Timeshare advocaten Timeshare advocaten

Timeshare eigenaren die van hun timeshare verplichting af willen,zijn erg angstig om stappen te ondernemen. Vaak worden ze benaderd door timeshare advocaten die geen advocaat zijn maar alleen uit zijn op het geld van de timeshare gedupeerden. Wij horen dit vrijwel op dagelijkse basis van timeshare eigenaren die ons benaderen via onze website. Wij veroordelen iedere instantie die misbruik maakt van de nood van de vele timeshare eigenaren. Timeshare advocaten of timeshare notarissen, ze zijn een veelgehoord begrip in de timeshare oplichtings-wereld.

Wij van Timesharestop begrijpen het gevoel van de timeshare eigenaren volkomen. Ze zijn sceptisch en angstig, bang om een verkeerde stap te zetten, dit vanwege het feit dat er zoveel negatieve verhalen bekend zijn tegenwoordig, waarbij de fictieve timeshare advocaten een rol spelen. Wij kunnen dit gevoel dan ook niet direct wegnemen, wel kunnen wij timeshare gedupeerden waarschuwen en hen wijzen op hun gezond verstand. Wij begrijpen dat deze timeshare gedupeerden, die vaak radeloos zijn, al benadeeld zijn door zowel de timeshare industrie en de vele timeshare oplichters. De timeshare industrie heeft hen een product verkocht dat bij nader inzien toch niet zo “Fantastisch” bleek te zijn als dat men hen deed geloven, tijdens de verkoop presentatie.

Timeshare waarheid

Het ruilsysteem werkt niet zoals men had beloofd, De onderhoudskosten stijgen jaarlijks, Uw timeshare eigendom kan niet worden verkocht, nee ook niet door zogenaamde timeshare advocaten, u blijft lastig gevallen worden door timeshare verkopers, iedere keer als u op vakantie bent in een timeshare resort en u blijft ongevraagd benaderd worden door personen of fictieve bedrijven die zich uitgeven als timeshare advocaten. Timeshare gedupeerden weten inmiddels allemaal dat men niet zomaar even kan stoppen met zijn of haar timeshare verplichting en dat het inmiddels veel goedkoper is om op vakantie te gaan zonder een timeshare verplichting.

Timeshare schaamte timeshare advocaten

Bezoekers van onze website, die ons benaderen, schamen zich vaak om openlijk over hun timeshare problemen te praten. Echter zodra zij van ons te horen krijgen dat zij zeker niet de enigen zijn die met hetzelfde probleem te maken hebben, worden ze vaak meer open en komen de verhalen( ook over zogenaamde timeshare advocaten ), problematiek en woede naar boven. Wij van Timesharestop hebben veel begrip voor de situatie en hebben een luisterend oor. Wij hebben enorm veel ervaring m.b.t. de timeshare branche en maken gebruik van een enorm internationaal netwerk van onder andere Ex-timeshare verkopers en managers die afstand hebben genomen van deze dubieuze industrie en bereid zijn hun kennis en ervaringen te delen met ons. Zij schamen zich vaak voor het feit dat zij werkzaam waren in deze branche en hopen op deze wijze toch nog de door hun opgedane kennis en ervaring op een positieve manier aan te wenden. U als timeshare eigenaar, of moeten we zeggen, timeshare gedupeerde, profiteert hier enorm van. Wij kunnen dan ook uw timeshare ontbinding garanderen.

U komt in contact met timesharestop

Tijdens het allereerste, meestal telefonische, contact dat we hebben met onze klanten, proberen we duidelijk te achterhalen wat exact de problematiek is en wat er zoal is ondernomen door de klant om tot een oplossing hiervan te komen. Vaak hebben wij een adviserende functie, heeft dit niet geleid tot het gewenste resultaat dan zullen wij alsnog overgaan tot de contract ontbinding van onze kanten, indien gewenst.

Timeshare bescherming en aandachtspunten Timeshare advocaten

Wat kunnen timeshare eigenaren doen om zich te beschermen tegen de vele vormen van timeshare oplichting, waaronder de timeshare advocaten.

  • Wordt u ongevraagd benaderd door een stichting – persoon of (fictief) bedrijf met betrekking tot uw timeshare eigendom. Wees dan dubbel gewaarschuwd! Vraag uzelf af: Hoe komen zij aan uw gegevens? Onze tip is dan ook om weg te blijven bij hen. Zij hebben niets goeds in de zin!
  • Heeft u contact met een stichting – bedrijf of persoon die verschuilt achter een postbusnummer en/of gsm nummer, dan geldt hetzelfde advies. Hebben deze dan ook nog eens geen bezoekadres dan moeten bij u de alarmbellen gaan rinkelen!
  • Zoek informatie op via Google. Tegenwoordig is vrijwel alles te vinden op het internet over de diverse instanties die zich bezighouden met timeshare. Een gewaarschuwd mens telt voor 2! Tegenwoordig is er veel te lezen over de timeshare advocaten die actief zijn.
  • Kijk naar de historie van zo’n stichting – persoon of bedrijf. Is er iets vermeld waardoor u op uw hoede zou moeten zijn, wees dan ook op uw hoede! Er zijn vele voorbeelden waaruit blijkt dat deze instanties alleen uit zijn op uw geld, zonder daar iets concreets voor te doen. Bekend voorbeeld in Nederland is een collectieve actie die is opgezet tegen een timeshare bedrijf op Gran Canaria (Palm Oasis) deelnemers aan deze collectieve actie werd soms wel om een bedrag gevraagd van €1500,- . Bij vele instanties, waaronde het ECC, was al op voorhand bekend dat deze actie geen enkele kans van slagen had en dus gedoemd was te mislukken. Wij van Timesharestop vinden deze collectieve actie dan ook een zwarte bladzijde uit de geschiedenis van timeshare en consumenten in Nederland en daarbuiten. Zowel de initiator (een Nederlandse stichting) als de timeshare advocaten ( of advocaat) in kwestie hadden deze collectieve actie nooit mogen doorzetten. Dat zij dit wel hebben gedaan is compleet ten koste gegaan van deze timeshare eigenaren. Zij zien zich geconfronteerd met een financieel verlies en zijn daarnaast nog steeds timeshare eigenaar! Timeshare advocaten bellen u
  • Iedereen die tegen u zegt dat ze een koper hebben voor uw timeshare eigendom, veel nep- timeshare advocaten beweren dit, heeft slechte bedoelingen met u, wees u daarvan bewust! Breek onmiddellijk ieder contact af met deze oplichters(want dat zijn het). Wij begrijpen dat u graag uw geld terug wilt, op wat voor manier dan ook. Geld dat u heeft geïnvesteerd in iets dat bij nader inzien toch geen investering bleek te zijn. Neem uw verlies en zorg ervoor dat uw timeshare contract wordt ontbonden. Wij van Timesharestop hebben veel begrip voor uw situatie en garanderen uw timeshare ontbinding. Wij zullen tevens voor u onderzoeken welke mogelijkheden u heeft om geld terug te vorderen.

Onze klanten krijgen van ons, indien gewenst, verifieerbare referenties mee en gedurende het gehele proces behouden wij contact met onze klanten. Wij zijn ook in het weekend bereikbaar voor zaken die onmiddellijke aandacht vragen. Wij begrijpen de ernst van uw timeshare probleem en gaan hier uiterst zorgvuldig mee om. Onthoud goed dat u niet de enige bent en dat wij ook uw verhaal al vele malen hebben gehoord!

Timeshare advocaten die u benaderen en die het goed met u voor hebben, bestaan niet! Uw timeshare eigendom verkopen is onmogelijk en bedrijven die zich verschuilen achter een postbusnummer en/of GSM nummer hebben niets goeds in de zin. Indien u uitgaat van deze aandachtspunten dan bent u al redelijk goed beschermt tegen de vele timeshare oplichters.

Wilt u uw timeshare annuleren, neem dan snel contact met ons op.

Timeshare advocaten

error: Content is protected !!