik te kunnen maken van een timeshare reclaim moet de klant eerst een product zoals Jive Hippo kopen, dit is een soort website waarvan gezegd wordt dat men er zeer goedkoop artikelen zoals tv’s en witgoed enz. kan kopen. Voor toegang tot deze website moet men wel eerst betalen. Om een heel verhaal samen te vatten en kort te sluiten: De klant doet een aanbetaling ter plekke en ondertekend een contract met ABC Lawyers met betrekking tot een zogenaamde Timeshare Reclaim. Hiervoor moet er een bedrag worden betaald variërend tussen de €7000 en €15000. Maar de klant mag dan wel een bedrag terug verwachten dat vele malen hoger is dan deze eenmalige uitgave. Timeshare Compensation – ABC Lawyers – Sellmy timeshare.tv – Monster Travel – Glennmore , het zijn allemaal bedrijfjes waar dezelfde persoon achter zit. Wordt u ook gecontacteerd door ABC Lawyers of door Timeshare Compensation? Geef dan geen informatie en ga beslist niet in op een uitnodiging van hen. Wilt u van uw timeshare af en wilt u, ook al is verkopen onmogelijk, toch nog een financiële schadevergoeding ontvangen van uw timeshare bedrijf? Neem dan snel contact op met ons.

KLIK HIEREn wij beoordelen uw contract en mogelijkheden

Timeshare Compensation ervaring Hallo Ewald hierbij ons verhaal: wij werden benadert door timesharecompensation om te helpen ons timeshare contract te stoppen, wel moesten we eerst naar Tenerife komen om dit allemaal in gang te zetten ze konden ons wel al vertellen dat we geld zouden terug krijgen . Met een voordelige reis lieten we ons om praten voor 1 week met 2 personen in een hotel met ontbijt en diner en de vlucht kwam dit op 400 euro, hetgeen dus wel aantrekkelijk was . Na een aantal telefoontjes van hen uit was dit geregeld en zouden we op maandag 20 november 2017 bij hun kantoor komen voor de afhandeling. We kregen een verhandeling wat er allemaal moest gebeuren en dat dit natuurlijk geld zou kosten, maar als we nu met hen in zee gingen kregen we na afloop geld terug van onze timeshare, dus na veel gepraat en uitleg die we niet helemaal konden volgen, aangezien dit in de Engelse taal ging, zijn we toch akkoord gegaan met een betaling van €500 per creditcard en daarboven op ook nog een bankbetalingvan 955 euro omdat het dan voordeliger zou zijn . We gingen vervolgens terug naar ons hotel na contact met family die ons dingen vertelde die ze op internet hadden gezien over Timeshare Compensation. Vervolgens heb ik jullie telefoon nummer gebeld en werd me aangeraden alles stop te zetten en geen zaken meer met hen te doen omdat het allemaal nep is wat ze vertellen. Ik kreeg een voorbeeld hoe op te zeggen en heb dit direct gemaild naar ABC Lawyers, ook heb ik de timeshare compensation gebeld met deze mededeling. Er werd gevraagd of we even wilde komen zodat ze alles nog eens konden uitleggen! Wij zijn hier niet op ingegaan, zodat ze zelf naar ons hotel kwamen, hij wilde ons weer aan boord krijgen en wist te vertellen dat er iemand vervelende dingen op internet had gezet en dat dit op een wraakactie berustte. Ik had inmiddels Ewald gebeld en gaf hem aan de telefoon, de man van Timeshare Compensation of ABC Lawyers dacht dat het onze zoon was, omdat ik had verteld dat deze ons afraadde om met hen in zee te gaan. Nadat hij even had geluisterd gaf hij de telefoon terug aan ons omdat hij met ( Ewald ) niet wilde spreken , Ik heb toen gezegd dat me was aangeraden niet meer op zijn verzoek in te gaan en hij een email zou krijgen met onze opzegging van het contract. Hij zei nog dat mijn zoon moest gaan luisteren naar zijn tevreden klanten en niet naar de ene die tegen hen was.  We hebben maar afscheid genomen en verder niets meer van hen gehoord. Tot nu toe wel kregen we gisteren de inlogcode van jive Hippo waar we dus lid van zijn geworden en waar het geld voor nodig was.  Ook die heb ik een opzegging gestuurd. Hoe het verder gaat weet ik niet en of er nog geld terug komt ook niet, maar voorlopig was dit een dure les voor ons en we hopen mensen ermee te helpen, om dit niet ook mee te hoeven maken. Blijf weg bij Timeshare Compensation of ABC Lawyers! Vriendelijke groeten G.P.

G.P.

error: Content is protected !!