Timeshare Claim

Timeshare Claim – Dringende waarschuwing!

Timeshare Claim

De timeshare Claim is een veelgehoorde term tegenwoordig, evenals de timeshare herverkoop. Timeshare eigenaren benaderen ons met de mededeling dat zij een enorm hoog bedrag kunnen terugkrijgen via een timeshare claim, die is opgezet of zal worden opgezet door een, al dan niet fictief, bedrijf in Spanje. Het gaat hierbij meestal om bedrijven op Tenerife en/of Gran Canaria. Vanwege het feit dat de betreffende timeshare contracten onwettig zouden zijn afgesloten, ligt er veel geld te wachten op de timeshare eigenaar in kwestie, dankzij, of middels de timeshare reclaim . Tenminste…dat wordt hen verteld door degen die de timeshare eigenaren per telefoon contacteert. Een Cold Caller dus.
Het valt ons hierbij op dat blijkbaar iedere timeshare eigenaar volgens de Cold Callers, recht heeft op een Timeshare Claim en dus geld terug gaat ontvangen. Dit klopt absoluut niet! Indien u wordt benaderd door een persoon of bedrijf zonder dat u hier zelf om heeft gevraagd, leg direct de telefoon neer en luister niet naar hetgeen u wordt verteld. De verhalen zijn fantastisch maar zijn verzonnen! Blijf rationeel en realistisch.

De realiteit van een timeshare claim

 • Een timeshare kan niet worden her-verkocht. Met andere woorden: een timeshare verkopen lukt niet. Cold Callers zoals Peninsula Legal Agents en andere beweren iets anders!
 • Een timeshare claim wordt nooit zonder uw medeweten of opdracht uitgevoerd of ingeleid
 • Een timeshare claim kan niet zonder legale volmacht, die is afgegeven door u aan derden, worden opgestart.
 • Wordt u telefonisch benaderd zonder dat u hier zelf om heeft gevraagd? Weet dan dat u met oplichters te maken heeft.

Stel uzelf altijd de volgende vraag: “Hoe komt deze Cold Caller aan onze gegevens?” en “Waarom zou mijn timeshare contract onwettig zijn?”.

EEN COLD CALLER HEEFT NOOIT GOEDE BEDOELINGEN. GA DUS NOOIT MET EEN COLD CALLER IN ZEE!

Waarop letten bij een Cold Call en timeshare claim?

Onthoud:Timeshare Claim

 • Verschuilt een persoon of bedrijf zich achter een gsm nummer
 • Kunt u het nummer waarmee gebeld wordt niet terugbellen of wordt er nooit opgenomen?
 • Wordt er gebruik gemaakt van een gmail email-adres ( deze kan geheel anoniem worden aangemaakt)
 • Gebruikt het bedrijf of persoon een postbus adres en heeft het geen ontvangstadres
 • Vraagt het bedrijf* of persoon om een kopie van uw timeshare documenten? (nooit afgeven of opsturen)
 • Staat een eventuele website vol met taalfouten, te wijten aan slechte google-vertalingen en desinteresse?
 • Staat er veel, van andere sites gekopieerde inhoud op hun eventuele website en wordt er gebruik gemaakt van foto’s van derden?

Blijf dan weg bij dit soort bedrijven en / of personen. U zult niet de eerste zijn van wie de gegevens worden verkocht aan derden.
Wilt u informatie met betrekking tot een mogelijke Timeshare Claim? Neem dan snel contact met ons op of vul de Timeshare Reclaim Hulp in. Er zijn natuurlijk meerdere bedrijven die leden helpen met hun Timeshare Reclaim. Deze bedrijven echter, bevinden zich in Spanje, waardoor u zelf naar Spanje zult moeten gaan om een en ander in te laten leiden door een bedrijf dat werkt volgens de wetgeving van Spanje en u geen enkele resultaat-garantie geeft. Wees voorzichtig hiermee. Het is veiliger om gewoon uw zaken te laten beheren door een bedrijf dat werkt vanuit uw eigen land en bezoekadressen heeft in uw eigen land. Denk hierbij aan Immoclaim.nl.

* dit kunnen personen zijn die zich voordoen als jurist, maar dit in werkelijkheid niet zijn en dus geen timeshare claim op zullen starten. Het kunnen ook bedrijven en/of stichtingen zijn die bijvoorbeeld nauwverwant aan timeshare gerelateerde bedrijven zoals de RDO zijn en waarvan wij vernomen hebben dat zij misschien wel gegevens van timeshare eigenaren doorverkopen aan derden.

error: Content is protected !!