Verifieerbare referenties

Timeshare ontbinding

Referenties zijn belangrijk! Timesharestop krijgt dagelijks reacties van gedupeerden die wij geholpen hebben met het annuleren van hun Timeshare. Onderstaande reacties zijn verifieerbare referenties die benaderd mogen worden door onze klanten. Het gaat hierbij om klanten die ons benaderd hebben en die het gehele traject al doorlopen hebben bij ons. Hun dankbaarheid is onze drijfveer! Deze positieve referentie (s) is/zijn zo belangrijk voor ons en uiteraard ook voor onze klanten, die immers al zo vaak zijn benadeeld.

Neem contact met ons op

Referenties

Laat uw claimbedrag berekenen

Ontbinding: Palm Beach Club Tenerife (april-2019)

Dag mannen,

4 maanden na de uitspraak van de rechter in Tenerife, hebben we nu eindelijk ons geld ontvangen. Het heeft even geduurd maar we hebben er altijd een goed gevoel over gehad. Ons wachten is dankzij jullie beloond. We komen binnenkort nog eens langs bij jullie om jullie ook persoonlijk te bedanken.

Wij hopen dat jullie nog vele mensen kunnen helpen bij de oplossing van hun stomme aankoop

Groetjes

 

Fam. den B.

Ontbinding: Club Infiniti – MGM Muthu

Beste Ewald en Rob,

Onze timeshare ontbinding is een feit!! Het voelt als thuiskomen in ons eigen huis. Jullie zijn een fantastische team, steeds bereid tot luisteren, duidelijke antwoorden die het vertrouwen blijven winnen.

Ondanks de lange weg, zijn wij blijven hopen in volle begrip voor jullie immense opdracht. Timesharing lag voor ons gezin  heel dubbel. We waren een jong gezin met 4 kinderen en reisden graag. De resorts voldeden aan onze verwachtingen,  we hebben mooie tijden gehad op vakantie. De minpunten voor ons als ouders waren echter ook snel voelbaar; een hoopje leugens, een onoverkomelijk contract dat eeuwig zou duren en naar de kinderen zou gaan, immense sommen gelegd om de 5 jaar….  We hebben er het beste van gemaakt. 

Toen ik op een vrijdagavond wou checken hoeveel punten wij nog hadden bij Club Infiniti en googelde, vonden mijn ogen  de site ‘Stoptimeshare’ en ‘Timesharestop’. Deze site was zo duidelijk en in het Nederlands, hahaha, dat ik onmiddellijk opbelde. jullie kenden mijn verhaal door en door , was zo compleet, zo duidelijk dat zondag de overeenkomst  met stop timeshare reeds getekend was.  Deze keer een schot in de roos, hoopvol en geduldig tot afgelopen donderdag 10 januari 2019… MGM Muthu brief met bevestiging van de ontbinding is aangekomen!!  Ook fase 2 lijkt een hoopvol initiatief van Stop timeshare te zijn!  Proficiat aan Ewald en Rob, wij hopen jullie eens te ontmoeten!!! alvast veel succes met het mooie werk….

Fam. VDW  13/01/2019

 

 

 

Fam. A.vd B.

Timeshare annulering Atlas Club (MGM Muthu)

Beste Rob en Collega,

Na een paar jaar moeizaam zoeken en financieel pijnlijk bedrogen geweest te zijn vind ik jullie bedrijf. Ik geef toe met argwaan na de voorbije teleurstellingen.

Een argwaan die na een eerste verkennende gesprek totaal wegviel. De openheid en eerlijkheid die ik die eerste dag mocht ervaren is ook gebleven in de loop van de maanden dat jullie aan mijn dossier gewerkt hebben. Open, eerlijk en transparant.

Zonder jullie was me dit niet gelukt. Van harte bedankt en ik hoop dat mijn bericht veel mensen kan overtuigen want jullie verdienen echt alle respect. Nogmaals Bedankt.

Marnix België Oost-Vlaanderen

Voormalig Atlas Club eigenaar ( MGM Muthu )

Fam. M. S.

Referenties – Diamond Resorts

Wat een prachtig resultaat! Eindelijk kunnen we alles weggooien wat met timeshare te maken heeft. Het heeft wel veel langer geduurd dan dat door jullie werd gezegd in het begin, maar jullie zijn vergeven…! We werden goed op de hoogte gehouden, alhoewel we hiervoor wel vaak zelf contact moesten opnemen met jullie. Maar we zijn echt heel erg blij en willen met Diamond Resorts niets meer te maken hebben. Sorry dat we zo ongeduldig waren….

Rob en Ewald jullie zijn toppers!

Fam. A.

Orange Lake Resorts

Langs deze weg willen wij U van harte danken voor het geleverde werk, dit was op en top professioneel. Jullie zijn steeds de afgesproken zaken correct nagekomen binnen de afgesproken termijn.
Wij werden dan ook op regelmatige basis hieromtrent geïnformeerd door jullie.

Wij kunnen uw bedrijf gerust aan iedereen die van zijn Timeshare contract af wil warm aanbevelen.

Nog veel succes met jullie business.

Met vriendelijke groet,

Fam. C.

Referenties:Uitspraak Spaanse rechter 10/2017 Ja eindelijk…. gelukt! We hebben gewonnen!  Zojuist de uitspraak binnengekregen. We krijgen €43.856,- terug van ANFI, Ook moet ANFI ons de misgelopen rente betalen. We wisten al wel dat we gingen winnen maar nu is het zeker. Dank jullie wel voor alles dat jullie hebben gedaan voor ons. Ook willen wij mevrouw Ilona Kroonenberg bedanken voor alles dat zij voor ons heeft gedaan toen wij in Spanje waren. Heel veel succes verder en we zijn er zeker van dat jullie nog vele timeshare slachtoffers zullen helpen. liefs, Reina en Andre

R.A.

Referenties:Timeshare contract ontbinden

09/2017 Rob en Ewald, Net de bevestiging gekregen dat mijn contract is ontbonden. Jullie zijn voor mij toppers en jullie kennen mijn verhaal dus dubbel zo lief dat jullie dit voor mij hebben geregeld. Ik raad iedereen aan om bij jullie het timeshare contract te laten ontbinden, jullie zijn vakkundig en behulpzaam. Veel liefs van P.

P. vd H.

Club la Costa Fractional eigenaar

Ons Fractional contract bij Club la Costa was afgelopen, tenminste dat dachten we. Het werd weer verlengd zonder onze toestemming!! Unanieme beslissing bij een verkoop is verplicht en deze werd niet behaald. Gelukkig wisten jullie wel raad! Zojuist brief ontvangen dat we er uit zijn! Jullie van Timeshare Stop zijn goud waard. Laat dit tevens een waarschuwing zijn voor iedereen met een Fractional contract bij Club la Costa. Het klopt allemaal niet en het zal nooit verkocht worden!

Rob en Ewoud bedankt.

Fam. S. Opheusden

Referenties: Silverpoint

07/2017 Eindelijk verlost! We hebben de bevestiging binnen dat we nu EX-timeshare eigenaar zijn. Jongens bedankt voor al jullie moeite en openheid en eerlijkheid. Dat het 6 weken langer duurde dan gezegd werd, ach daar denken we niet meer aan. We zijn ervan af en dat is wat telt. Wij zullen iedereen waarschuwen voor Silverpoint! Wij zullen jullie bij al onze timeshare kennissen aanbevelen, ga zo door! R. en H.

Fam. a.d. S.

Infiniti Club en MGM Muthu

Dankzij jullie vastberadenheid en advies is nu uitgekomen hetgeen jullie ons 17 maanden geleden hebben verteld.

Onze contracten bij Royal Park Albatros en Club Infiniti van MGM Muthu zijn ongeldig verklaard waardoor we al ons betaalde geld terug gaan krijgen. De rechter bepaalde echter, (onbegrijpelijk) dat de gerechtelijke kosten niet dienen betaald te worden door MGM, Beroep is aangetekend maar we zijn nu al zeer content! Het heeft allemaal wat langer geduurd dan gedacht maar nogmaals bedankt voor jullie tijd, advies en begeleiding in Spanje. We zullen jullie zeker en vast aan onze vrienden aanbevelen.

Salluukes

A. en M. uit Londerzeel

A. M.

Timeshare annulering INFINITI POINTS

Nog steeds vinden wij het Time-sharesysteem een prima concept. Alleen heel erg jammer dat de verkeerde mensen aan de knoppen zitten. Daar kwamen wij nog een keer achter toen wij besloten hadden om ons contract te beëindigen. Tijdens een vakantie het MGM/Infinty kantoor in Albufeira bezocht. Goed ontvangen aldaar, echter wij konden pas over 5 jaar van het bestaande contract af, indien wij er eigenlijk een “extra” contract bij namen. Gelukkig kwamen wij min of meer gelijktijdig in contact met Timeshare Stop uit Amersfoort. Na een uitgebreid gesprek, met Ewald en Rob in zee gegaan. En vervolgens was inderdaad binnen 6 maanden ons bestaande contract ontbonden. Inclusief schriftelijk “bewijs” in de vorm van een ontbindingsbrief. Klasse!!! Allemaal conform de afgesloten Dienstverleningsovereenkomst met Timeshare Stop. Mannen, dank voor jullie inspanningen en succes met het opstarten van het bonus-traject. Fam. B uit O.

Fam. B.

Timeshare annuleren

Fam. G.

Referenties: Diamond Resorts International

Allereerst waren wij al enorm beduusd vanwege het feit dat onze timeshare weken, dankzij jullie, niet meer in ons bezit zijn!. Dank hiervoor. We hebben hierover een officiële brief ontvangen van diamond resorts in de USA. Uiteraard begrepen wij heel goed dat de verkoop van onze timeshare weken een onmogelijk te realiseren doel was. Wij konden dus onbevangen het gehele proces m.b.t. een financiële terugvordering bij diamond volgen. 6 weken geleden hebben we de bevestiging ontvangen dat wij een bepaald bedrag terug gingen krijgen. Het bedrag is inmiddels door ons ontvangen!!! Wij zullen jullie bij iedereen aanbevelen! Dank dank dank,

Fam. F.

Referenties: MGM Muthu / Infiniti

Onze ervaring met Timeshare Stop Tijdens onze zoektocht om van onze timeshare af te komen zijn wij, min of meer bij toeval, op Internet Timeshare Stop tegengekomen. Het leek bijna te mooi om waar te zijn, in de jungle van timeshare moet je erg op je hoede zijn, hebben wij geleerd. Maar na een goed gesprek bij TimeshareStop waren wij overtuigd, dat wij met een bonafide bedrijf te maken hadden en hebben wij opdracht gegeven, onze timeshare te proberen te beëindigen. Bij dit besluit speelde de geboden garanties een belangrijke rol. En het is gelukt! De timeshare is beëindigd binnen de voorspelde termijn van 5-6 maanden. Heel veel dank voor jullie inzet,

Fam. K.

Referenties: Timeshare Gran Canaria

Eindelijk verlost van mijn Timeshare contracten! Jarenlang heb ik vastgezeten aan meerdere timeshare-contracten bij Blue Bay Beach Club. Jarenlang ben ik op zoek geweest hoe ik van deze contracten af kon komen. Helaas leek dit zo goed als onmogelijk. Na een aantal jaren ben ik gestopt met het betalen van de jaarlijkse onderhoudskosten, waardoor er uiteindelijk ook nog een aanzienlijke schuld ontstaan is bij de BBB Club. Waardoor het probleem nog groter werd. Uiteindelijk ben ik via internet bij Rob en Ewald terechtgekomen. In eerste instantie met grote achterdocht i.v.m. alle frauduleuze bedrijven die er in de Timeshare handel te vinden zijn. Nu, een aantal maanden later, kan ik niet anders dan oprecht zeggen dat deze mannen doen wat ze beloven! Ik ben dankzij Timesharestop én van mijn contracten af, én van mijn schuld.

Ontzettend bedankt er is een last van mijn schouders af.

Fam. vd K.

Referenties: Palm Oasis Maspalomas

Hoera! Na jaren ellende is mijn moeder eindelijk van haar timeshare contract af. Palm Oasis in Maspalomas hing jaren als een blok aan haar (en ons) been, we hadden al van alles geprobeerd maar het lukte ons niet om ervan af te komen. Totdat we in contact kwamen met Timesharestop : binnen de beloofde 3 maanden was alles in kannen en kruiken en kan eindelijk dit boek dicht. Rob en Ewald hebben ons geweldig geholpen, hielden nauw contact met ons en het verliep precies zoals zij het al met ons besproken hadden. We hadden in het begin onze twijfels maar al na het eerste contact voelde het goed en hadden we vertrouwen in een goede afloop. Wij kunnen iedereen die ook aan een timeshare contract gebonden is Timesharestop van harte aanbevelen.

Fam. vd H.

Referenties: Diamond Resorts International

Mijn Timeshare werd een irritatie en een financiële last. Ik kwam erachter dat ik er zelf nooit vanaf zou kunnen komen. Na wat speurwerk op internet kwam ik bij Timeshare Stop terecht. Na een geruststellend telefonisch gesprek met Rob, en na een bezoek aan hun kantoor, waar ik ook Ewald ontmoette, heb ik “mijn last” in hun handen gelegd. Het contact was tijdens de afwikkeling, die voor mij toch spannend was, heel prettig en begripvol. Nu na enkele maanden, ben ik bevrijd van mijn Timeshare en daar ben ik Rob en Ewald enorm dankbaar voor!

Fam. v.H.

Referenties: La Cabana Aruba

Na veel jaren gedoe, eindelijk van mijn timeshare af. Wat een opluchting! Na één gesprek met Ewald was het na een paar weken geregeld. Ik kon het eerst niet geloven, maar het is echt zo. Heel veel dank hier voor.

V.A.

Referenties: MGM Muthu / Infiniti

Onze ervaring met Timeshare Stop Tijdens onze zoektocht om van onze timeshare af te komen zijn wij, min of meer bij toeval, op Internet Timeshare Stop tegengekomen. Het leek bijna te mooi om waar te zijn, in de jungle van timeshare moet je erg op je hoede zijn, hebben wij geleerd. Maar na een goed gesprek bij TimeshareStop waren wij overtuigd, dat wij met een bonafide bedrijf te maken hadden en hebben wij opdracht gegeven, onze timeshare te proberen te beëindigen. Bij dit besluit speelde de geboden garanties een belangrijke rol. En het is gelukt! De timeshare is beëindigd binnen de voorspelde termijn van 5-6 maanden. Heel veel dank voor jullie inzet,

Fam. K.

Referenties: BlueBay

De bevestiging is binnen…. Dank voor het zorgdragen voor de ontbinding van het timeshare contract, wij zijn er zeer tevreden over dat deze last door timesharestop van onze schouders is gehaald.

Vriendelijke groeten Yvonne

Yvonne V.

Referenties: RCI Certificaten

Beste Rob en Ewald, Ter info, ik heb vanavond mijn verhaal op jullie website geplaatst. Heb ook de heer de voorzitter van de Stichting de Hr. C.P. op de hoogte gebracht dat jullie uiteindelijk de terugbetaling voor me geregeld hebben. Hij reageerde daarop tamelijk onsportief. Succes met jullie bedrijf / organisatie! Noot van de redactie: Hoe is het mogelijk dat er door deze persoon of stichting ‘onsportief’ wordt gereageerd op dit fantastische nieuws? Deze Stichting zou toch juist blij moeten zijn dat wij van Timesharestop timeshare gedupeerden hebben geholpen. Wij zijn blij dat wij deze familie geheel kosteloos hebben kunnen helpen bij de terugvordering van de door hen gedane aanbetaling! Lees hiernaast de door deze familie geplaatste reactie.

P.B.

Referenties: MGM – Infiniti Points

Nadat een bedrijf uit Zuid Spanje ons niet verder kon of wou helpen bij de timeshare annulatie. Willen we ons nu heel erg bedanken bij de jongens van Timesharestop in Amersfoort. Zij realiseerden onze timeshare contract ontbinding in een relatief korte periode en hielpen ons van ons probleem af. Dank jullie!

Fam. W.

Referenties: RCI Certificaten

Beste Ewald, Zoals vanochtend telefonisch reeds aan je collega Rob doorgegeven, is het bedrag voor de Preview Holiday door Diamond Resorts via mijn credit card inmiddels gecrediteerd. Een en ander is dus voor ons nu geheel afgehandeld. Ik wil jullie bedanken voor de hulp en de bereidwilligheid om hierin geheel gratis te bemiddelen.

Anoniem

Referenties: Diamond Resorts

Als het te mooi is om waar te zijn, dan is dat ook meestal zo. Wijze woorden die wij al meerdere keren hebben gehoord of gelezen. En toch trap je erin. we verbazen er ons nog steeds over. Toen we na onze vakantie eens goed gingen snuffelen op het internet, bleek al snel dat diamond resort niet in een al te best daglicht stond. Tussen al de berichten stond er gelukkig ook de site van timesharestop tussen. Na contact met Rob werd het slechte imago van diamond resorts bevestigd en gaf hij ons advies over wat te doen. Op onze vraag wat dat ging kosten zij Rob dat het gratis was. Hmmmm. ” Als iets te mooi is om waar te zijn …..” In dit geval echter waren er geen kosten aan verbonden. Zelfs niet toe ik aan Rob vroeg of hij mijn brief wilde reviewen die ik naar diamond resort ging versturen om het contract te annuleren en het betaalde geld terug te storten. Rob gaf direct antwoord met een aantal aanpassingen aan de tekst. Deze hebben we vervolgens via de mail en aangetekend verstuurd.. Ik heb tot op de dag van vandaag geen reactie of bevestiging gehad op die brief. Wel nam iemand contact met mij op of ik al wist wanneer ik naar de preview week zou komen. Toen ik aangaf dat ik afzag van de preview en daar ook een aangetekende brief voor had gestuurd, werd er contact opgenomen door de manager die met ons in Griekenland het contract had opgesteld en getekend. Zij gaf aan dat het contract zelf ontbonden was maar dat de preview buiten het timeshare contract viel. Dat kon niet gecanceld worden en daar had ik ook voor getekend. Ik heb haar daar gelijk in gegeven en al lachend gezegd dat ik het toch de moeite waard vond om met mijn juridisch adviseur te kijken of het teruggedraaid kon worden. En of ze mij via de mail wilde bevestigen dat het contract ontbonden was en ik geen recht had op teruggave van het betaalde bedrag. Haar antwoord daarop was dat ze de bevestiging zou opsturen en of de terugbetaling gedaan mocht worden op het visa rekening nummer waarvan ik het betaald had. Dat laatste kwam totaal onverwacht en ik heb dan ook alleen maar gezegd dat ik dat heel aardig vond. Diezelfde dag had ik via de mail mijn bevestiging en drie dagen later was het bedrag teruggestort op de rekening. Uiteindelijk heeft het ons alleen maar een paar dagen buikpijn en hoofdpijn gekost. En daar zijn we blij om. Maar waar we het meest blij mee zijn is dat er nog mensen zijn als Rob van Timesharestop in Amersfoort, die niet gelijk overal een slaatje uit willen slaan en gewoon belangeloos je door de eerste stappen heen helpen en je de broodnodige steun geven. Dank daarvoor!

Fam. V.

Marriott Vacation Club USA

Hoera, de document zijn ontvangen!
Dankzij jullie eindelijk rust.

Succes met alles

gr van ons allen

 

 

Ernst

Reclaim EOH

Dank voor jullie geduld met ons. Vanwege de slechte ervaringen die wij helaas hebben gehad met derden, waren we erg argwanend naar jullie toe. Nogmaals excuses hiervoor, het bleek allemaal erg onterecht. Wij kunnen begrijpen dat jullie hiervan wel eens moe worden. Nu, binnen 12 maanden nadat we met jullie in zee zijn gegaan, hebben we ons geld terug. Wij komen nooit meer op Tenerife!

Jullie weten ons te vinden en zijn altijd welkom!

Veel liefs van ons

Han en Suus

H.v.O.

Timeshare annulering Diamond Resorts

Nadat we telefoon ontvingen van iemand die zich uitgaf voor een bemiddelaar van een bedrijf die onze weken wilde kopen, zijn we hierop ingegaan. Na een paar maanden hoorden we niets meer van dit persoon. Het geld dat we hadden betaald waren we kwijt! Hoe argwanend ware we dan ook toen we met jullie in zee gingen. Excuses hiervoor, het was geheel onterecht.

Toen we op jullie advies contact opnamen met Diamond Resorts, kwamen we er al snel achter dat zij ons niet gingen helpen.

Ik weet niet hoe jullie het gedaan hebben maar we hebben gisteren bericht ontvangen dat ons contract is ontbonden.

We zijn jullie ontzettend dankbaar en heb zoveel spijt dat ik me af en toe zo achterdochtig heb opgesteld. Dank voor jullie begrip en inzet.

Gr.

A. en S.

Fam. A.vd B.

Betreft: Silverpoint – Signallia Marketing Distribution

De definitieve ontbinding / beëindiging contract is een feit! Echt goed gedaan! Dank hiervoor.

Nadat ik contact was geweest met Sim Legal Services en veel geld heb betaald aan hem, zonder dat daarvoor enig werk werd verricht, werd ik benaderd door TRC op Gran Canaria, zij hadden mijn gegevens ontvangen van Jeroen Brussel van JB Legal, vanwege het feit dat ik hier ook weer een zeer hoog bedrag moest gaan betalen en ik het uiteraard niet meer vertrouwde, heb ik contact opgenomen met jullie.

Geen poespas of ingewikkelde gesprekken. Nee gewoon een afspraak op jullie,overigens zeer mooi, kantoor in België. Hier werd ons al snel duidelijk dat we in capabele handen waren.

Jullie hebben ons echt onvoorstelbaar goed geholpen. We zijn jullie enorm dankbaar hiervoor.

Wij wensen jullie dan ook het allerbeste voor 2019 en komende jaren!

gr. Ron en Sanne

 

Fam. V.

Westgate Resorts USA

10/2017 Na veel getelefoneer en briefwisseling met ons timeshare verblijf van Westgate Resorts werden we iedere keer afgewimpeld. Ook toen onze advocaat een briefwisseling begon met hen. Het leidde allemaal tot niets, ja afgezien van wederom een stijging van de jaarlijkse kosten. Mijn man nam contact op met Timesharestop in Amersfoort en nadat we een erg lange telefonische intake hadden, hebben we besloten om een vrijblijvende afspraak te maken. Na dit gesprek met Ewald en Rob hadden we in ieder geval weer de hoop dat het goed zou komen. Er werd gezegd dat ons contract binnen 25 weken beëindigd zou zijn. Het heeft wel 12 weken langer geduurd, maar we hebben een aangetekende brief ontvangen van Westgate, met daarin de mededeling dat we van onze timeshare af zijn! Ons geduld is erg op de proef gesteld maar eind goed al goed. We zijn jullie erg veel dank verschuldigd want zonder jullie hulp was het niet gelukt. Groetjes Hans en Elly

Hans B.

Chayofa Golf & Country Club – Sunrise Management

Rob, we hebben vandaag een aangetekende brief ontvangen van Chayofa, waarin staat dat ons contract is ontbonden! We hebben hier lang op gewacht en zijn zo vreselijk blij! Jammer dat we geen geld terug konden krijgen met jullie Timeshare Reclaim maar daar was het ons ook niet om te doen. We hebben een kleinigheidje als dank opgestuurd naar jullie, hopelijk is het jullie smaak. Groetjes en heel veel succes verder! Fam. D. uit Kerkrade

Fam. D.

Referenties: Diamond Resorts International

09/2017 Eindelijk bericht ontvangen! Alhoewel 4 maanden later dan jullie gezegd hadden, hierdoor waren we bang om weer opgelicht te zijn. Gelukkig bleek onze angst onterecht. Wel moeten we zeggen dat jullie het spannend gemaakt hebben. Terugkijkend gebied de eerlijkheid ons te zeggen dat we er eigenlijk geen geloof meer in hadden. Ook al hadden we iedere maand even contact met Rob die ons zei nog even geduld te hebben. Het resultaat is er in ieder geval! Wij danken jullie dan ook enorm en willen gewoon sorry zeggen voor de negatieve gedachten. Ons geduld is beloond. Heel veel succes en een succesvol jaar gewenst voor jullie!

Fam. a.d. S.

Eindelijk ons geld terug!

Rob, Ewald en alle medewerkers van Timesharestop, Zo ontzettend bedankt. Het was even spannend maar het is nu definitief. Ons timesharecontract bij Silverpoint (Resort Properties) is door jullie Timeshare Reclaim proces ongeldig verklaard door de Spaanse rechter. We krijgen al ons geld terug! Fijn dat jullie ons zo goed op de hoogte hebben gehouden tijdens deze lange zit die bijna 2 jaar geduurd heeft. Ons geloof in jullie is nooit verdwenen in deze periode die zo spannend was voor ons.

We zien jullie snel!

Gr.

Fam. a.d. S.

Referenties: Westgate USA

08/2017 Wij hadden een time-share in Orlando sinds 1992 en na dit vele jaren gebruikt te hebben wilden we van het contract af omdat we er de laatste jaren te weinig gebruik van maakten en er in de toekomst ook weinig gebruik van zouden maken, terwijl we toch onze jaarlijkse onderhoudskosten en onroerendgoedbelasting moesten blijven voldoen. Bovendien was het ook nog eens een Perpetual (een eeuwigdurend contract), m.a.w. de verplichtingen gaan door op volgende generaties. Een paar maal hadden we al zonder succes geprobeerd van ons timeshare-contract af te komen. Er werd dan veel beloofd, het kostte geld en daarna niets meer. We hebben contact gemaakt met Rob en Ewald van Timeshare Stop en maakten een afspraak met hen. Daar tekenden we de overeenkomst met Timeshare Stop om ons timeshare-contract in Orlando te ontbinden. Een aantal maanden later is dat gelukt en wij zijn daar bijzonder verheugd over. En dus eindelijk een bedrijf dat wel deed wat het beloofde. Rob en Ewald, veel dank!

Fam. G. uit Wassenaar

Referenties: Club La Costa

06/2017 Ik probeerde reeds geruime tijd om mijn timeshare te beëindigen, maar werd telkens in een rondje gestuurd. Uiteindelijk ben ik op zoek gegaan op Internet en ben bij Timeshare Stop uit Nederland uitgekomen. Nadat ik jullie contacteerde, Werd alles duidelijk uitgelegd en werd ik dadelijk uitgenodigd voor een gesprek. Vanaf het eerste gesprek had ik vertrouwen in jullie bedrijf omdat jullie vanaf het begin duidelijk aangeven welke garanties jullie bieden. Ik heb jullie dan opdracht gegeven om mijn timeshare te proberen te beëindigen. En het is gelukt! De timeshare is beëindigd binnen de voorspelde termijn van 5-6 maanden. Heel veel dank voor jullie inzet en beschikbaarheid gedurende deze maanden om al mijn vragen en mails te beantwoorden.

Jullie zijn een top team!

Fam. V

Referenties: Club La Costa

Ik probeerde reeds geruime tijd om mijn timeshare te beëindigen, maar werd telkens in een rondje gestuurd. Uiteindelijk ben ik op zoek gegaan op Internet en ben bij Timeshare Stop uit Nederland uitgekomen. Nadat ik jullie contacteerde, Werd alles duidelijk uitgelegd en werd ik dadelijk uitgenodigd voor een gesprek. Vanaf het eerste gesprek had ik vertrouwen in jullie bedrijf omdat jullie vanaf het begin duidelijk aangeven welke garanties jullie bieden. Ik heb jullie dan opdracht gegeven om mijn timeshare te proberen te beëindigen. En het is gelukt! De timeshare is beëindigd binnen de voorspelde termijn van 5-6 maanden. Heel veel dank voor jullie inzet en beschikbaarheid gedurende deze maanden om al mijn vragen en mails te beantwoorden.

Jullie zijn een top team!

Fam. V

Referenties: Club Atlas – MGM Muthu

Na eerst zelf via advertenties in Britse bladen geprobeerd te hebben van onze timeshare af te komen kwam ik op internet Timesharestop tegen. Eerlijk gezegd waren wij benieuwd naar hun werkwijze maar ook best wantrouwend want er wordt vaak zo veel beloofd en in de praktijk uiteindelijk niets voor je gedaan behalve geld uit je zak kloppen als je met “goedbedoelende” mensen uit de timesharewereld in aanraking komt. Na een uitgebreid, open, eerlijk en heel prettig gesprek met Rob en Ewald in Apeldoorn was het voor ons wel duidelijk: we gaan met Timesharestop in zee. En nu, 5 maanden later, hebben we de brief van MGM in huis waarbij ons timesharecontract ontbonden is. We kunnen alleen maar zeggen: dank jullie wel heren van Timesharestop! Hartelijke groeten van C. en H.

Fam. v.W.

Referenties: Diamond Resorts

Beste Rob en Ewald Op zowel Rhodos, als Kreta – Diamond Resorts met eigendomscertificaat – zijn we erg naïef geweest en dat heeft ons veel geld gekost. Gelukkig realiseerden we ons dit en hebben contact met jullie opgenomen. We hadden onze twijfels of het zou lukken maar een 4-tal maanden na ons eerste contact hebben we de brief van Diamond Resorts ontvangen, met de mededeling dat ons lidmaatschap ontbonden is en we hebben de servicekosten van 2016 teruggestort gekregen. In deze 4 maanden was de communicatie met Rob en Ewald voldoende en prettig. Rob, Ewald – Bedankt dat jullie ons hebben geholpen om ons timeshare contract met Diamond Resorts te ontbinden. Zonder jullie hulp was het denk ik niet mogelijk geweest om het timeshare contract permanent te ontbinden. We zijn erg blij dat we van deze (wurg)organisatie af zijn. Daarvoor onze hartelijke dank.

Fam. v. G.

Referenties: Club Atlas

Na reeds 16 jaar lid te zijn van Atlas Club (MGM Muthu Hotels) en er nauwelijks gebruik van te maken, waren wij al een tijdje op zoek naar een mogelijkheid om het lidmaatschap te verkopen of het timeshare contract te ontbinden. Dit bleek helemaal niet eenvoudig te zijn want er zijn veel onjuiste praktijken gaande in de herverkoop van timeshare lidmaatschappen. Uiteindelijk kwamen we via internet in contact met Ewald van Timeshare Stop. Na een eerste persoonlijk gesprek in Arnhem, die heel positief was met veel nuttige informatie, werd de ontbindingsprocedure in gang getrokken. Na regelmatig informatie te ontvangen van de stand van zaken hebben we na bijna 6 maanden de bevestiging gekregen van MGM Muthu, dat het Atlas Club contract is ontbonden. Met heel veel dank vanuit België aan Ewald en Rob voor dit mooie werk.

Fam. G. (België)

Referenties: Palm Oasis Gran Canaria

Beste Ewald en Rob, Heden hebben wij de bekende en verwachte envelop aangetekend ontvangen. Wij willen jullie bedanken voor de vele gesprekken hier omtrent en de afwikkeling van Palm Oasis Wij wisten niet van te voren waar wij aan begonnen, maar jullie hebben toch het voor elkaar gekregen ons contract met Palm Oasis te kunnen beëindigen.

Fam. B.

Referenties: Enduria Travel SL

Hallo Ewald, Wij willen u hartelijk bedanken voor uw ondersteuning, nadat wij zo dom zijn geweest om op 20 maart 2016, een contract te hebben ondertekend bij het bedrijf  ‘ Enduria Travel SL ” op Gran Canaria. Zonder uw directe-  en zeer duidelijke ondersteuning, zou het ons zeer zeker niet gelukt zijn om hieronderuit te komen en ons geld (€ 5300,- ) in zijn geheel terug te krijgen. Wij willen u nogmaals bedanken voor alle genomen moeite. U heeft ons zelfs op zondag geholpen! Toen we u vroegen, hoe wij ons contract bij Enduria Travel SL konden annuleren, heeft u ons direct met uw Know-How geholpen. Om eerlijk te zijn stonden wij verbaasd van uw kennis! Wij hadden een zestal RCI Certificaten gekocht bij het bedrijf Enduria Travel SL, dat werkzaam is op het kleine, maar mooie Atlantic Beach Club. Het door ons betaald bedrag van € 5300,- kregen we volgens dit bedrijf niet in zijn geheel terug. Echter dankzij de inmenging van Timesharestop hebben we nu alles teruggekregen en zijn we een ervaring rijker! En dan te bedenken dat alles wat Timesharestop voor ons heeft gedaan, ook nog eens geheel kostenloos was!

Nogmaals, Heel erg bedankt!

Fam D.

Referenties: Diamond Resorts

Hallo Ewald & Rob Bedankt dat jullie ons hebben geholpen om ons contract met Diamond Resorts te ontbinden. In het begin waren wij nogal sceptisch maar naar verloop van tijd was daar geen aanleiding toe. Al met al is het met jullie hulp gelukt om het timeshare contract permanent te ontbinden. Daarvoor onze hartelijk dank. Wij wensen jullie prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar. Gr. Fam. Z.

Fam. Z.

Referenties: Club Infiniti/

Beste Ewald en Rob,   Hartelijk dank voor jullie vele arbeidsuren , die jullie gebruikt hebben om mijn timesharecontract ongedaan te maken. Ik ben ongelofelijk blij dat het jullie uiteindelijk gelukt is. Ik heb inmiddels een officiële brief gekregen van Club Infiniti Hopelijk kunnen jullie nog vele mensen helpen om van deze bedriegelijke contracten af te komen

Fam. T.

Referenties: Bluebay Gran Canaria

Timeshare Stop beloofde ons om onze belangen te behartigen en ons timeshare contract te beëindigen. Die belofte is waargemaakt! We konden het zelf nauwelijks geloven. GEWELDIG! Veel dank aan de heren ter Harmsel en de Vos Groeten en nogmaals dank!

Fam. E.

Referenties: Club La Costa

We hadden al langere tijd geprobeerd om van ons timeshare contract af te komen. In contact gekomen met Timeshare Stop. 3 Weken na ons bezoek aan Amersfoort ontvingen we bericht van Club La Costa dat ons timeshare contract was ontbonden. Dank jullie wel!

Fam. H.

Referenties: Palm Oasis Gran Canaria

Hallo Rob en Ewald , wij wisten van te voren dat het niet eenvoudig en makkelijk zou zijn om van het contract dat wij hadden met Palm Oasis op Gran Canaria (Spanje) sinds 1998 af te komen , tot dat wij in contact kwamen met “Timesharestop” van Ewald en Rob in Amersfoort , en dat het niet makkelijk ging bleek wel wat betreft de tijd die het nodig had , Maar door de grote inspanning door beide heren is het toch gelukt en is ons contract per september 2015 ontbonden.

Fam. V.

Timeshare annuleren

Op onze laatste vakantiedag worden we op de boulevard van Rhodos-stad aangesproken door een sympathieke jongeman en met een mooie prijs in het vooruitzicht naar een andere locatie gelokt. Daar worden we d.m.v. gladde verkooppraatjes overgehaald tot de aankoop van een vakantiepakket (Preview Holiday en een aantal vakantie-vouchers). In de taxi terug naar ons hotel bekruipt ons een heel vervelend en naar gevoel er niet goed aan te hebben gedaan. Ik besluit dan ook bij terugkomst in het hotel meteen te bellen om alsnog volledig te annuleren, inclusief de Preview Holiday. Vwb de vakantievouchers is dit geen probleem, vwb de Preview Holiday wordt gezegd: “Dat kan niet meer”. Bij terugkomst thuis in Nederland komen we aanvankelijk in contact met de heer Peek van Tecin. Heer Peek staat mij vriendelijk te woord en stelt zich heel behulpzaam op. Daarna plaatst hij ons verhaal zonder overleg op zijn website en stuurt ons 2 voorbeeldbrieven die behoorlijk wat tekst- en typefouten bevatten en die geadresseerd zijn naar Griekenland, wat achteraf niet nodig bleek, het herroepingsformulier moest naar Engeland. De zondag erna kom ik via internet terecht bij Timesharestop. Ewald komt meteen voor ons in actie en heeft de dag erna persoonlijk contact in Griekenland met de manager die ons het pakket heeft verkocht. Nog dezelfde middag worden we door die manager gebeld met de toezegging dat het bedrag van de Preview Holiday zal worden terug betaald. Dit duurt enkele weken, en tijdens die periode heb ik nog een aantal malen contact met Ewald en Rob. Zij stellen mij gerust, het duurt wat langer omdat dit vanuit Engeland geregeld moet worden, maar dat geld dat komt er! Uiteindelijk wordt het bedrag op mijn credit card gecrediteerd. Ewald en Rob, dank voor jullie gratis hulp! Mijn timeshare annulatie is gelukt dankzij jullie hulp.

P.B.

Referenties: Anfi Group

Waren lid van Anfi sinds 2001, hebben vanaf 2007 geprobeerd om van onze Timeshare af te komen. Verkopen lukte niet, teruggeven aan Anfi lukte niet. 2 keer geld gegeven aan personen die ons konden helpen…niet dus. TimeshareStop echt hartstikke bedankt! Onze timeshare annulering was snel gerealiseerd. Het duurde bijna 3 weken voordat we een bevestiging van Anfi ontvingen met de mededeling dat ons onze overeenkomst was ontbonden!!

Hr. V.A.

Referentie: DIVI Little Bay SInt Maarten Beste Rob en Ewald, Ik had nooit gedacht dat jullie dit zo snel voor elkaar zouden krijgen. Tot mijn grote verbazing kreeg ik na ongeveer 6 weken het verlossende telefoontje dat de timeshare ontbonden was. Ik was echt bang dat ik hier mijn leven lang aan vast zou zitten. Dat het zo soepel ging had ik nooit gedacht. Maar alleen had ik dat nooit voor elkaar gekregen. Ik heb geen moment getwijfeld aan jullie expertise, maar toch had ik een onderbuikgevoel dat ik voor een tweede keer genomen zou kunnen worden. Groot was dan ook de blijdschap dat ik mij daar helemaal geen zorgen over had hoeven maken. Geweldig. Ik raad dan ook iedereen die van zijn timeshare af wil aan, om dit aan Rob en Ewald over te laten. Zij hebben mij zeker niet teleurgesteld. Pluim, pluim, pluim.

Lourens N.

Timeshare annulering

Beste Ewald en Rob, Tot onze grote opluchting heeft de Fa. Diamond Resorts onze aanbetaling van de preview week afgelopen maandag teruggestort. Dank voor de gratis telefonische ondersteuning en realisatie van onze timeshare annulering.

Fam. N.

Bezoek aan huis

Wij begrijpen dat het niet voor iedereen mogelijk is om naar ons kantoor te komen. Vanaf 1 maart 2016 bieden wij de mogelijkheid aan onze klanten uit België en Nederland, om gebruik te maken van  onze  “Thuisbezoek” mogelijkheid. Indien u dit wenst, maken we graag een afspraak bij u thuis, op een tijdstip dat het u uitkomt. Zodat u samen met onze adviseur in uw eigen omgeving uw mogelijkheden kunt bespreken.

U kunt gebruikmaken van de “Thuisbezoek” mogelijkheid op de volgende dagen:

Maandag 09.00 – 19.00 uur Woensdag 09.00 – 19.00 uur Zaterdag 10.00 – 13.00 uur

Neem hiervoor gewoon even contact met ons op: +31 33 2022 096 Of vul ons contactformulier in. Één van onze deskundige adviseurs zal binnen 24 uur contact met u opnemen.

error: Content is protected !!