Timeshare advies kan u geld opleveren!

  • Veel timeshare eigenaren zijn onder hoge druk gezet ten tijde van hun aankoop
  • De meeste timeshare eigenaren hebben tijdens hun aankoop een aanbetaling gedaan. Ook al was dit meestal wettelijk verboden!
  • De timeshare is aan hen verkocht als zijnde een ‘goede investering’. Dit is in vele gevallen niet toegestaan!
  • Timeshare eigenaren waren zich niet bewust van het feit dat ze werden uitgenodigd op een verkooppresentatie.
  • Timeshare advies heeft vrijwel niemand ontvangen ten tijde van aankoop, ze werden onder valse voorwendselen overgehaald tot het doen van hun aankoop
  • Men heeft onvoldoende informatie gekregen van hun Timeshare Resort
  • Het timeshare bedrijf komt zijn verplichtingen of beloftes niet na
  • Er is onvoldoende beschikbaarheid bij het ruilbedrijf zoals RCI

Timeshare advies voor eigenaren die geld hebben geïnvesteerd in iets dat helemaal geen investering blijkt te zijn. Indien u uw timeshare contract wil ontbinden dan verliest u al uw geïnvesteerde geld. Een timeshare waarvan u dacht dat het eenvoudig weer te verkopen zou zijn, of waarvoor u in ieder geval een gedeelte terug zou ontvangen. Helaas is de praktijk geheel anders. Timeshare is niet verkoopbaar in de huidige markt. Indien u, net zoals zovele anderen, ook van mening bent dat men tegen u heeft gelogen of dat men u misleidende informatie heeft gegeven ten tijde van uw aankoop, dan zullen wij uw mogelijkheden onderzoeken om geld terug te vorderen. Neem hiervoor contact met ons op voor het verkrijgen van een gedegen Timeshare advies.

Wij garanderen dat, na gebruikmaking van onze services en timeshare advies, uw Timeshare contract ontbinding gerealiseerd zal zijn. Op deze manier verzekert u zich ervan dat u nooit meer onderhoudskosten hoeft te betalen.

 

Ga naar het Timeshare Stop reclaim formulier

Een timeshare contract ontbinding – Al mijn geïnvesteerde geld weg?

Er zijn tal van aspecten die een rol spelen m.b.t. uw timeshare contract ontbinding en terugvordering van gelden. Sommige punten hebben betrekking op de verandering van de gehele timeshare wetgeving. Voor ons is het dan ook van belang om te weten wanneer u uw timeshare heeft gekocht, en waar u het heeft gekocht. Van belang is het ook om te weten of men u destijds een aanbetaling heeft laten doen. Deze punten hebben niet zozeer betrekking op uw timeshare contract ontbinding maar wel op de mogelijkheid om geld terug te kunnen vorderen van uw timeshare bedrijf. Buiten deze genoemde aspecten zijn er nog een aantal punten van belang waardoor wij uw timeshare contract ontbinding op een snelle en gerechtelijke wijze kunnen realiseren. Neem hierover contact met ons op zodat wij met u uw beste opties kunnen bespreken. Wij garanderen uw timeshare contract ontbinding en zullen eveneens uw mogelijkheden om geld terug te vorderen gaan onderzoeken. Ook al is het verkopen van uw timeshare, mede door de opkomst van het internet onmogelijk geworden. Wij kunnen ervoor zorgen dat u toch eventueel geld terug kunt laten vorderen vorderen door ons. U heeft geen kosten met betrekking tot deze terugvordering, niet vooraf, niet tijdens en niet naderhand. Wel zullen wij 25% van het eventueel uitbetaalde bedrag behouden.

Timeshare contract ontbinding en geld terug eisen

Timeshare garandeert dat, na gebruikmaking van onze service en timeshare advies, de ontbinding van uw timesharecontract gerealiseerd zal zijn.

Recentelijke ontwikkelingen op de Canarische eilanden hebben ervoor gezorgd dat wij nu nog meer mogelijkheden hebben om uw geld terug te vorderen! Niet alleen een timeshare contract ontbinding realiseren wij maar ook het terugvorderen van geld zal door ons hopelijk sneller worden gerealiseerd. Het volgende artikel is gepubliceerd op 14 April 2015 en is geschreven in het Duits.

 

Lees meer
error: Content is protected !!