Stop Timeshare!

Wij zijn Timeshare-stop en wij willen iedereen oproepen om timesharing te stoppen. Stop met timeshares kopen en doe er wat aan als u van uw timeshare contract af wilt. Wat timeshare is? Onder timesharing verstaat men het kopen van diverse verblijfsaccommodaties in populaire vakantiebestemmingen, waarbij men slechts voor bepaalde gedeeltes van een jaar eigenaar wordt van een accommodatie.Echter, hier zitten vele addertjes onder het gras en de mensen met die een timeshare contract afgesloten hebben, zijn hier de dupe van! Dus stop timeshare samen met ons en laat het ons weten als u een timeshare contract heeft waar u vanaf wilt1

Hoe we timeshare stoppen?

Wij van Timeshare-stop zijn in 2014 begonnen met het delen van timesharing informatie, als eerste in het Nederland (en Duits). Hierdoor helpen wij al 2 jaar timeshare eigenaren de problemen met hun contract op te lossen. Het geven van timesharing informatie in combinatie met het ontbinden van timeshare contracten en het te woord staan van vaak zeer emotionele klanten, hebben ons een duidelijk inzicht gegeven in waar precies de timeshare problematiek vandaan komt en hoe het komt dat deze problematiek alleen maar groter aan het worden is. Daarom blijven wij ook de komende jaren actief en vastberaden doorgaan voor een stop van timeshare. Eveneens gaan wij door met het actief ontbinden van timeshare contracten!

Wij gaan te werk met een unieke schriftelijke garantie. Wij garanderen de volledige ontbinding van uw timeshare contract! Sinds ons bestaan hebben wij een score van 100% behaald met betrekking tot het annuleren en/of ontbinden van timeshare contracten van eerder gedupeerden. Daarom durven we ook deze garantie te geven: geen resultaat, geld terug.

Stop ook uw timeshare

Vindt u het tijd om uw timeshare contract te stoppen en uw timeshare voorgoed gedag te zeggen? Stop uw timeshare ook door bij ons aan te kloppen. Wij helpen u graag. U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. Onze adviseur neemt dan binnen 24 uur contact met je op.

error: Content is protected !!