The Suites Beverly Hills

De Silverpoint aanbieding zoals The Suites Beverly Hills die momenteel (ongevraagd) per email wordt verstuurd en per telefoon wordt aangeboden aan timeshare eigenaren, wijkt eigenlijk niet af van de Fly-Buy aanbiedingen van andere Cold Callers. Het is echter opvallend, dubieus en twijfelachtig dat de bekende Websites, die van zichzelf zeggen dat ze er zijn voor de timeshare eigenaar zijn, geen enkele melding hebben gemaakt van deze Silverpoint aanbieding bij The Suites in Beverly Hills op Tenerife. Wel wordt er gewaarschuwd tegen andere Cold Callers, die overigens vrijwel hetzelfde doen als het dubieuze bedrijf, Silverpoint op Tenerife, maar geen slecht woord over het timeshare bedrijf Silverpoint. Hiermee wordt weer eens bevestigd wat wij en vele anderen al geruime tijd melden op onze website, namelijk dat de RDO er primair is voor de timeshare bedrijven en haar verkopers. De timeshare eigenaar moet gewoon de jaarlijkse onderhoudskosten blijven betalen. Alleen hierdoor is het inkomen van de RDO en aanverwante bedrijven gegarandeerd! Ook in Nederland is er een website te vinden die aangeeft dat ze er is voor de Timeshare eigenaar, echter gelijktijdig heeft zij nauwe banden met de RDO….. Hoezo tegenstrijdig, dubieus en uiterst twijfelachtig! De Silverpoint aanbieding bij The Suites Beverly Hills moet bekend gemaakt worden, aangezien deze zeer veel slachtoffers zal maken. Het is ons al bekend dat deze Silverpoint aanbieding op dit moment al diverse gedupeerden gemaakt heeft! Alles draait hierbij om een investering in het bedrijf “The Suites Beverly Hills” dat een uitvinding van het dubieuze timeshare bedrijf Silverpoint op Tenerife is.

 

Meer info over de Silverpoint investering die geen investering is.

The Suites Beverly Hills – wat is het?

De laatste tijd komen er zeer veel berichten bij ons binnen over The Suites Beverly Hills en andere Silverpoint aanbiedingen. De Cold callers hebben vrijwel allemaal dezelfde strategie. Ze vertellen de timeshare eigenaar dat ze een koper hebben voor het timeshare lidmaatschap. Ook horen we steeds vaker dat personen die ooit een Vakantie promotie pakket hebben gekocht, oftewel een paar weken vakantie hebben aangeschaft, meestal via een verkoop presentatie, worden benaderd per telefoon of email met de mededeling dat het gebruiksrecht van deze weken binnenkort komt te vervallen. Om dit gebruiksrecht te verlengen, moeten ze een bedrag ter hoogte van €100 – € 150 betalen. De Silverpoint aanbieding , waaronder die bij The Suites Beverly Hills is inhoudelijk niet veel anders dan die van de vele Cold Callers die timeshare eigenaren proberen op te lichten.

Silverpoint aanbieding om de timeshare door te lichten

Hoe gaat deze Silverpoint aanbieding in zijn werk en wat houdt deze nu eigenlijk in?

  • Silverpoint stuurt een email naar de timeshare eigenaren. Hoe ze aan dit email adres komen weten we niet, het kan echter zijn dat het hierbij gaat om timeshare eigenaren of vakantiegangers die hier verbleven hebben en hun email adres hebben achtergelaten. Hierdoor zijn ze dus een potentieel slachtoffer van dit niets ontziende timeshare bedrijf genaamd “Silverpoint”. Nederlandstalige eigenaren hebben de volgende email ontvangen:
Klik hier voor de email

BEL ONS!

U wilt uw timeshare contract beëindigen of u wilt meer info m.b.t. een timeshare bedrijf?

NEEM DAN CONTACT MET ONS OP:

  • +31 33 2022 096

Of vul ons contactformulier in

TIMESHARESTOP WAS OP

RTL4-logo

Bekijk hier de uitzending terug.

Bewaren

Hoe gaat Silverpoint vervolgens verder?

The Suites at Beverly Hills – de uitnodiging

The Suites Beverly Hills

Zodra u ingaat op de Silverpoint aanbieding, dan krijgt u de  aanbieding om voor een bedrag tussen de  €170,- en € 300 een week gebruik te maken van een accommodatie die door Silverpoint wordt aangeboden aan u.

Met als doel de verkoop van The Suites Beverly Hills boekt Silverpoint de accommodatie voor u. Dit noemen we een FLY-BUY. Vliegen en kopen… U komt terecht in de verkoop machine van Silverpoint op Tenerife. Silverpoint weet dat u een ontevreden timeshare eigenaar bent en dat u het liefst van uw timeshare af wilt. Dit stond immers in de Email vermeld, waardoor u op de link in de email heeft geklikt.

Fly-Buy’s zijn een goedkope manier van klantenwerving voor timeshare bedrijven. Ze hebben geen personeel nodig dat op straat klanten werft door middel van het geven van kraskaartjes, geen taxi kosten enz. De verkopers weten dat hun nieuwe klanten ontevreden zijn over hun timeshare eigendom en weten dus dat ze een zeer goede kans hebben om, met behulp van veel leugens en misleiding, deze klanten een nieuw product te kunnen verkopen. Deze Silverpoint aanbieding bij onder andere The Suites op Beverly Hills is zeer goed doordacht en wordt op dit moment met veel succes uitgevoerd door de Silverpoint timeshare verkopers, die al jarenlang bekend staan als zijnde nietsontziend, leugenachtig en zonder enig normen- en/of waardenbesef.  Laat u door hen niet misleiden! De Nederlandstalige verkopers van Silverpoint zullen trachten bevriend met u te raken door middel van het laten zien van foto’s van hun kinderen enz. Vergeet niet dat deze verkopers ook bij andere timeshare bedrijven gewerkt hebben, waaronder Diamond Resorts. Ook daar hebben zij vele vakantiegangers gedupeerd. Laat u dit niet overkomen. Bent in aanraking geweest met de verkopers van Silverpoint? Neem dan gewoon even contact op met ons. Wij kunnen u precies aangeven waar u op moet letten en wij kunnen u gegarandeerd behulpzaam zijn bij de timeshare contract ontbinding.

Bewaren

Silverpoint aanbieding

Aktuele Silverpoint aanbieding

SIlverpoint aanbieding

De Silverpoint aanbieding gaat verder: Ten tijde van uw verblijf in een van de Resorts van Silverpoint Vacations SL, heeft u een afspraak met 1 van de timeshare verkopers, werkzaam bij dit bedrijf. Deze trachten uiteraard eerst te weten te komen welke problemen u ondervindt met uw huidige timeshare lidmaatschap. Uiteraard hebben deze verkopers DE oplossing voor uw problematiek.

Zij zullen u het volgende voorstellen: Silverpoint neemt uw huidige timeshare lidmaatschap terug. Soms zeggen zij dat ze deze terugkopen van u. U zult hiervoor echter GEEN geld in handen krijgen. De terugkoop door Silverpoint is alleen geldig indien u iets nieuws koopt bij Silverpoint vactions SL. De verkopers zullen u een product voorstellen waarbij u de eerste jaren geen onderhoudskosten hoeft te betalen, dit aangezien Silverpoint uw timeshare zal verhuren, zo vertellen ze u. Het kan nu 2 kanten opgaan. De ene mogelijkheid is nog slechter dan de andere. In ieder geval zult u spijt krijgen van uw aankoop en hierdoor erg veel geld kwijtraken. Deze Silverpoint aanbieding, inclusief die bij The Suites Beverly Hills is erop gericht het bedrijf te verrijken en u extreem te verarmen.

  • Silverpoint neemt uw timeshare terug en u koopt 1 of meerdere weken bij hen waarbij u de MONDELINGE garantie wordt gegeven dat Silverpoint deze timeshare binnen een paar jaren met winst voor u zal verkopen en dat u tot die tijd geen onderhoudskosten hoeft te betalen aangezien Silverpoint uw “eigendom” zal verhuren. Met deze “verhuuropbrengst” zal Silverpoint uw onderhoudskosten betalen.

RESULTAAT VAN DEZE AANKOOP: Na ongeveer 2 tot 3 jaren stopt Silverpoint met de verhuur van uw timeshare eigendom, waardoor u geconfronteerd gaat worden met torenhoge jaarlijkse onderhoudskosten die blijven stijgen. UW TIMESHARE ZAL NIET WORDEN VERKOCHT DOOR SILVERPOINT.

  • U krijgt de aanbieding om te investeren in zogenaamde Participaties van “The Suites op Beverly Hills“. Een op het moment van aankoop, NIET bestaand of geregistreerd bedrijf!! Deze participaties koopt u van het bedrijf “Silverpoint Vacations SL”. Die op haar beurt de Directeur is van The Suites Beverly Hills???

RESULTAAT VAN DEZE AANKOOP: NA 3 jaren zal er niets meer worden verhuurd, waardoor u verplicht bent de hoge jaarlijkse onderhoudskosten te betalen. Verkopen is onmogelijk en u heeft zichzelf een enorme financiële last op de hals gehaald. Ons advies is duidelijk: Ga niet in op de Silverpoint aanbieding bij The Suites op Beverly Hills en laat u niet verleiden tot het doen van een uitermate dubieuze aankoop waarvan u zeer veel spijt gaat krijgen.

Wilt u uw timeshare contract beëindigen? Neem dan gewoon contact met ons op. Wij ontbinden uw timeshare gegarandeerd!  In tegenstelling tot andere bedrijven.stichting.personen, hebben wij geen nauwe banden met de RDO. Wij krijgen dan ook geen kerstkaarten van hen. Nee het liefst zou de RDO en gelieerden, waaronder de gehele timeshare industrie ons zien verdwijnen. Wij beloven echter dat wij ons zullen blijven inzetten om de timeshare eigenaren, en andere mensen die op een negatieve wijze in aanraking zijn gekomen met deze hebberige timeshare industrie, te helpen met al hun voorkomende timeshare problemen. De schandalige Silverpoint aanbieding bij The Suites Beverly Hills is onderdeel van deze problematiek. De problematiek waarvoor de RDO en instanties / stichting die nauwe banden hebben met de RDO, hun ogen bewust sluiten.

Bewaren

error: Content is protected !!