RTL4 over timeshare

Timesharestop op RTL4

RTL4 loopt weer eens voorop. In de Nederlandse media wordt er relatief weinig aandacht besteed aan het fenomeen Timeshare. Anders gezegd: Voor vele timeshare eigenaren is hun timeshare lidmaatschap een enorm probleem aan het worden. Zowel financieel als relationeel. Men wil zijn lidmaatschap, want het is geen eigendom, stopzetten. Echter hiertoe krijgen de meesten geen enkele kans. Men wordt aan zijn contractuele verplichting gehouden en moet hierdoor ieder jaar de jaarlijks stijgende onderhoudskosten blijven betalen. Indien men dit niet doet dan krijgt men, nadat een paar jaren de onderhoudskosten niet zijn betaald, eerst een paar brieven van een incasso bureau en vervolgens ontvangt men een dagvaarding om te verschijnen voor een rechtbank. De eerste Duitse timeshare eigenaren hebben deze dagvaarding inmiddels ontvangen. Enduria Travel oftewel Atlantic Experience op Gran Canaria is meedogenloos hierin. De timeshare verkopen is ook al niet niet mogelijk, dus wat nu?

In Nederland is er te weinig bekend over timeshare. RTL4 heeft hier verandering in gebracht. Veel timeshare eigenaren willen hun timeshare contract annuleren of ontbinden. 38 timeshare eigenaren van Palm Oasis hebben zelfs veel geld betaald om deel te nemen aan een collectieve actie tegen dit timeshare bedrijf. Deze actie, die werd geïnitialiseerd door een Stichting in Nederland, werd uiteraard verloren. Deze uitkomst had men op voorhand kunnen weten. Feit blijft dat deze timeshare eigenaren veel geld hebben betaald aan een hebberige advocaat (en stichting?).

Bent u een ontevreden timeshare eigenaar en heeft u een timeshare contract afgesloten, waar dan ook ter wereld? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij annuleren uw timeshare gegarandeerd, maar daarnaast zullen wij zeker gaan trachten om in ieder geval een gedeelte van uw mis-investering terug te vorderen. Spreek met onze zeer ervaren adviseurs en maak een afspraak om uw mogelijkheden te bespreken! Uw timeshare annuleren is nu mogelijk vanuit Nederland!

Bekijk iedere week de nieuwe uitzendingen op Timesharestop TV en geef uw mening. Bent u van mening dat n.a.v. de RTL4 uitzending er meer timeshare thema’s belicht moeten worden? Neem dan snel contact met ons op.

Mocht u naar aanleiding van de uitzending op RTL4 nog bijkomende vragen hebben, dan kunt u ons bereiken op tel. nummer: +31 33 2022 096 of KLIK HIER

error: Content is protected !!