Sim Legal Services

SIm Legal Services die ook wel de naam Sim Administration gebruikt, is een notoire cold caller die timeshare eigenaren actief benadert, is weer actief. In 2015 kregen wij al meldingen van diverse cold call activiteiten door Sim Legal Services. In de afgelopen week en deze week kregen wij wederom diverseSim Legal Services meldingen van timeshare eigenaren die waren lastiggevallen. Het betrof dit keer vooral leden van Diamond Resorts in Spanje. Een groot aantal van hen waren benaderd per Email. In deze email deed de medewerker van Sim Legal Services voorkomen, dat de betreffende Timeshare eigenaar hén had benaderd. Dit was echter absoluut niet het geval. Het betreft ook hier gewoon een Cold Caller, of moeten we zeggen Cold Mailer?

 

 

Dennis Rietvelt en Jeroen Brussel namens Sim Legal Services

Sim Administration

Foto van Jeroen Brussel oftewel Martijn Brussel

Klanten van ons doen melding dat de naam Dennis Rietvelt ook hier opduikt als zijn de vertegenwoordiger van Sim Legal Services. Het is deze Dennis Rietvelt die ook ander klanten heeft benadeeld, dit samen met zijn partner, de heer Jeroen Brussel. Zij gebruikten toen het niet-bestaande bedrijf JB Legal. Klanten werden opgelicht voor bijna €9000,=. Ook destijds werd er een afspraak gemaakt bij een notaris waar zij de schijn wekten dat er een legale volmacht wordt getekend. Sim Legal Services gaat zelfs zo ver, dat zij met timeshare eigenaren naar een notaris gaat  (legalisatie handtekening) om deze slachtoffers uit hun timeshare verplichting te halen. Hiervoor rekent SIm Legal €1100,= !! Dit terwijl deze gedupeerden geheel gratis kunnen worden verlost van hun timeshare contract aangezien zij de leeftijd hebben bereikt van 85 jaar. Dennis Rietvelt en Jeroen Brussel generen zich niet om deze oude mensen van hun spaargeld te ontdoen op een zeer lage wijze. Het gaat echter nog verder.

Volmacht voor advocaat ?

JB Legal en Sim Legal Services zeggen dat ze de diensten van advocaat Ruben Padron Perez gebruiken (misbruiken?) Jeroen Brussel gaat zelfs zo ver dat hij klanten een volmacht laat afgeven aan advocaat Ruben Padron Perez, kantoor houdende aan de Avenida Antonio Dominguez 55, 38640 in Los Cristianos op Tenerife. Zo staat in ieder geval vermeld in de volmacht die klanten in Nederland bij de notaris hebben ondertekend. Onderzoek wijst uit dat deze website – rubenpadronabogado.es – pas sinds eind 2017 online is gekomen (net zoals de website van WPP consultants)  Uiteraard hebben wij contact opgenomen met deze…advocaat? Het lukte ons alleen om contact te krijgen via het GSM nummer vermeld op de website. Hier werden wij bijzonder onprofessioneel en onvriendelijk te woord gestaan. Op onze vraag of hij de heer Jeroen Brussel kende, antwoordde hij bevestigend. Hij zei er echter ook bij dat hij deze al een jaar niet meer heeft gezien of gesproken. Hij wist tevens helemaal niets van het bestaan van klanten die hem een volmacht zouden hebben gegeven, om namens hen op te treden. Waar diende dan die bijna €9000,= voor, die de heren Dennis Rietvelt en Jeroen Brussel ( die zich ook Martijn Brussel noemt) klanten liet betalen?

De website van de zogenaamde advocaat die wordt ingeschakeld, tenminste zo staat in de volmacht van JB Legal, kunnen we niet serieus nemen.

  • 1) Er staat een Gmail email account vermeld –
  • 2) Er staan valse referenties vermeld op deze website –
  • 3) De website staat pas sinds eind 2017 online –
  • 4) De persoon achter deze website heeft geen kennis van enige afgegeven volmacht. Hiermee geeft hij dus indirect aan dat   Jeroen Brussel en Dennis Rietvelt hun klanten leugens vertellen. Maar dit was uiteraard al bekend.

 

 

Inside Timeshare

Ook de goede- en uitermate informatieve website “Inside timeshare” besteedt inmiddels aandacht aan Sim Administration oftewel JB Legal en de persoon hier achter “Jeroen Brussel:”.  Ook de relatie tussen deze oplichter en bedrijfjes aan wie hij zijn diensten aanbiedt . Vooral wordt hierbij aandacht besteed aan het feit dat Sim legal ServicesSim Administration momenteel cold call activiteiten pleegt namens een ander bedrijf, nl.. TRC op Gran Canaria.

Bent u in aanraking geweest met Sim Administration of bent u inmiddels al benadeeld geweest door Jeroen Brussel of Sim Administration? Neem dan snel contact met ons op.

 

 

Sim Legal Services en JB Legal

De emails die gestuurd zijn door Sim Legal Services, werden aan ons doorgestuurd door klanten die door hen waren benaderd. In deze email wordt de timeshare eigenaar bedankt dat zij contact heeft opgenomen met deze cold caller. Hetgeen volstrekt onwaar is! Sim Legal Services maakt melding van hun international netwerk van internationale juristen en netwerk van kantoren in Benelux, Duitsland, Spanje en Engeland. Zij schrijven verder: “Zaken verschillen en er is geen magische universele oplossing voor handen“. Deze zin kwamen wij ook tegen bij het bedrijf WPP Consultants Hier maakte ene Martijn Spronk dezelfde taalfout, voor handen i.p.v. voorhanden. Wij zijn iets verder gaan spitten en hebben contact opgenomen met SIm Legal Services. Wij werden te woord gestaan door een zeer vriendelijke en hulpvaardige vrouw die al onze vragen beantwoordde. Helaas kon zij ons niet verder helpen, want de verantwoordelijken waren even niet aanwezig. Wel vertelde ze ons, dat het bedrijfje WPP Consultants, evenals JB Legal ( van de heer Jeroen Brussel )  onderdeel uitmaakt van Sim Legal Services. Laat nu met name JB Legal het thema zijn van een onderzoek en artikel dat wij later deze week zullen plaatsen.

Zie hierboven de website die in het leven is geroepen voor alle gedupeerden van Realistix software. Het product dat door Jeroen B. van Intelligent Software Solutions en JB Legal, werd verkocht.

Zie hierboven de website van Sim Legal Services. Simadministration.com Middels deze website trachten ze klanten te werven voor het bedrijf TRC op Gran Canaria, zo werd ons medegedeeld. De personen achter Sim Legal Services zijn dezelfde personen die ook achter JB Legal zitten.

Sim Legal Services strooit met namen

Sim legal services vermeldt in haar correspondentie naar klanten diverse telefoonnummers, waaronder ook het nummer van een bedrijf op  Gran Canaria. Zou het zo zijn dat er hier sprake is van enige samenwerking, of gebeurt dit zonder medeweten van dit bedrijf?

Een medewerkster van Sim Legal Services en Dennis R. zelf, bevestigen deze samenwerking. Wij vragen ons af waarom een zichzelf respecterend bedrijf in zee zou willen gaan met bedrijven die zich er niet voor schamen om veel geld afhandig te maken van timeshare eigenaren, waaronder mensen van 85 jaar en ouder.

SIm Legal Services

JB Legal – Sim Legal Services

Het maakt niet zo heel erg veel uit wie nu echt wie is of wie met wie samenwerkt. Wat wel uitmaakt is dat JB Legal, een niet geregistreerd bedrijf in Spanje is. De man achter JB Legal is de heer Jeroen B. die we ook kennen van ISS ( Intelligent Software Solutions ), het bedrijf dat de verkoop organiseerde en actief uitvoerde, van de software “Realistix”of Realistix Solutions. Dat Sim Legal Services ook samenwerkt met, of klanten werft voor derden is natuurlijk niet verboden. Wel moeten we ons natuurlijk de vraag stellen: Welk zichzelf respecterend bedrijf wil samenwerken met een persoon die de naam JB Legal misbruikt, doet voorkomen alsof het een bestaand bedrijf is ( wat het niet is), de naam misbruikt van een advocaat die hier niet van op de hoogte is en geld afhandig maakt van klanten, door het verstrekken van valse informatie en daarbij in ieder geval klanten zwaar misleidt.

Hieronder zien we een voorbeeld van Email-verkeer van Sim Legal Services aan een klant van ons. Hierin zien we duidelijk de telefoonnummer vermeld van hun partner.

Timeshare Reclaim

Bent u in contact geweest met Sim Legal Services of JB Legal of WPP Consultants? Neem dan snel contact op met ons. Wij geven u alle duidelijke informatie waarop u recht heeft. Bent u timeshare eigenaar en wilt u van uw contract af? Laat dan uw contract kosteloos en geheel vrijblijvend door ons beoordelen. Mogelijkheden zijn altijd aanwezig.  Een timeshare contract ontbinding, waarbij u gebruik kunt maken van onze 100% resultaat garantie. Een Timeshare Reclaim, waarbij u eveneens een 100% zekere garantie krijgt van ons. Wij halen uw recht en doen dit al sinds 2014! Bekijk het onderstaande filmpje en zie hoe eenvoudig en toch uiterst doeltreffend een echte en officiële timeshare reclaim kan zijn voor u.

error: Content is protected !!