Property Marketing Strategy

Property Marketing Strategy

Property Marketing Strategy, de cold caller heeft overigens helemaal niets te maken heeft met officiële- bestaande bedrijven met louter goede bedoelingen.  Zij hanteert een oude bekende werkwijze en verandert continu van naam. Op dit moment hanteren ze de naam Property Marketing Strategy. Beruchte namen die ze hebben misbruikt, zijn onder andere Peninsula Legal Agents en Midland Legal Services. Deze namen werden uiteraard al snel gelinkt aan de duistere praktijken van diverse andere oplichters waaronder wij nu dus ook Property Marketing Strategy kunnen scharen.Property Marketing Strategy

Werkwijze van Property Marketing Strategy – PMS

Property Marketing Strategy en andere cold call oplichters, kopen lijsten op van timeshare verkopers en/of timeshare resorts, met daarin de gegevens van timeshare eigenaren. Zodra zij deze gegevens in kaart hebben gebracht, zullen zij trachten om in contact te treden met deze timeshare eigenaren. Dit gebeurd middels Cold Calls of middels Emailverkeer. Een goed voorbeeld hiervan zijn de oplichtingspraktijken van het bedrijf Sim Legal Services van de Nederlander Martijn Jeroen Brussel, die zich uitgeeft als Jeroen Brussel of als Martijn Brussel. Of Property Marketing Strategy samenwerkt met hen is op dit moment niet bekend

Telefoon gesprek van PMS

Property Marketing Strategy meldt de timeshare eigenaar dat er een koper is voor de timeshare van de betreffende eigenaar. Deze is bereid om geld te betalen voor de timeshare in kwestie. Vaak gebruiken ze hiervoor een Chinese investeringsgroep. De Nederlandstalige medewerker van Property Marketing Strategy verzekert de eigenaar dat deze geen geld op voorhand hoeft te betalen. Wel moet het lidmaatschap, ja want het gaat hierbij om een lidmaatschap, worden omgezet naar een eigendom. Hiervoor moet de timeshare worden geregistreerd of gelegaliseerd. Is dit allemaal gedaan dan kan de timeshare eenvoudig worden verkocht aan de Chinese- of Arabische investeringsgroep, aldus de medewerker van Property Marketing Strategy oftewel PMS . De legalisatie moet wel worden betaald, men kan dit ook zelf doen. Zodra deze is gelegaliseerd stuurt men het bewijs hiervan op naar PMS.

Property Marketing Strategy misleiding

De truc van oplichters zoals Property Marketing Strategy, zit hem in het feit dat, ook al wordt er gezegd dat er geen geld op voorhand moet worden betaald, dit niet waar is. Men betaald een klein bedrag voor de legalisering, vervolgens moet er nogmaals een bedrag worden betaald aan PMS. De oplichter blijft net zolang om geld vragen tot dat de eigenaar “Nee” zegt. Vervolgens hoort men niets meer van deze criminelen. Uw geld is weg, echter de oplichter is ook weg!

Property Marketing Strategy

Nu uw geld terug

Veel timeshare eigenaren zijn zich niet bewust van het feit dat het timeshare contract dat zij destijds hebben afgesloten, onwettig verklaard kan worden middels een timeshare reclaim. Hierdoor moet het timeshare bedrijf het aankoopbedrag of méér aan hen terugbetalen. Wilt u ook weten of u hiervoor in aanmerking komt? Neem dan snel contact met ons op. WIj zullen uw contract geheel vrijblijvend en kosteloos beoordelen. Haal uw recht en stop met het doen van een zoveelste aankoop. Geef oplichters zoals Property Marketing Strategy, geen enkele kans. Onthoud: Iemand die u benadert met betrekking tot uw timeshare, zonder dat u hierom expliciet hebt verzocht, is altijd een oplichter!

error: Content is protected !!