Peninsula Legal Agents

Peninsula Legal Agents

Peninsula Legal Agents

De adresgegevens zoals deze vermeld staan op de website van Peninsula Legal Agents zijn gestolen van een serieus bedrijf in Manchester. Deze heeft geen banden met deze oplichter.

Peninsula Legal Agents is alweer de zoveelste cold caller die volgens haar website, die overigens pas geregistreerd werd in juli 2017( www.peninsulalegalagents.com ) , juridische diensten aanbiedt voor Nederlandstalige cliënten. Belangrijk om te weten, is dat de persoon hierachter op dit moment ook actief is onder de naam Property Marketing Strategy
De zaakvoerder van Peninsula Legal Agents, staat met foto op de website. Deze foto, is een foto die afkomstig is van het internet en dus bij een ander persoon hoort. Dit roept natuurlijk zeer veel twijfel en vraagtekens op.
Wij hebben eveneens contact opgenomen met het bedrijf waarvan de adresgegevens worden misbruikt door Peninsula Legal Agents. Het gaat hierbij om een serieus bedrijf genaamd Peninsula. Wij hebben hier gesproken met één van de directeuren van dit bedrijf. Deze gaf ons te kennen dat hij het bedrjf Peninsula Legal Agents niet kent en dat hij hier absoluut geen banden mee heeft. Aangifte zal worden gedaan en zij zullen hun omvangrijke team van juristen zich laten bezighouden met deze cold caller Peninsula Legal Agents. Dit aangezien zij zelf enorme schade kunnen oplopen door deze vorm van misbruik van gegevens (privacy wetgeving)

Peninsula Legal Agents – de gegevens en feiten

Peninsula Legal Agents heeft geen enkele vermelding op haar website met betrekking tot enig registratienummer in Spanje en/of Engeland. Ook staat er geen privacy statement vermeld, hetgeen inhoudt dat Peninsula Legal Agents alle gegevens van klanten mag doorspelen naar derden.Bij Cold Callers zoals die van Silverpoint Tenerife gebeurde dit volgens klanten met regelmaat.
Aangezien het hier gaat om een Cold Caller, iemand dus die ongevraagd mensen benadert, mag u er dus vanuit gaan dat u hier te maken heeft met de dubieuze praktijken die we gewend zijn van Cold Callers en Timeshare Reclaim bedrijven.

Benaderd door Peninsula Legal Agents

De persoon die namens Peninsula Legal Agents de klanten te woord staat, vermeldt dat zij de timeshare van de klant in kwestie kan verkopen aan een Chinese investeringsgroep en dat de commissie voor de Agent zal worden betaald door de Chinese koper, De klant hoeft dus blijkbaar niets op voorhand te betalen, er wordt namelijk een vooruitbetaling door Peninsula Legal Agents gedaan aan de klant. Ook de noodzakelijke documenten zouden pas opgestuurd moeten worden nadat het geld bij de klant op rekening staat. Wel moet het een en ander worden geregistreerd en geapostilleerd. Hiervoor zullen er kosten worden berekend door deze dubieuze Agent of fictieve bemiddelaar.
Al met al een fantastisch aanbod van deze Cold Caller. Echter zoals u weet en overal kunt lezen op websites, heeft ook dit bedrijf of persoon, alleen maar slechte bedoelingen en moeten ook wij hier het dringende advies geven: Ga niet met dit soort bedrijven in zee! Ook Peninsula Legal Agents heeft niet het beste met u voor. U zult altijd eerst geld moeten betalen aan dit bedrijf, of ze zeggen dat u geld aan anderen moet betalen voor een registratie of apostille. Doe dit niet. Onthoud dat een timeshare verkopen niet mogelijk is!

Peninsula Legal Agents

En zo ziet de website van Peninsula Legal Agents eruit, kort na onze berichtgeving. Ze zijn blijkbaar verhuisd….!

Peninsula Legal Agents

Op 03 april 2018 zien we op de website van deze oplichter dat zij na onze berichtgeving het adres op hun website hebben veranderd. In de zoekresultaten zien we echter nog steeds het oude adres. Dit is de typische manier waarop oplichters te werk gaan.

Een goed aanbod van Peninsula Legal Agents?

Hoe komt deze cold caller aan uw gegevens? Zodra u deze vraag stelt aan hen zullen ze ongetwijfeld met een prachtig verhaal komen. De waarheid is echter dat dit soort Cold Callers gewoon lijsten opkopen met daarin de gegevens van Timeshare eigenaren. Deze gegevens kopen ze meestal van timeshare resale bedrijven. Aangezien resale bedrijven niets verkopen, kunnen ze op deze wijze toch nog iets verdienen.

Uw timeshare zal nooit meer worden herverkocht! Ook niet door Peninsula Legal Agents, Waarom zou er iemand zijn die geld wil betalen voor uw timeshare lidmaatschap, terwijl ze ook zonder dit lidmaatschap al dezelfde timeshare resorts kunnen boeken als u? Hiervoor zijn ze dan ook nog eens minder kwijt dan wat u aan jaarlijkse onderhoudskosten kwijt bent per week.
Indien u uw timeshare ontbinden wilt en kans wilt maken op een teruggave van geïnvesteerd geld, overweeg dan onze Timeshare Reclaim. Meer info vindt u hier.

Bent u in contact geweest met Peninsula Legal Agents?  Neem dan contact met ons op.

error: Content is protected !!