Geld terugvorderen middels een Legal Claim

Uw timeshare verkopen is onmogelijk. Dit betekent echter niet dat al uw geld verloren is!

Ook al kunt u uw timeshare niet verkopen, dit betekent niet dat al uw geld dat u heeft geïnvesteerd in een timeshare bij bijvoorbeeld Silverpoint Vacations sl, definitief verloren is. Vaak zijn er wel degelijk goede mogelijkheden voor een specialist om geld voor u terug te vorderen. In vele gevallen is er zelfs een goede mogelijkheid om uw contract door een bevoegde rechtbank, nietig te laten verklaren. Dat betekent dat het timeshare bedrijf in kwestie, het complete aankoopbedrag plus extra’s, aan u terug moet betalen.

Informeer direct naar uw mogelijkheden. Timesharestop heeft meer dan 3 jaren ervaring op dit gebied. Wij bieden een gegarandeerde contractontbinding en zullen iedere mogelijkheid benutten om geld voor u terug te vorderen.

Welke mogelijkheden heb ik?Neem contact op

Silverpoint Tenerife

Vele waarschuwingen zijn er op het internet te vinden m.b.t. het beruchte timeshare bedrijf Silverpoint Tenerife. Lees de timeshare informatie op deze en andere pagina’s en trek uw conclusies. Dit bedrijf met haar niets ontziende verkopers is een absolute afrader!

Silverpoint Tenerife heeft een nieuwe verkoop-truc!

Ga niet in op uitnodigingen van dit timeshare bedrijf om tegen gereduceerde prijzen een week vakantie te komen vieren in 1 van hun resorts. Silverpoint Tenerife wil op deze wijze hun investeringsproducten aan u verkopen.

Het beruchte timeshare bedrijf Silverpoint op Tenerife verstuurt op dit moment de volgende emails aan timeshare eigenaren van andere timeshare bedrijven, waaronder Diamond Resorts International. Nederlandstalige timeshare eigenaren krijgen een uitnodiging om hun timeshare eigendom te laten doorlichten. Ze moeten hiervoor wel naar Tenerife komen en hiervoor “slechts” €170 tot €300 betalen voor een week accommodatie in het beruchte timeshare resort: Beverly Hills Club.   Wij willen alle timeshare eigenaren dan ook beslist afraden om hierop in te gaan! Ook worden momenteel veel timeshare eigenaren benaderd door het Call Centre van Silverpoint, de medewerker zal u zeggen dat u iets heeft gewonnen en dat u een weekje naar een Resort op Tenerife mag: Hollywood Mirage – Beverly Hills Club of Club Paradiso, Ga hier niet op in!!

Silverpoint Vacations waarschuwing

Silverpoint Tenerife – de timeshare verkoopmachine!

Zoals altijd moeten wij ook bij Silverpoint Tenerife constateren dat er een vaste werkwijze is die wordt gehanteerd om meer timeshare te kunnen verkopen. Dit allemaal onder het mom van “INVESTERING”, we noemen dit ook wel een “Fly Buy”. Timeshare eigenaren, nota bene van andere timeshare bedrijven, ontvangen e-mails, in dit geval van het beruchte timeshare bedrijf Silverpoint op Tenerife, dat lang door het leven is gegaan als “Resort Properties”. Timeshare eigenaren worden uitgenodigd om naar Beverly Hills Club te komen. Dit is een resort dat toebehoort aan Silverpoint Tenerife. In dit geval voor een goedkope week vakantie. Voor slechts €170 mag men een week verblijven in dit Resort, dit terwijl uw timeshare ook nog eens geheel wordt doorgelicht, oftewel: Uw timeshare wordt eens nader bekekeken.

Meer info over Silverpoint

Handelswijze van Silverpoint op Tenerife

Er zijn ons een groot aantal handelswijzen bekend van Silverpoint Tenerife. De meest actuele is dat timeshare eigenaren worden uitgenodigd door Silverpoint om naar Tenerife te komen en hier een week, tegen een zeer gunstig tarief, vakantie te komen vieren en hun timeshare te laten doorlichten. In de email die verstuurd wordt door Silverpoint Tenerife wordt de indruk gewekt dat u via hen ervoor kunt zorgen dat u uw timeshare annuleren kunt en door hen van uw huidige timeshare eigendom verlost wordt en geen onderhoudskosten meer zult hebben.

 

  • Waarom moeten timeshare eigenaren naar Silverpoint Tenerife komen om hun timeshare te laten doorlichten?
  • Hoe komt Silverpoint aan de gegevens van al deze timeshare eigenaren?

Een van de vele uiterst dubieuze producten die door Silverpoint Tenerife wordt verkocht is de zogenaamde Investering in participaties. Bijvoorbeeld bij “The Suites SL”.  Men biedt u aan, om uw huidige timeshare eigendom van u terug te nemen, zogenaamd krijgt u hiervoor een bepaald bedrag. Dit bedrag echter, krijgt u niet in handen, nee, dit bedrag is een fictief bedrag dat van de aankoopprijs van het product dat Silverpoint u aanbiedt, wordt afgetrokken. Het is dus niet zo dat Silverpoint u hiervoor geld geeft, zonder dat u lid wordt bij Silverpoint Tenerife. Over het nieuwe product wat men u aanbiedt wordt het volgende gezegd: U koopt participaties bij een bedrijf dat bijvoorbeeld “The Suites SL” is genaamd Dit houdt in dat u de eerste 3 jaren geen onderhoudskosten hoeft te betalen aangezien er een verhuurgarantie wordt gegeven. Deze verhuurgarantie is echter maar voor de duur van 3 jaren gegarandeerd! Men verteld u dat dit een zeer goede investering zal zijn, aangezien uw participaties later verkocht kunnen worden met veel winst. De verkoper van Silverpoint op Tenerife spreekt zelfs over een rendement. Let op: contractueel staat er vermeld dat het rendement tot 4 of 5%  kan zijn. het kan dus ook 0.000001% zijn. Inhoudelijk krijgt u dus wederom geen garantie.

Concluderend:

Silverpoint Tenerife

  • Silverpoint Tenerife biedt u een goedkope vakantie aan
  • Zij sturen u hiertoe, uit het niets, een email met een uitnodiging
  • De verkopers van Silverpoint willen dan uw timeshare doorlichten. Weet wel dat iedere timeshare verkoper, waar u ook bent, altijd met u wil praten over uw timeshare eigendom. Dit om te trachten u over te halen zijn of haar product te kopen. Dit is bij Silverpoint Tenerife niet anders!!
  • De aanwezige verkopers trachten u een investering in Participaties te verkopen of om u weken bij Silverpoint te verkopen. Dit zal altijd met een verhuurgarantie zijn, zodat u geen onderhoudskosten hoeft te betalen. Ook zullen zij tegen u zeggen dat Silverpoint Tenerife deze investering (Participaties of weken) voor u zal gaan verkopen met winst. DIT ZAL NIET GEBEUREN!!
Klik voor meer info over de dubieuze investeringen van SilverpointBewaren

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Silverpoint Tenerife – geen verandering

Lees meer over de actuele praktijken van Silverpoint op Tenerife.De geschiedenis van het bedrijf Silverpoint op Tenerife, bewijst dat de handelswijze bij dit beruchte bedrijf, nooit zal veranderen. Telkens weer worden timeshare eigenaren het slachtoffer van de mooie praatjes van de verkopers bij dit bedrijf. Weet dat ,indien u uw timeshare contract wilt beëindigen, dit gewoon mogelijk is zonder dat u hiervoor eerst weer een ander product moet kopen.
Neem contact met ons op en laat uw timeshare annuleren. Wij zullen tevens uw mogelijkheden onderzoeken tot het terugvorderen van geld. Geld dat u heeft geïnvesteerd in een timeshare product dat bij nader inzien helemaal geen investering blijkt te zijn, maar een zware financiële last die vaak niet alleen financiële gevolgen heeft maar ook persoonlijke gevolgen in de relationele sfeer.

  • Wilt u uw mogelijkheden kennen om uw timeshare contract te beëindigen?
  • Wilt u los hiervan ook uw mogelijkheden kennen om, ook al is het verkopen van uw timeshare lidmaatschap onmogelijk, in ieder geval een gedeelte van het door u geïnvesteerde geld terug te vorderen?
  • Vul dan ons Reclaimformulier in. Wij zullen uw mogelijkheden onderzoeken en zullen u binnen 24 uur contacteren om uw mogelijkheden met u te bespreken.
  • Bent u eigenaar bij Silverpoint Tenerife of een ander timeshare bedrijf en wilt u stoppen met het gebruik van uw timeshare lidmaatschap? Neem dan contact met ons op.
Neem contact met ons op
error: Content is protected !!

Pin It on Pinterest