Signallia Marketing Distribution

Signallia Marketing Distribution en Aspirantco

Signallia Marketing Distribution, het voormalige Silverpoint Vacations, is bij ons zeer bekend. Gelukkig krijgen ook steeds meer timeshare eigenaren, de dubieuze handelswijze van dit bedrijf door. Ook degenen die hebben gekocht en zeer veel spijt hebben volgen de berichtgeving over dit beruchte bedrijf. Signallia leden krijgen allemaal een email toegezonden met de mededeling dat er weer goede resale mogelijkheden zijn via Aspirantco. als we dit nader bekijken wordt het wel heel erg dubbelzinnig! een aantal klanten van ons hebben ons opnames van gesprekken tussen hen en o.a. Marianne de Meulenaere en de Duitse verkoper Marcus, toegestuurd. In deze gesprekken, waarbij mevrouw de Meulenaere optreedt als medewerkster van Aspirantco, Wordt aan de klant verteld dat zij niets te maken hebben met Signallia of Silverpoint. Blijkbaar is hier dus snel verandering in gekomen en gaat Aspirantco nu de resales realiseren van Silverpoint leden. Of zou dit misschien te maken kunnen hebben met het feit dat Aspirantco er op deze voor zorgt dat timeshare eigenaren van Silverpoint op deze wijze geen Claim meer kunnen neerleggen tegen dit timeshare bedrijf Silverpoint, oftewel Signallia Marketing Distribution. Zo wordt er door Aspirantco gezegd dat de leden op geen enkele wijze uit hun timeshare contract kunnen komen dan door een contract af te sluiten bij hen middels het Keys concierge product. Dit is natuurlijk onzin! Timesharestop ontbindt al jarenlang de contracten die zijn afgesloten bij Silverpoint. Wij willen dan ook iedereen aanraden om niet in zee te gaan met Aspirantco. Trap hier niet in!

Veel mensen hebben destijds besloten om in zee te gaan met Silverpoint en nu met Signallia Marketing Distribution, vanwege de investerings-paketten. Dit zijn weken die werden aangeboden als zijnde een goede investering. Ze werden verkocht met het doel deze weer binnen 2 jaren, met veel winst, te verkopen. Deze verkoop vond echter nooit plaats. Signallia Marketing – Silverpoint heeft ervoor gezorgd, dat vele “Investeerders” met torenhoge financieringen en onderhoudskosten bleven en nu nog steeds, blijven zitten.

Het verhaal is iedere keer weer hetzelfde. De weken en/of appartementen die waren verkocht als investering, konden nooit worden her-verkocht. Om nu de gedane investering “veilig” te stellen, kregen de klanten het voorstel om betere weken of appartementen te kopen, een zogenaamde “Upgrade” dus. Uiteraard konden de klanten gebruikmaken van een financiering die werd aangeboden door Barclays Partner Finance of Silverpoint en Signallia Marketing zelf. Degene die deze activiteiten controleerde of overzag was en is Mark Cushway. Hij drukt iedereen op het hart dat Silverpoint, oftewel Signallia Marketing Distribution, geen timeshare meer verkoopt.

Signallia Marketing Distribution

Silverpoint heet nu Signallia Marketing Distribution en dwingt haar leden min of meer de overstap naar Excel H&R te maken. Tegen een zeer hoge prijs! een mis-investering die nooit meer verkocht zal worden en als enorme verliespost zal mogen worden beschouwd.

Signallia Marketing Participaties als Silverpoint oplossing?

Een paar jaren geleden werden de hierboven beschreven Signallia Marketing Distribution – investeringen vervangen door de Participatie contracten. Klanten werden nu Participaties ( geen aandelen!..) in “geregistreerde” bedrijven ( S.L.) verkocht. Het gaat hierbij om appartementen die werden geregistreerd als zijnde bedrijven. Bijvoorbeeld appartement 1 bij het resort Beverly Hills, kreeg de naam “The Suites 001 S.L.. Ieder nieuw geregistreerd bedrijf bestond dus uit een combinatie van de naam van het resort en het appartement-nummer.

Ook deze keer is het de bedoeling dat de Participatie investering ( zoals “The Suites” of “Palm Beach”)  gewoon weer een manier is, om de timeshare wetgeving te omzeilen. Silverpoint, is er in het begin inderdaad in geslaagd om de rechtbanken ervan te overtuigen dat de Participaties geen timeshare verkoop was maar een investeringsmogelijkheid voor de kopers. Gelukkig heeft het Spaanse hooggerechtshof echter haar oordeel uitgesproken, dat het hierbij wel degelijk om timeshare gaat en NIET om Investeringen. Het goede nieuws voor degenen die Participaties hebben aangekocht, is dat zij dus wel degelijk door de timeshare wetgeving worden beschermd. Signallia Marketing is hier absoluut niet blij mee.

Uitspraken tegen Silverpoint en Signallia Marketing Distribution

Sindsdien heeft Silverpoint en dus ook Signallia Marketing Distribution, bijna dagelijks, zeer veel rechtszaken tegen zich gekregen. Alle rechtszaken worden in het voordeel van de koper beslist! U zult begrijpen dat dit Silverpoint, ongelooflijk veel geld kost, vele honderd duizenden Euro’s verdwijnt er zo uit de “Kas” van Signallia Marketing – Silverpoint. Alleen al in de afgelopen maand (september 2018) is er door de rechtbank beslist dat Silverpoint bijna € 750.000 moet terugbetalen aan de kopers van deze participaties.

Verkoop via Excel

Het verhaal gaat echter verder met Signallia Marketing Distribution. Zij heeft nu vele bedrijven opgericht en zijn samenwerkingen aangegaan met diverse bedrijfjes en/of personen. Wederom met het doel om zo veel mogelijk geld te verdienen aan …. degenen die toch al waren gedupeerd door hen. Hiermee bedoelen we de Timeshare leden van Silverpoint en degene die Participaties hebben aangekocht bij hen. Timesharestop heeft onvoorstelbaar veel reacties gekregen, van mensen die deze producten hebben aangekocht. Zij zijn benaderd door bedrijfjes die hen een ander product willen verkopen of die beloofden dat ze het geld voor hen terug zouden gaan halen middels een Timeshare Reclaim.

Signallia Marketing Distribution

Heeft u ook Participaties gekocht? Weet dan dat u in de toekomst alleen de lasten zult hebben en absoluut geen enkel profijt van deze aankoop zult hebben. Beslissing omtrent uw aankoop zult u nooit zelf mogen en kunnen nemen.

Handlangers of medewerkers?

Op Tenerife zit het bedrijf Centaurus Mediations, dat in handen is van een goede kennis van Mark Cushway, hier trachten ze een product met de naam “Keys Concierge” te verkopen.Dit product belooft ongelooflijke kortingen op van alles en nog wat. Het zorgt ervoor dat het contract met Silverpoint of Signallia Marketing Distribution zal worden geannuleerd. Dit voor een slordige €10.000! Een ander bedrijf dat is ingeschakeld door de mensen achter Silverpoint draagt de naam “Aspirantco S.L.” Zij hebben een kantoortje recht tegenover “The Suites Beverly Hills”. Dit bedrijf beweerd helemaal niets van doen te hebben met Silverpoint. Echter is het gemakkelijk terug te vinden op de Linked In Pagina van Mark Cushway ( onder Silverpoint personeel) dat ze wel degelijk gelinkt zijn aan elkaar. Verder is er nog de Claims Solutions Group, een bedrijf dat momenteel actief telemarketing personeel werft.

Signallia Marketing Distribution

Doel hiervan is, dat deze medewerkers Silverpoint leden contacteert, de gegevens van deze leden worden beschikbaar gesteld door Silverpoint oftewel Signallia Marketing Distribution en Mark Cushway. Hun voorstel is heel erg eenvoudig: Zij zijn de enigen die u uit de contractuele verplichting kunnen krijgen, die u heeft afgesloten met Silverpoint. Maar om dit te realiseren moet u eerst vele duizenden euro’s betalen aan hen. Als we hierover na gaan denken dan moeten we zeggen dat dit enorm sluw is bedacht. Eerst verkopen ze onwettige timeshare contracten, vervolgens verkopen ze aan dezelfde personen onwettige Participatie contracten en vervolgens moet u heel veel geld gaan betalen om van deze ellende verlost te raken!! Een Win-Win situatie voor niemand anders dan Signallia Marketing Distribution, maar vooral voor het oude Silverpoint en Mark Cushway.

Huidige situatie bij Signallia MArketing – Excel Hotels & Resorts

Silverpoint verliest de een na de andere rechtszaak in Spanje. Als het zo doorgaat hebben ze binnenkort helemaal niets meer. Het is belangrijk om te weten dat wanneer men besluit om nogmaals met Silverpoint, Signallia Marketing Distribution of aanverwante bedrijven in zee te gaan, men geen enkel kans meer heeft om zijn geld terug te krijgen! Dit is op dit moment natuurlijk de drijfveer van Excel H & R en Signallia Distribution Marketing. Wij weten dat er op dit moment tal van aangiften zijn gedaan tegen medewerkers van bovengenoemde bedrijven. Wij weten ook dat er op dit moment vele zaken lopen bij het Spaanse gerechtshof. Zaken die zowel betrekking hebben op onwettige traditionele Timeshare contracten maar ook m.b.t de Participatie contracten.


Wij zorgen ervoor dat u uw aankoopbedrag terugkrijgt en dat het contract wordt geannuleerd!

Slachtoffer van de Participatie contracten?

Heeft u ook veel geld betaald aan Silverpoint – Signallia Marketing – Excel Hotels and Resorts of aan  Excel Overseas Holdings? Heeft u een Timeshare aangekocht of heeft u zich laten overhalen om een Participatie contract af te sluiten? Weet dan dat Silverpoint ( Signallia) u iedere keer weer, min of meer zal verplichten om een nieuwe investering te doen. Met andere woorden: Het kost u ongelooflijk veel geld! Niet de Lusten, wel de Lasten. Verhuurovereenkomsten die waren vastgesteld op 3 jaren en die iedere keer weer met 5 jaren worden verlengd. U zult nooit enig zelfbeschikking hebben over uw aankoop!

Annulatie contract en uw geld terug!

Neem actie nu het nog kan! De wet en de Spaanse rechtbanken staan aan uw kant! Laat Silverpoint en Signallia Marketing Distribution niet wegkomen naar Dubai met UW geld. De handelswijze van Silverpoint wordt nu al één van de grootste Timeshare-fraude zaken uit de geschiedenis genoemd!. Neem contact met ons op en laat ons uw contract en kansen beoordelen. U heeft onvoorstelbaar goede mogelijkheden om al uw geld terug te ontvangen middels onze Timeshare Reclaim en de afgesloten contracten nietig te laten verklaren waardoor deze zullen worden geannuleerd. Laat u niet om de tuin leiden door verkoop-praatjes van de diverse, bij Silverpoint of Signallia Marketing Distribution en Excel Hotels & Resorts aangesloten verkopers.

WIJ HALEN UW RECHT!

Wat zijn mijn mogelijkheden?Klik hier

 

error: Content is protected !!