Timeshare Atonement

Timeshare Atonement is een cold caller die erg ver gaat. De website van Timeshare Atonement is opgezet door ene heer Jörg Uehlinger of Ühlinger, een beruchte oplichter in de timeshare wereld die al meermaals is veroordeeld wegens oplichting van onder andere Timeshare eigenaren. Ook deze keer, met Timeshare Atonement, heeft deze oplichter blijkbaar de hand weten te leggen op lijsten waarop de gegevens van vele timeshare eigenaren staan. Het gaat hierbij vooral om Marriott Vacation Club leden en MGM Mutu en Diamond Resorts leden.

Timeshare Atonement

Timeshare Atonement werkwijze

Timeshare Atonement valt Nederlandstalige timeshare eigenaren lastig. Zij doet dit door middel van een Nederlandstalige medewerker, die zich frequent “Ton de Klerck” noemt. Deze “heer” vertelt dat dat meer dan 70% van de afgesloten timeshare contracten ná 5 januari 1999 onwettig zouden zijn en dat zij ook veel geld kunnen terughalen middels een Timeshare Reclaim voor de timeshare eigenaar in kwestie. Er zitten geen kosten aan vast voor de timeshare eigenaar. Het enige dat er betaald moet worden aan Timeshare Atonement is een fee van 9,2% van het binnenkort bekende Reclaim-bedrag. Al spoedig stuurt Timeshare Atonement een zeer simpele Volmacht toe aan de betreffende Timeshare eigenaar.

Wie is Timeshare Atonement?

Timeshare Atonement is bedacht door ene Jörg Uehlinger. Deze is berucht omwille van zijn oplichtings-praktijken ten nadele van timeshare eigenaren en is al meermaals veroordeeld door de Spaanse rechtbank. Blijkbaar heeft hij niets geleerd want hij probeert het ook nu weer. De man hier achter is werkzaam vanuit de Costa del Sol, meer specifiek vanuit de plaats Fuengirola, waar zeer vele- en beruchte timeshare oplichters werkzaam zijn geweest en nog steeds werkzaam zijn.

Bekende namen die dit heerschap heeft gebruikt zijn en die onder andere ook op de website van Mindtimeshare worden vernoemd zijn:

Wij zouden hier nog zeker een tiental andere namen bij kunnen voegen, dit heeft echter absoluut geen enkele meerwaarde. Wij willen echter bereiken dat timeshare eigenaren zich meer gaan realiseren dat wanneer er zich iemand ongevraagd bij hen meldt. Denk hierbij aan personen zoals Timeshare Atonement, dat zij zich realiseren dat ze altijd te maken hebben met een oplichter!

Timeshare Atonement

Ook een Timeshare Atonement slachtoffer?

Heeft Timeshare Atonement ook u benaderd met een dergelijk verhaal? Neem dan snel contact met ons op. Laat u nooit bedreigen door dergelijke malafide bedrijfjes en/of personen en betaal NOOIT!. Wilt u weten of u uw contract officieel kunt laten beëindigen en wilt u weten of u in aanmerking kunt komen voor een Timeshare Reclaim, waarbij uw contract onwettig kan worden verklaard door de Rechterlijke macht? Neem dan snel contact met ons op en laat uw contract geheel vrijblijvend en kosteloos door ons beoordelen.

error: Content is protected !!