Sapphire Settlements Sapphire Settlements SL

Sapphire settlements

Schaamte is iets waar zeer veel timeshare oplichters gebruik van maken. Zo ook een nieuw meer dan dubieuze cold caller: Sapphire Settlements SL‘ genaamd. Timeshare gedupeerden schamen zich, dat ze destijds in de timeshare val zijn getrapt. Vaak weten zelfs hun eigen kinderen niet dat hun ouders een timeshare eigendom hebben gekocht. Timeshare schaamte is valse schaamte. Gelukkig zien steeds meer timeshare gedupeerden dit in. Ze melden zich en vragen ons om hulp. Steeds meer timeshare gedupeerden horen van klanten die al bij ons zijn geweest dat hun timeshare contract is ontbonden en dat ze hiervan ook al een bevestiging hebben ontvangen van hun timeshare bedrijf. Timesharestop bestaat bijna een jaar in Nederland. In de loop van het afgelopen jaar hebben we veel tegenwerking gekregen van diverse timeshare bedrijven. Dit is logisch aangezien wij hun klanten weghalen, waardoor er minder geld naar de timeshare industrie gaat. Nee, de timeshare bedrijven zijn niet de ‘beste vrienden’ van timesharestop. Dit hebben we uiteraard vanaf het begin ingecalculeerd. We hebben bedreigingen gehad van diverse bedrijven, waarvan wij de praktijken aan de kaak hebben gesteld. Voorbeelden hiervan zijn: Silverpoint en haar CEO Mark Cushway, Mindtimeshare en Alberto Garcia en de Nederlandse Stichting T. We zijn gewoon doorgegaan met waar we goed in zijn: Timeshare consumenten in Nederland en daarbuiten behulpzaam zijn bij hun timeshare problematiek. Indien gewenst, ontbinden wij de timeshare overeenkomst voor u. Timeshare in Nederland is sinds de komst van Timesharestop veel duidelijker en doorzichtiger geworden. Timeshare gedupeerden in Nederland zijn niet meer afhankelijk van berichtgeving over de timeshare industrie die wordt bepaald door Mindtimeshare, oftewel door de RDO.

Cold Caller ‘Sapphire Settlements SL’ Sapphire Settlements

Timeshare eigenaren worden vaak benaderd door cold callers, Zowel Club La Costa gedupeerden – Diamond Resorts gedupeerden – Anfi gedupeerden – Onagrup gedupeerden – MGM gedupeerden – Marriott gedupeerden – en alle andere timeshare gedupeerden willen we nu dan ook waarschuwen voor weer een nieuwe cold caller aan het timeshare front.

Bent u gebeld door een bedrijf dat zich voorstelt als “Sapphire Settlements S.L.“? Mocht u nog geen oproep hebben gekregen van Sapphire Settlements SL dan mag u als Timeshare gedupeerde ervan uitgaan dat dit weldra zal gebeuren! Sapphire Settlements SL belt timeshare gedupeerden die al eens slachtoffer zijn geweest van Timeshare oplichting. Wederom rijst bij ons de vraag: Hoe komt dit bedrijf aan de gegevens van deze timeshare gedupeerden? Hoe weten zij dat de betreffende timeshare eigenaren al eens slachtoffer zijn geweest van Oplichting?

Onlangs zijn er in Spanje een groot aantal personen gearresteerd die zich bezighielden met grootschalige timeshare oplichting. In Fuengirola,Benemaldena en Mijas, allen in Zuid Spanje, heeft de Spaanse politie op diverse plaatsen een inval gedaan. Sapphire Settlements SL beroept zich op deze actie en zegt dat zij in opdracht van het Spaanse gerecht handelt, met betrekking tot slachtoffers van deze oplichtersbende. Toeval wil nu dat Sapphire Settlements SL ook ‘gevestigd’ zou zijn in Benemaldena…..

Sapphire Settlements claimt dat de Spaanse regering nu geld heeft toegekend aan slachtoffers van deze oplichters bende die gearresteerd zijn. Het enige dat de timeshare eigenaar moet doen is €1000,- betalen zodat het geld wordt vrijgemaakt voor hen. Echter: Het Spaanse onderzoek is nog steeds gaande en er bestaat geen bedrijf dat Sapphire Settlements heet dat is aangewezen door justitie of de Spaanse regering om timeshare eigenaren te contacteren m.b.t. dit opzienbarende verhaal. Sapphire settlements

Dus u begrijpt: De zaak is nog niet voorgekomen bij het Spaanse gerecht, maar waar haalt Sapphire Settlements Sl dan de gegevens vandaan van de vele gedupeerden in deze zaak? Eenvoudige vraag waarvan het antwoord niet zo eenvoudig is. Wel kunnen wij speculeren! Echter Wij van Timesharestop doen niet aan speculaties. Wij slaan toe met keiharde feiten en confronteren bedrijven en personen hiermee. Resultaat hebben onze acties al snel. Kijk naar het offline halen van een website zoals die van een Nederlandse Stichting onlangs. Gelukkig zijn alle leugens over ons, door deze stichting inmiddels gerectificeerd.

De contactgegevens van Sapphire Settlements zijn: Avenida Antonio Machado, Bloque Alay Unit 828, Benalmadena Costa, 29630, Malaga, Spanje. Tel: 0845 0048 980 en email: info@SapphireSettlements.com

Wij raden u derhalve aan om zeer voorzichtig te zijn met dit bedrijf. Mocht u contact hebben gehad met hen dan vragen wij u om contact met ons op te nemen. Betaal hen niets en geef ook niet meer persoonlijke gegevens aan hen! Sapphire Settlements SL heeft niets goeds in de zin en is alleen op uw geld uit.

 

error: Content is protected !!