Palm Oasis Maspalomas

Palm Oasis Maspalomas

Palm Oasis Maspalomas

Palm Oasis Maspalomas bedrijf in Maspalomas op Gran Canaria met het managementbedrijf Tasolan Mantenimiento sl, is een mooi timeshare Resort, waar vele Nederlanders en Engelsen hun timeshare contract hebben afgesloten tussen 1996 – 2006. Ook al is de kwaliteit van Palm Oasis Maspalomas niet slecht, er werd toch op dezelfde wijze timeshare lidmaatschappen verkocht als op een ander Resort. Met andere woorden: er werd gelogen, misleidt en veel informatie werd verzwegen of bewust achtergehouden. Echter wat veel mensen niet weten is dat Palm Oasis Maspalomas veel onwettige timeshare contracten heeft afgesloten. Het gaat hierbij meestal om contracten waar GEEN einddatum in staat! Hierdoor kunnen wij middels een Timeshare Reclaim procedure ervoor zorgen dat deze contracten onwettig worden verklaard waardoor de timeshare eigenaar het grootste gedeelte van zijn aankoopbedrag zal terug ontvangen, of meer!

Bent u in het bezit van een timeshare contract bij Palm Oasis Maspalomas en wilt u weten of er mogelijkheden voor u zijn? Laat dan uw contract geheel vrijblijvend en kosteloos door ons beoordelen! Wij maken gebruik van de timeshare wet en aanwezige jurisprudentie. Onze Spaanse tak Immoclaim coördineert de timeshare reclaim procedures ter plekke in Spanje terwijl klanten gewoon terecht kunnen in Nederland of België bij de kantoren van Timesharestop en/of Stoptimeshare. Uiteraard krijgen onze klanten ook m.b.t. de Timeshare Reclaim een schriftelijke garantie!

Reclaim beoordelinghier invullen

Palm Oasis Maspalomas eigenaar?

Bekijk dan de tv uitzending van 2 april 2018 op RTL. Deze uitzending gaat over het fenomeen timeshare en welke oplossingen er zijn. hierin komen ook de medewerkers van Timesharestop aan het woord.

Bent u eigenaar bij het Palm Oasis Maspalomas bedrijf op Gran Canaria en wilt u uw timeshare overeenkomst beëindigen zonder dat u kans maakt op een reclaim? Wij garanderen de timeshare ontbinding bij Palm Oasis Maspalomas zowel mondeling als ook schriftelijk. Wij zorgen ervoor dat uw jaarlijkse verplichtingen aan Palm Oasis in Maspalomas, gegarandeerd worden gestopt. Hierdoor heeft u niet meer de dreiging van deze contractuele verplichting, die voor velen toch als een strop om hun nek voelt. Wij begrijpen dat u deze “last” niet aan uw kinderen wilt overdragen. Het gaat hierbij niet alleen om de financiële last en contractuele verplichting, nee, het gaat hierbij ook om de dreigende brieven die u zult blijven ontvangen van de diverse incasso bureaus. In Duitsland zijn de eerste timeshare eigenaren die hun lidmaatschap op Gran Canaria hadden afgesloten, al voor de rechtbank gedaagd. Dit nadat ze ettelijke brieven van een incasso bureau, op advies van dubieuze derden, hadden genegeerd….!! Dat dit het slechtste advies is wat men u kan geven, is inmiddels bekend. Dat men in Duitsland inmiddels geleerd heeft van deze fout zal duidelijk zijn. Ook met betrekking tot de timeshare contracten bij Palm Oasis Maspalomas is deze handelswijze geen oplossing. U kunt er rustig van uitgaan dat achterstallige, niet betaalde kosten, bij u zullen worden geïnd. tegenwoordig wachten timeshare bedrijven vaak totdat uw schuld aan het timeshare bedrijf hoog genoeg is, zo hoog dat het zich loont om de vordering te verkopen aan incasso bureaus. Deze koopt de vordering dus over van het timeshare bedrijf, voor een veel lager bedrag dan het aanvankelijke bedrag van de vordering.

KLIK HIER – Schulden zijn gewoon handelswaar!

Wilt u van uw Palm Oasis timeshare verplichting af? Wilt u stoppen met betalen van de jaarlijkse onderhoudskosten? Wilt u van uw contractuele verplichtingen af en alleen nog op vakantie gaan zoals u dit wenst te doen? Neem dan snel contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat ook uw timeshare contract, permanent zal worden ontbonden. Het maakt hierbij niet uit of u uw timeshare heeft gekocht bij Palm Oasis of bij een ander bedrijf. Wij kunnen de meeste timeshare contracten, waar dan ook ter wereld afgesloten, permanent ontbinden voor u. Vul ons Contactformulier in of bel gewoon even. Tel: +31 33 2022 096 Uw Palm Oasis verplichting zal gegarandeerd worden beëindigd.Palm Oasis Maspalomas

Palm Oasis in Maspalomas contracten

De teller met betrekking tot uitspraken bij het Spaanse hooggerechtshof tegen timeshare bedrijven stond in maart 2018 op 105! 42 hiervan waren gericht tegen Silverpoint Vacations, 37 tegen Anfi Sales op Gran Canaria en al 8 tegen Palm Oasis Maspalomas! Wilt u van uw timeshare contract af zonder verlies van het door u geïnvesteerde geld en Is uw contract afgesloten na 5 januari 1999? Neem dan snel contact met ons op en laat uw contract geheel vrijblijvend en kosteloos door ons beoordelen. Timeshare Reclaim met Timesharestop garantie.

 

 

Bewaren

error: Content is protected !!