Silverpoint Tenerife – Nieuwe naam en strategie?

Ook al kunt u uw timeshare van Silverpoint Tenerife, of een andere, niet verkopen, dit betekent niet dat al uw geld dat u heeft geïnvesteerd in een timeshare bij bijvoorbeeld Silverpoint Vacations sl, definitief verloren is. Wij hebben met betrekking tot de timeshare contracten van Silverpoint zeer goede mogelijkheden om middels de Timeshare Reclaim, die wij in samenwerking met Immoclaim inleiden, het timeshare contract onwettig te laten verklaren waardoor u uw aankoopbedrag terug zult ontvangen. Deze Timeshare Reclaim procedure zal door de bevoegde rechtbank in Spanje worden behandeld, met als doel de nietigverklaring van het contract. Dat betekent dat het timeshare bedrijf in kwestie, het complete aankoopbedrag plus extra’s, aan u terug moet betalen. Neem contact op met Timesharestop of met Immoclaim en laat uw contract geheel vrijblijvend beoordelen. Timesharestop heeft bijna 4 jaren ervaring op dit gebied. Zowel bij de timeshare ontbindings-procedure als bij de Timeshare Reclaim procedure kunnen timeshare eigenaren gebruik maken van de 100% resultaat-garantie!

Silverpoint Tenerife

Vele waarschuwingen zijn er op het internet te vinden m.b.t. het beruchte timeshare bedrijf Silverpoint op Tenerife. Lees de timeshare informatie op deze en andere pagina’s en trek uw conclusies. Dit bedrijf met haar niets ontziende verkopers is een absolute afrader!

Reclaim beoordelinghier invullen

Participatie-contracten Silverpoint ook onwettig!

Goed nieuws voor leden van Silverpoint! Mensen die een participatie contract hebben afgesloten bij dit notoire bedrijf kunnen hun aankoopbedrag terugkrijgen.

Het gaat hierbij om Participatie contracten die afgesloten bij “The Suites” en “Palm Beach Club”. Deze contracten zijn niet conform enige wetgeving en zijn derhalve aanvechtbaar. Dit houdt in dat Kopers hun aankoopbedrag terug zullen ontvangen.

Lees meer

Timeshare annuleren zonder verlies van uw investering

Silverpoint moet geld terug betalen aan klanten

Onderstaand een paar uitspraken van de Spaanse rechtbank waarin Silverpoint Vacations SL wordt veroordeeld. Links zit u dat Silverpoint is veroordeeld tot het terugbetalen van het volledige aankoopbedrag inclusief alle betaalde onderhoudskosten vanwege het feit dat het contract onwettig en dus ongeldig oftewel “nietig” is verklaard. Dit o.a. aangezien het contract een te lange looptijd heeft en de aankoop niet conform artikel 9.1.3 van Wet 42/98 in het contract is beschreven. Rechts ziet u de uitspraak van de Spaanse rechter waarin het contract onwettig en nietig wordt verklaard. De film in het midden is met verborgen camera opgenomen door een klant van Silverpoint. U ziet hierin hoe ver SIlverpoint gaat, om haar dubieuze producten te verkopen. Klanten worden verteld dat indien ze nog een extra aankoop doen, zij alles binnen afzienbare tijd met veel winst kunnen verkopen. Deze handelswijze komen wij ook tegenwoordig nog frequent tegen bij Silverpoint Vacations op Tenerife. Heeft u een aankoop gedaan na 1998 en heeft u tijdens de wettelijke bedenktijd een aanbetaling gedaan? Staat er geen einddatum in uw contract vermeld of is de looptijd van uw contract langer dan 50 jaren? Heeft u het volledige aankoopbedrag, binnen 3 maanden na afsluiten contract, voldaan? Deze en andere punten kunnen ertoe leiden dat ook u, door onze inspanning, niet alleen uw timeshare annuleren  kunt laten realiseren door ons, maar ook uw contract NIETIG kunt laten verklaren en zodoende uw volledige aankoopbedrag inclusief alle betaalde onderhoudskosten kunt laten terugvorderen middels een Timeshare Reclaim

Silverpoint op Tenerife – nieuwe emails!

Het beruchte timeshare bedrijf Silverpoint op Tenerife verstuurde emails aan timeshare eigenaren van Silverpoint zelf en ook aan andere timeshare bedrijven, waaronder Diamond Resorts International. Nederlandstalige- en Duitstalige timeshare eigenaren kregen al een uitnodiging om hun timeshare eigendom te laten doorlichten. Deze nieuwe-, zeer misleidende email geeft timeshare eigenaren het idee dat ze via Silverpoint van hun jaarlijkse onderhoudskosten af kunnen komen. Wat er niet in staat is dat de mogelijkheid die hen hiertoe wordt geboden door Silverpoint, het volgende inhoudt. Ze moeten hiervoor naar Tenerife komen in het beruchte timeshare resort:Hollywood Mirage of Beverly Hills Club. Hier wordt hen verteld dat indien ze van hun timeshare af willen raken , zij een investering moeten doen in een product zoals de hotelovernachtingen van Excel Overseas Holdings en/of The Suites en/of Keys Concierge. Dit zal wederom veel geld gaan kosten , zonder dat u er veel wijzer van wordt. Sterker nog… u zult hierdoor financieel benadeeld worden. Wij willen alle timeshare eigenaren dan ook beslist afraden om hierop in te gaan! Ook worden momenteel veel timeshare eigenaren benaderd door het Call Centre van Silverpoint, de medewerker zal u zeggen dat u iets heeft gewonnen en dat u een weekje naar een Resort op Tenerife mag: Hollywood Mirage – Beverly Hills Club of Club Paradiso, Ga hier niet op in!! Kortom: Krijgt u een aanbieding om vakantie te vieren bij een van de resorts van Silverpoint Vacations sla deze aanbieding beslist af! Maakt u toch gebruik van deze aanbieding dan zult u belanden in een verkoopgesprek waarbij de verkoper zal voorstellen om uw huidige timeshare terug te nemen, hij zal zelfs zo ver gaan dat u er (tenminste dat denkt u) geld voor terugkrijgt. Deze aanbieding geldt uiteraard alleen indien u een ander product bij hem terugkoopt, het bedrag dat u voor uw huidige timeshare “krijgt” zal dan uiteraard verrekend worden met het (fictieve) aankoopbedrag van het nieuwe product. Doe dit beslist niet! Wij hebben al teveel negatieve verhalen gehoord en teveel gedupeerden gesproken en geholpen. Silverpoint Vacations probeert namelijk om de huidige contracten die zij zelf hebben afgesloten met hun klanten in de loop der jaren te laten vervangen door nieuwe contracten.

Indien al hun trucs en misleidingen niet het gewenste resultaat opleveren, dan komt er een medewerkster van Centaurus mediations bij de timeshare eigenaar langs. Deze zal een mooi verhaal ophangen over de onwettigheid van de timeshare contracten van Silverpoint op Tenerife en hoe zij ervoor gaan zorgen dat er een Timeshare Reclaim procedure zal worden opgestart. Ga hier niet op in!

Silverpoint nieuwe contracten en producten

Waarom wil Silverpoint op Tenerife dat de oude contracten zo snel mogelijk worden vernieuwd en vervangen? Dit komt vanwege het feit dat de Spaanse rechter veel van deze contracten NIETIG EN ONGELDIG verklaart waardoor Silverpoint ertoe wordt verplicht, om het volledige aankoopbedrag, inclusief alle betaalde onderhoudskosten en rente aan de klant te vergoeden oftewel terug te betalen en dit wil Silverpoint natuurlijk niet!

Bezoek de website van Immoclaimklik hier

 

Silverpoint Tenerife – de timeshare verkoopmachine!

Zoals altijd moeten wij ook bij Silverpoint Tenerife constateren dat er een vaste werkwijze is die wordt gehanteerd om meer timeshare te kunnen verkopen. Dit allemaal onder het mom van “INVESTERING”, we noemen dit ook wel een “Fly Buy”. Timeshare eigenaren, nota bene van andere timeshare bedrijven, ontvangen e-mails, in dit geval van het beruchte timeshare bedrijf Silverpoint op Tenerife, dat lang door het leven is gegaan als “Resort Properties”. Timeshare eigenaren worden uitgenodigd om naar Beverly Hills Club te komen. Dit is een resort dat toebehoort aan Silverpoint Tenerife. In dit geval voor een goedkope week vakantie. Voor slechts €170 mag men een week verblijven in dit Resort, dit terwijl uw timeshare ook nog eens geheel wordt doorgelicht, oftewel: Uw timeshare wordt eens nader bekekeken.

Laat uw claimbedrag berekenen

Handelswijze van Silverpoint op Tenerife

Er zijn ons een groot aantal handelswijzen bekend van Silverpoint Tenerife. De meest actuele is dat timeshare eigenaren worden uitgenodigd door Silverpoint om naar Tenerife te komen en hier een week, tegen een zeer gunstig tarief, vakantie te komen vieren en hun timeshare te laten doorlichten. In de email die verstuurd wordt door Silverpoint Tenerife wordt de indruk gewekt dat u via hen ervoor kunt zorgen dat u uw timeshare annuleren kunt en door hen van uw huidige timeshare eigendom verlost wordt en geen onderhoudskosten meer zult hebben.

  • Waarom moeten timeshare eigenaren naar Silverpoint Tenerife komen om hun timeshare te laten doorlichten?
  • Hoe komt Silverpoint aan de gegevens van al deze timeshare eigenaren?

Een van de vele uiterst dubieuze producten die door Silverpoint Tenerife wordt verkocht is de zogenaamde Investering in participaties. Bijvoorbeeld bij “The Suites SL”.  Men biedt u aan, om uw huidige timeshare eigendom van u terug te nemen, zogenaamd krijgt u hiervoor een bepaald bedrag. Dit bedrag echter, krijgt u niet in handen, nee, dit bedrag is een fictief bedrag dat van de aankoopprijs van het product dat Silverpoint u aanbiedt, wordt afgetrokken. Het is dus niet zo dat Silverpoint u hiervoor geld geeft, zonder dat u lid wordt bij Silverpoint Tenerife. Over het nieuwe product wat men u aanbiedt wordt het volgende gezegd: U koopt participaties bij een bedrijf dat bijvoorbeeld “The Suites SL” is genaamd Dit houdt in dat u de eerste 3 jaren geen onderhoudskosten hoeft te betalen aangezien er een verhuurgarantie wordt gegeven. Deze verhuurgarantie is echter maar voor de duur van 3 jaren gegarandeerd! Men verteld u dat dit een zeer goede investering zal zijn, aangezien uw participaties later verkocht kunnen worden met veel winst. De verkoper van Silverpoint op Tenerife spreekt zelfs over een rendement. Let op: contractueel staat er vermeld dat het rendement tot 4 of 5%  kan zijn. het kan dus ook 0.000001% zijn. Inhoudelijk krijgt u dus wederom geen garantie. Concluderend: Silverpoint Tenerife

  • Silverpoint Tenerife biedt u een goedkope vakantie aan
  • Zij sturen u hiertoe, uit het niets, een email met een uitnodiging
  • De verkopers van Silverpoint willen dan uw timeshare doorlichten. Weet wel dat iedere timeshare verkoper, waar u ook bent, altijd met u wil praten over uw timeshare eigendom. Dit om te trachten u over te halen zijn of haar product te kopen. Dit is bij Silverpoint Tenerife niet anders!!
  • De aanwezige verkopers trachten u een investering in Participaties te verkopen of om u weken bij Silverpoint te verkopen. Dit zal altijd met een verhuurgarantie zijn, zodat u geen onderhoudskosten hoeft te betalen. Ook zullen zij tegen u zeggen dat Silverpoint Tenerife deze investering (Participaties of weken) voor u zal gaan verkopen met winst. DIT ZAL NIET GEBEUREN!!

Klik voor meer info over de dubieuze investeringen van SilverpointBewaren   Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren

Silverpoint Tenerife – geen verandering

Lees meer over de actuele praktijken van Silverpoint op Tenerife.De geschiedenis van het bedrijf Silverpoint op Tenerife, bewijst dat de handelswijze bij dit beruchte bedrijf, nooit zal veranderen. Telkens weer worden timeshare eigenaren het slachtoffer van de mooie praatjes van de verkopers bij dit bedrijf. Weet dat ,indien u uw timeshare contract wilt beëindigen, dit gewoon mogelijk is zonder dat u hiervoor eerst weer een ander product moet kopen. Neem contact met ons op en laat uw timeshare annuleren. Wij zullen tevens uw mogelijkheden onderzoeken tot het terugvorderen van geld. Geld dat u heeft geïnvesteerd in een timeshare product dat bij nader inzien helemaal geen investering blijkt te zijn, maar een zware financiële last die vaak niet alleen financiële gevolgen heeft maar ook persoonlijke gevolgen in de relationele sfeer.

  • Wilt u uw mogelijkheden kennen om uw timeshare contract te beëindigen?
  • Wilt u los hiervan ook uw mogelijkheden kennen om, ook al is het verkopen van uw timeshare lidmaatschap onmogelijk, in ieder geval een gedeelte van het door u geïnvesteerde geld terug te vorderen?
  • Vul dan ons Reclaimformulier in. Wij zullen uw mogelijkheden onderzoeken en zullen u binnen 24 uur contacteren om uw mogelijkheden met u te bespreken.
  • Bent u eigenaar bij Silverpoint Tenerife of een ander timeshare bedrijf en wilt u stoppen met het gebruik van uw timeshare lidmaatschap? Neem dan contact met ons op.

contact met onsklik hier

error: Content is protected !!