Timeshare annulering middels huisbezoek

Wij begrijpen dat een timeshare annulering voor vele timeshare eigenaren van groot belang en dringend gewenst is, maar dat het niet voor iedereen mogelijk is om naar ons kantoor te komen. Om deze reden bieden wij nu ook de mogelijkheid, aan timeshare eigenaren uit België en Nederland, om gebruik te maken van  onze “Thuisbezoek” mogelijkheid! Indien u dit wenst, maken we graag een afspraak bij u thuis, op een tijdstip dat het u uitkomt. Zodat we samen, in uw eigen omgeving, uw mogelijkheden kunt bespreken en de timeshare annulering zo snel mogelijk kunnen inzetten

Neem hiervoor gewoon even contact met ons op: +31 33 2022 096 Of vul ons contactformulier in. Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.

Een gegarandeerde timeshare annulering

Wij zijn gevestigd en geregistreerd in Nederland. Wist u dat de actieve verkoop van timeshare producten in Nederland verboden is? Mede hierdoor kunnen wij uw timeshare annulering verzorgen en zullen wij ook bekijken of er mogelijkheden zijn om geld terug te vorderen. Geld dat u destijds heeft geïnvesteerd in een timeshare eigendom dat nu absoluut geen investering blijkt te zijn! Timeshare Stop helpt consumenten bij de oplossing van hun timeshare probleem. 100% van de klanten, die van onze dienstverlening gebruik hebben gemaakt, zijn door ons geholpen. Wij hebben alle timeshare contracten kunnen beëindigen en hebben in vele gevallen geld terug kunnen vorderen.

Timesharestop wederom te zien op RTL4!

In het programma LifestyleXperience op RTL4 zullen wij wederom te zien zijn. Timesharestop zal vanaf zondag 17 april 2016 de meest actuele problematiek met betrekking tot timeshare, belichten en toelichten. Iedere uitzending zullen wij een timeshare-probleem, waardoor mensen hun timeshare annuleren, onder de aandacht brengen. Het zal hierbij gaan om de wijze van verkoop door de timeshare bedrijven, maar ook over de producten die er verkocht worden en waarom juist deze producten worden verkocht. Wij zullen trachten om de timeshare industrie iets transparanter te maken. Met andere woorden: Wij leggen de trucs van de timeshare bedrijven (RDO en nauwverwante bedrijven), bloot. Ook voor u zal een timeshare annulering vroeg of laat wenselijk of zelfs noodzakelijk worden.

error: Content is protected !!