RCI Certificaten

RCI certificaten
RCI Certificaten is een veelgehoord begrip geworden in de timeshare industrie. Wij hebben het hier al over gehad op journaals van Timesharestop TV. Ook hier zullen we er nog even de aandacht op vestigen. Deze verkoop van RCI Certificaten is een enorme bron van inkomsten voor bedrijven zoals Enduria Travel ( Atlantic Experience ) op Gran Canaria, Crown Resorts in Zuid-Spanje en natuurlijk Holiday Club, Ferienexpert en Liberty Holiday Group ( eigenaar hiervan is Kim Gomez die de Sales Manager bij Anfi is) op Gran Canaria. Ook de Vakantieweken die worden verkocht in Griekenland door Diamond Resorts (Preview Weken), en dan met name op Rhodos en Kreta behoren tot deze categorie. RCI Certificaten worden verkocht aan argeloze vakantiegangers. Tegenwoordig weten de meeste timeshare eigenaren wel waarom deze vakantieweken worden verkocht. Deze RCI Certificaten dienen ertoe om de timeshare wetgeving te omzeilen en om ervoor te zorgen dat deze timeshare bedrijven het door u, ter plekke, betaalde geld, niet terug hoeven te betalen indien u zou willen annuleren. Omdat u er achter bent gekomen dat deze RCI Certificaten gewoon vrijwel geen waarde hebben.

Hoe komt het nu dat deze bedrijven, de RCI Certificaten zo succesvol kunnen verkopen en hoe komt het toch dat er nog steeds zoveel mensen in trappen? Is de aankoop van deze RCI Certificaten werkelijk zo’n goede aankoop? Laat ons het product dat steeds meer wordt verkocht eens wat nader onder de loep nemen. U zult na het lezen van dit artikel volkomen begrijpen dat de verkoop van RCI Certificaten zo succesvol was en nog steeds is. Echter u zult ook weten dat de aankoop van deze RCI Certificaten een complete miskoop is. Het is alsof u entreekaarten voor de Champions League finale denkt te kopen, terwijl u daadwerkelijk toegangskaarten hebt gekocht voor een trainings-wedstrijdje tussen de dames van FC Knudde tegen de dames van FC Achteruit. Een wedstrijd die trouwens 2 weken geleden al is gespeeld. De entreekaarten kunt u dus weggooien, aangezien u deze niet kunt gebruiken.

Wat zijn RCI Certificaten

De RCI Certificaten en andere certificaten worden verkocht door bedrijven als Enduria Travel ( Atlantic Experience ), Holiday Club, Ferienexpert op Gran Canaria en Crown Resorts, om er maar een paar te noemen. De hele truc bestaat erin dat deze timeshare bedrijven u een aantal weken vakantie verkopen voor een vast bedrag. Deze weken kunt u tot 4 personen gebruiken, dus niet per persoon! Ze trachten altijd om u 6 weken te verkopen, komen ze er echter achter dat dit niet haalbaar is dan “zakken” ze vaak al snel naar de verkoop van 3 weken vakantie, oftewel de verkoop van 3 RCI Certificaten.

Stel dat u op vakantie bent in een Hotel op Gran Canaria, waar u op dat moment €800 per persoon betaald. U bent gezellig met z’n vieren op vakantie dus u betaald €3200. U wint een prijs op straat, u weet dan nog niet dat iedereen deze prijs wint, en u krijgt het aanbod om 6 weken vakantie te kopen voor een bedrag van €4500. Iedere week accommodatie kunt u gebruiken met maximaal 4 personen en altijd in 4 of 5 sterren accommodatie. Dat klinkt toch fantastisch! Ja….maar is dit ook zo? Die 6 weken, bestaande uit RCI Certificaten, hebben per stuk een verval datum van 12 maanden na activatie. Heel vaak mag ( of moet!) u 1 keer terugkomen op het resort waar u op dat moment aanwezig bent, hiervoor ondertekend u een contract, wat eigenlijk gewoon een hotelboeking is. De resterende weken bestaan dan inderdaad uit RCI Certificaten. Dit is dus inderdaad geen timeshare product.

Timeshare annuleren zonder verlies van uw investering

RCI Certificaten en hun bruikbaarheid

Het probleem dat optreedt bij het gebruik van deze RCI Certificaten of de twijfelachtige producten van Liberty Holiday 2017, is dat men er vrijwel geen boeking mee kan maken! Men krijgt telkens weer te horen dat er geen beschikbaarheid, of een zeer beperkte beschikbaarheid. Dit is zeer zeker het geval bij het gebruik van de RCI Certificaten tijdens de schoolvakanties. Mocht het onverhoopt toch eens lukken om een RCI Certificaat te kunnen gebruiken tijdens een schoolvakantie, dan mag u ervan uitgaan dat de kwaliteit van dit timeshare resort, ja u kunt deze RCI certificaten alleen bij timeshare resorts gebruiken, gelijk is aan een 2** of 3*** resort. Bij deze resorts zullen de timeshare verkopers u iedere keer handenwrijvend staan op te wachten. Buiten de schoolvakanties boeken, is al vrijwel net zo moeilijk of onmogelijk. U zult de RCI certificaten vrijwel nooit kunnen gebruiken in het resort van uw keuze. een wintersport resort is alleen boekbaar in Hartje zomer… De resorts die u kunt boeken met deze RCI certificaten, kunnen door iedereen eenvoudig geboekt worden bij de bekende internet booking0sites zoals Booking.com of Expedia enz. Dit voor bedragen tussen de €300 en €400 per week accommodatie tot 4 personen. Let wel: Zonder dat men de verplichting heeft om weer deel te nemen aan een timeshare verkoop-presentatie! Deze verplichting geldt overigens wel wanneer u op vakantie gaat met gebruik van RCI certificaten. Tijdens deze presentaties zal men trachten u een “echt” timeshare lidmaatschap te verkopen.

Samenvattend kunnen we dus zeggen dat deze RCI certificaten eigenlijk nauwelijks een waarde vertegenwoordigen, toch zeker niet de waarde die men u heeft wijsgemaakt en waarvoor u heeft betaald…veel betaald! U moet het zo zien: Door middel van de verkoop van deze RCI certificaten zorgen bedrijven zoals Enduria Travel ( Atlantic Experience ) ervoor dat ander timeshare bedrijven voorzien worden van klanten.

De RCI certificaten als Vakantiepakket

RCI certificaten

Het 3 weken pakket is op dit moment het meest verkochte pakket bij de bovengenoemde bedrijven. Men koopt hierbij 3 RCI certificaten voor een bedrag van ongeveer €2700. Vakantiegangers kopen dit product omdat het enigszins betaalbaar is voor hen en omdat ze denken dat ze hiermee wereldwijd op vakantie kunnen gaan in 4**** of 5***** resorts, dat dit absoluut niet klopt weten ze op dat moment nog niet.

De verkoop van deze RCI certificaten is een ongelooflijke bron van inkomsten voor deze bedrijven. Dit komt omdat zij hiermee vrijwel geen kosten hebben. De verkopers die werken alleen op commissie, dus als zij niets verkopen dan verdienen ze geen geld. De RCI certificaten zelf zijn vrijwel kosteloos voor deze bedrijven omdat zij hiermee andere timeshare bedrijven voorzien van nieuwe klanten aan wie men eventueel weer iets nieuws kan verkopen! De certificaten van Ferienexpert kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor het Silverpoint Vacations resort: Hollywood Mirage. We weten allemaal hoeveel slachtoffers er bij Hollywood Mirage gemaakt zijn! Op deze wijze heeft men dus niet iemand nodig die op straat klanten lokt, met het laten winnen van prijzen middels de bekende kraskaarten en andere loterijen. RCI certificaten zijn vrijwel gratis voor deze bedrijven. U als klant betaald er echter de hoofdprijs voor, terwijl u juist denkt een koopje te hebben gedaan.

RCI Certificaten op maat gemaakt

Er zijn diverse variaties bekend met RCI certificaten. Het is mogelijk om alleen maar RCI certificaten te kopen maar meestal zal men trachten om ervoor te zorgen dat u snel weer terugkomt naar het resort waar u op dat moment bent. Op deze wijze voorziet het bedrijf zichzelf weer van klanten die men zal trachten over te halen om lid te worden van hun timeshare club. Zo kunt u bijvoorbeeld 2 RCI certificaten kopen en 1 week terug op het resort waar u dan bent. Dit is zeer handig voor deze bedrijven omdat ze op deze wijze u kunnen laten betalen voor een Hotelboeking op hun resort. Het bedrag dat u hiervoor betaalt, bent u in vrijwel alle gevallen kwijt., Ook als u binnen 14 dagen annuleert!

 

Kijk uit bij de koop van RCI certificaten

RCI certificaten

Tracht men RCI certificaten aan u te verkopen? Laat u dan nooit verleiden tot het doen van een aanbetaling, neem ook NOOIT een beslissing ter plekke. Wij zijn ons ervan bewust dat de verkoper tegen u zegt dat de door hem gedane aanbieding alleen vandaag geldig is, dit is echter complete onzin! Ze doen iedere dag dezelfde aanbieding. Ieder dag zitten de verkopers te wachten totdat er een klant binnen wordt gebracht, lopend of met de gratis taxi. Wat vandaag dus kan, dat kan morgen zeker ook! Zeg altijd dat u er eerst even over na wilt denken om alles even te laten bezinken. WIJK HIER NIET VANAF, Laat u niet overhalen door hetgeen de verkoper zegt. Onderzoek het bedrijf via Google en ga op zoek naar inlichtingen. Laat u niet overhalen om inlichtingen in te winnen bij gasten die op het resort zelf verblijven. Of deze gasten weten niet beter of ze worden betaald door de verkoper(s).

Beter is het om inlichtingen in te winnen op onze website. Wij zijn volledig op de hoogte van alle producten die verkocht worden en zijn ook volledig op de hoogte van de manier waarop ze verkocht worden. Wij kennen alle timeshare bedrijven in Europa en kennen de meeste timeshare bedrijven in Noord-Amerika, Azië, Aruba, Sint Maarten, Dom Rep enz. Het maakt daarbij niet uit of het hierbij gaat om de aankoop van RCI certificaten of de aankoop van een timeshare. Het maakt niet uit of u langer timeshare eigenaar bent of dat u het net heeft gekocht. Bent u al timeshare eigenaar, misschien komt u in aanmerking voor onze Timeshare Reclaim.

Neem contact met ons op via het contactformulier op onze website, of bel gewoon met: +31 33 2022 096

 

 

error: Content is protected !!