RCI timeshare ervaringen

Welke RCI timeshare ervaringen delen klanten met ons? Op dit moment krijgen wij enorm veel reakties binnen van RCI timeshare eigenaren die hun ervaringen willen delen met ons. Ze blijven de dupe van deze uitermate hebberige timeshare industrie. Wij willen hier dan ook nog even heel helder uiteenzetten op welke wijze timeshare eigenaren die eigenlijk het liefst hun timeshare annuleren willen, op dit moment gedupeerd worden door bedrijven zoals bijvoorbeeld “Silverpoint Vacations SL” op Tenerife. Meer dan 40% van de huidige negatieve RCI timeshare ervaringen komen naar aanleiding van een gesprek met 1 van de verkopers bij Silverpoint op Tenerife. Het is zeer duidelijk dat niet alleen vakantiegangers gedupeerd worden door de timeshare bedrijven. Op dit moment zijn het vooral de timeshare eigenaren zelf die continue worden gedupeerd door de dubieuze verkoopwijzen van de doorgaans goed getrainde verkopers, die werkzaam zijn bij deze timeshare bedrijven. De timeshare eigenaar die wordt overgehaald tot het doen van – alweer – een nieuwe aankoop, zal dankzij deze aankoop zijn of haar ergste RCI timeshare ervaringen opdoen.

 

Recente-, nadelige RCI timeshare ervaringen

De meeste timeshare eigenaren willen heel erg graag van hun timeshare verplichting af. Dit kan zijn omdat de jaarlijkse onderhoudskosten te hoog worden of omdat de persoonlijke omstandigheden zijn gewijzigd. Een veelgehoorde klacht is ook dat de timeshare eigenaar vastzit aan een langlopend timeshare contract of omdat het eenvoudig onmogelijk is om de timeshare te gebruiken. Timeshare eigenaren proberen dan ook echt alles om van hun timeshare verplichting af te komen.

 

Hoe ontstaan deze nare RCI timeshare ervaringen?

Ontevreden timeshare eigenaren doen natuurlijk hun beklag bij de timeshare bedrijven tijdens hun vakantie op de timeshare resorts. Velen doen echter ook hun beklag via de diverse websites die er te vinden zijn op het internet. Veel van deze websites worden gerund door personen die een zeer nauwe band hebben met de RDO oftewel met de timeshare industrie. Dit kunnen zowel bedrijven – personen of stichtingen zijn. Wij weten dat een groot aantal van deze dubieuze website de gegevens (en klachten) van deze timeshare eigenaren doorgeven aan een bepaald timeshare bedrijf, of ze verkopen deze aan derden. Dit laatste heeft dan weer tot gevolg dat deze RCI timeshare eigenaren ongevraagd worden gecontacteerd door zogenaamde Cold Callers. Deze Cold Callers spelen een belangrijke rol in de nare RCI timeshare ervaringen die deze leden ondergaan. Zij doen zich vaak voor als zijnde een advocaten kantoor, een Notariskantoor of een herverkoop organisatie. De timeshare eigenaar krijgt vrijwel altijd te horen dat er zich een koper heeft gemeld voor hun timeshare eigendom die bereid is om een hoog bedrag te betalen voor het timeshare eigendom van de klant. Aangezien dit natuurlijk exact hetgene is dat de timeshare eigenaar op dat moment wil horen, besluiten ze vaak om in zee te gaan met deze dubieuze Cold Callers. Dit met verstrekkende-, nadelige-, financiële gevolgen.

Waar moet men op letten?

1 ding wat vrijwel al deze dubieuze Cold Callers en websites gemeen hebben is het volgende:

  • Ze verschuilen zich vrijwel allemaal achter een gsm nummer en/of een postbusadres
  • Ze gebruiken vrijwel altijd een Gmail-emailadres. Deze kan namelijk geheel anoniem aangemaakt worden
  • Ze hebben geen ontvangstadres
  • Altijd komt de vraag of de timeshare eigenaar een kopie van zijn of haar eigendomsbewijs of aankoopcontract wil opsturen

Mocht u twijfelen, ga dan altijd op onderzoek uit op het internet. Ga op zoek naar relevante info. Vindt u negatieve berichtgeving over het bedrijf (persoon of stichting), zijn ze al eens betrapt op leugens of heeft u het vermoeden dat ze een nauwe band hebben met de RDO oftewel de timeshare industrie, of is er andere negatieve berichtgeving te vinden over hen, dan weet u dat ze niet uw belangen dienen maar louter hun eigen belangen en raden wij aan om NIET met hen in zee te gaan. Dit geldt met name vaak voor de zogenaamde non-profit bedrijven. Zolang hun inkomsten ( Bijvoorbeeld: vrijwillige Donaties) lager zijn dan de uitgaven (Deze bepalen ze zelf: bijvoorbeeld het inkomen van de bestuurders, aankoop nieuwe laptops, werkvakanties enz. enz.) wordt er namelijk geen “profit” gemaakt. Onthoud: NIEMAND WERKT VOOR NIETS. Dat is al vaak gebleken!

 

rci timeshare ervaringen

RCI timeshare ervaringen – Verkopen?

Vaak krijgen wij de vraag of het mogelijk is om de timeshare te verkopen.

Helaas moeten wij dit ontkennend beantwoorden. Het is onmogelijk om uw timeshare te verkopen! Timeshare eigenaren moeten zich ervan bewust zijn dat de timeshare resorts al geruime tijd toegankelijk zijn voor iedereen! Dus ook voor NIET-timeshare bezitters. Deze kunnen eenvoudig via de bekende internet booking websites vrijwel alle timeshare resorts boeken, dit voor minder geld dan dat de eigenaren jaarlijks kwijt zijn aan hun jaarlijkse onderhoudskosten, zonder jaarlijkse verplichting en zonder een zeer hoog instapbedrag. Gaat de niet-timeshare eigenaar een jaar niet op vakantie, dan hoeft deze uiteraard geen kosten te betalen. Hoe anders is het voor de timeshare eigenaar, die ongeacht of er gebruik van de timeshare wordt gemaakt, gewoon netjes aan zijn of haar jaarlijkse verplichting moet voldoen! Timeshare is geen members-only gebeuren meer en het heeft geen enkel kostenvoordeel meer. Mede hierdoor is het onverkoopbaar! Men kan het niet eens gratis weggeven. Geen wonder dat er zoveel nare RCI timeshare ervaringen te lezen zijn op het internet.

 

RCI timeshare ervaringen – de nieuwe aankoop

rci timeshare ervaringen

De negatieve RCI timeshare ervaringen worden echter vooral gevoed door de verkopers op de timeshare resorts. Deze benaderen timeshare eigenaren en proberen hen over te halen tot het doen van een nieuwe aankoop. Bij het timeshare bedrijf Silverpoint gaat men helemaal ver. De aanwezige verkopers van Silverpoint vacations SL, benaderen timeshare eigenaren die daar aanwezig zijn op het resort. Het gaat hierbij zowel om timeshare eigenaren die al lid zijn bij Silverpoint, maar ook om eigenaren die op uitnodiging verblijven bij Silverpoint. In het resort “Hollywood Mirage” of  “Beverly Hills” of in 1 van de andere resorts van Silverpoint. De verkoper zegt tegen de timeshare eigenaar dat het onmogelijk is om van zijn timeshare af te komen maar dat Silverpoint een mogelijkheid biedt om deze timeshare terug te nemen van de ontevreden eigenaar. Deze moet dan wel een nieuw product aankopen. Dit product zal een participatie zijn in “The Suites”. De verkoper zal u vertellen dat dit een zeer goede investering is en de enige uitweg uit de timeshare ellende. Hij zal u doen geloven dat dit een zeer goede en niet te missen mogelijkheid is. Wij van Timesharestop kennen deze contracten inmiddels zeer goed en weten waar de valkuilen zich bevinden. Wij willen u dan ook beslist en met klem afraden om hierop in te gaan.

Heeft u toch een contract ondertekend bij Silverpoint in het participatie programma bij  “The Suites”. Neem dan snel contact met ons op. U zult worden behoed voor alweer nieuwe en zeer negatieve RCI timeshare ervaringen.

error: Content is protected !!